+5 oy
763 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

En güzel özelliğiniz ne? Maşallah demeyi unutmayalım.

Öyle bir özelliğinizi söyleyin ki gerçekten herkeste bulunmayan ve övünmeye layık olsun. İnsan biraz da kendini sevmeli. KİBİR OLSUN DİYE SORMUYORUM, SİZ DE ÖYLE CEVAPLAMAYIN HEE :D

MaşaAllah Rabbim nazardan korusun, ben hakiki manada her ama her konuyu anlayabiliyorum. Algılarım dehşet açık.

Peki siz?

34 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Şöyle düşündüm de insanlardan farkli bir ozelligim yokmuş:(
tarafından
Vardır kız sen fark etmiyorsundur :)
tarafından
Agahah kız ben ekstra farkli bir sey aradim kendimde .millet yorumlarda normal huylar yazmislar.sjsjsj
Olayı yalnis anlamışım
-Reklam-
+6 oy
(4,906 puan) tarafından
Yumuşak başlıyım asla kin tutmam  sogukkanlıyımdır.. Herkese karşı güler yüzlüyümdür selam verır hal hatır sorarım.. Sinirlendiğim zaman kendimi kontrol etmeyi bilirim ağzımdan kötü söz çıkmaz uyumlumdur. Planlı programlı herşeyi yaparım mantıklı davranırım..çevremdekiler sever gelin oldum daha çok sevildim Ayşe'nin gelini başkadır der herkes☺☺

Anamm yeter mütevazi biriyimdir aslında öyle yazdığın için kendimi övesim geldi 
(12,575 puan) tarafından
Anaa kiz sen bensin he :D
(4,906 puan) tarafından
Gerçek mi kız☺☺
tarafından
Maşallahh
(2,210 puan) tarafından
Maşallah maşallah kizz
(12,575 puan) tarafından
Vallahi kiz ayni anlattigin gibiyim :) herkesle konusurum herkese guleryuzluyumdur. Kimseye surat asmam kin tutma hic asiri merhametliyimdir. 3 kiz kardesiz herkes derki bu başka :)
(4,906 puan) tarafından
Bızde 4 kardeşiz babamda der yeşim başkadır ☺ne güzel canım Rabbim daim etsin her zaman en güzeli böyle olmak hiç bir zaman öyle cazgır biri olmadım hep nazikçe kıbarca yaklaşırım tartışmalardan nefret ederim kımseyı kırmamaya özen gosteririm bununda güzelliğini âhirette alırız inşaAllah ❤
+4 oy
(12,683 puan) tarafından
sezgilerim doğru çıkıyor 
tarafından
Maşallahh
(702 puan) tarafından
Genelde balık burçların sezgileri güçlüdür karşısındakinin ne düşündüğünü bilir
(12,683 puan) tarafından
balık değilim. başkasının düşünesini anlamam. ama burda bir şey var dediğim şeylerin çoğunda bir şey çıktı :)
+4 oy
(2,210 puan) tarafından
El emeğim çok övülür yani elimin değdiği çoğu şeyi güzel özenli yapmaya çalışırım sonuç harika birsey çıkar anlamakta zorluk çekmem direk çözer yaparım:)
tarafından
Maşallahh
+4 oy
(1,366 puan) tarafından
Mesafeli durur az konuşurum. Kimseyle yakın ilişkilere girmem sildiğim kişiyi silerim umurumda bile olmaz. Bunlar sayesinde hep kazandım hiç kaybetmedim
tarafından
Maşallah en güzeli
+3 oy
(7,535 puan) tarafından

Komik hızlı ve zekice cevap vermem bazı sorulara :D

tarafından
Maşallahh
(702 puan) tarafından
Ben çok isterdim böyle özelliğim olsun mal gibi kalıyorum sonrada keşke şunu deseydim diye geliyo aklıma
+3 oy
(1,070 puan) tarafından
Hissettigim şey genelde çıkıyor hatta annem der kızım dıyorsa doğrudur bakın çıkar diye babamda erdin mi naptın eşek sıpası der asjsjsjsjsjj
tarafından
Maşallaaah
+3 oy
(338 puan) tarafından
Soğukkanlıyım panik yapmam 
tarafından
Maşallaahh
(338 puan) tarafından
Cümlemize inşallah :)
+3 oy
(13,604 puan) tarafından
Birisiyle yarış halinde değilim aksine bi şeyi çok isterim ama yakınımda birinde gördüysem o şeyden anında vaz geçerim onda var bende olmasın diye.

