0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Son postumdan durumu okuyabilirsiniz.

Bir arkadaşım ile görüştüm.bana bu konularda dedektif tutulabilecegini söyledi.en azından birşey de yapmıyorsa dallanıp budaklanmaz yapıyorsa da elinde kanıt olur dedi.bu işler nasıl ilerliyor bileniniz var mı ?

7 Cevaplar

0 oy
(43 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar şimdi arkadaşım ile bir daha görüştük.bana diyor ki bir kız ayarlayalım .para da verelim.bu bunu test etsin telefonda.yapan herkese yavsar zaten diyor.ne diyorsunuz? Kız bunun numarasını ya yanlışlıkla ya da işte iş