Bir de duzen takıntım var dolabı acinca yabancı biri bile istediğini şıp diye bulabilmeli
tarafından
Maşallahhh
+3 oy
(762 puan) tarafından
Uyku bagimlisiyim
(762 puan) tarafından
Var kiz uykum geliyor ama uyuyamıyorum:)
(7,535 puan) tarafından
Bebegin uykusu nasıl.  Çok uyuyormu
(762 puan) tarafından
Yok asla uyumaz gece 3 4 e kadar ayakta sabah 8 de ayakata
(7,535 puan) tarafından
Sana çekmemiş
(762 puan) tarafından
Bence bana çeker daha küçük:)))
+3 oy
(5,784 puan) tarafından
Benm hisettiklerim  genelde dgoru çıkıyor. Birde  birimin bana yalan konuşup konuşmadığını anlarım.

Lütfen yanlış anlaşılmasın aslında akıllı  ve çok uyanık biriyim de çocuklarım için evdeyim birşey yapmaya vaktim yok. Onlardan önce fırtına gibiydim şimdi duruldum. !)
tarafından
Maşallahhh ne yanlış anlicaz kız dert etme :)
+3 oy
(8,672 puan) tarafından
Kimsenin kalbini kıramıyom hemen yumuşuyom yani kinci olamıyom ben 
tarafından
Maşallah
+3 oy
(1,803 puan) tarafından

Herkeste bulunmayan özellik demeyelim de illaki vardır sevdiğim huylarım güler yüzlü olmam asla surat asmayı beceremem asla sıcak kanlıyım insanlar tarafindan iki taraftan da sevilen kişiyim bu zamana kadar kimseyle kavga ettiğimi bilmem ama konu eşime gelince gene iyiyim uyumlu bir eşim ama kendi tribimi kendim çekemiyorum o derece :D

tarafından
Aksjdjdjw maşallah mı diyeyim bilemedim
+2 oy
(1,867 puan) tarafından
Öyle bir huyum var ki kimle küs olursam olayım eşşşşek gibi ben gidiyorum ayağına..

Daima ben adım atıyorum. Oda sırf Allah rızası için . Allah küslüğü sevmiyor diye. 

Ama dışardan yüzsüz gibi görünüyorum . Maaalesef 
tarafından
Senin niyetini bilen biliyor dert etme maşallah sana
(1,867 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️
+2 oy
(4,931 puan) tarafından
Sessisim kimseye karşılık vermem eğik basliyim herşeyin oluruna olur yoluna bakarm
tarafından
Maşallahh
+2 oy
(4,049 puan) tarafından

Bunu bilemem en yakınımdakine sormak lazım herkesten neyim farklı diye :angel:

tarafından
Belki de biliyorsundur
(4,049 puan) tarafından
Yok yaww bana öyle gelmiiiyooorr
Yok valla gülüm bende bir Allah'ın kuluyum farkım yok yaa yaşayıp gidiyoruz tabi elimizden geldiğince Allah'ın istediği gibi yaşamaya çalışıyoruz (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
+2 oy
(1,329 puan) tarafından
Rüyalarım çıkıyo , işaretçi rüyalar görürüm, aklıma bi anda gelen genelde doğru çıkar 
(1,329 puan) tarafından
Ayrıca babamın babaannesi el vermiş boğazı Bademciği şişen birinin boğazına büyük babaannenin yaptıklarını yapıyorum iyi oluyolar
tarafından
Oy maşallaahh
(1,329 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
+2 oy
(6,897 puan) tarafından
Aynı anda hem müzik dinliyorum hem kitap okuyorum eğer biri birşey sorarsa da ona da cevap verebiliyorum :D bunlari yaparken bağlantı kopmuyor 
tarafından
Maşallahhh
(6,897 puan) tarafından
:D zamaninda az kitap okumadım hemde derslerde felan onların verdiği şeyden kaldı
+2 oy
tarafından
Herseyin en dogrusunu ben bilirim :) 

Gecmise baksam yaptigin hic biseydwn pisman degilim bi durum karsisinda dn dogru karari veriririm bi olay ciktiysa oyle olmasi gerekiyodur :))
tarafından
He bidi bidi seni her şeyin en doğrusunu ben bilirim bı kere :D
tarafından
Ilimde ustadimsin efenim :)
tarafından
Bildiklerimden çok bilmediklerim var amelde benu geçersun Mervee❤️
tarafından
Bi alim diyo ya bildigim bisey varsa o da hic bisey bilmedigimdir diye seninki de o hesap

Yok kiz nerde yaptiklarim bisey degil ki herkesin yaptigi kadar zaten kafa gitmis eskisi gibi degil bi seyi idrak etmem icin kac kere okuyorum hele ezber abooo eskiden esbere bildigim yasini unutmusum 41 kere okudum hem sevabi yazilsin hem tekrar ezberlemis oluyum diye olmadi kada basmiyo ♥️♥️♥️♥️
tarafından
Evet kafalar dağınık
+2 oy
tarafından
Avam şifaciyim :)
tarafından
Maşallahhhh

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 878 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mavimsi (84 puan) tarafından soruldu
0 oy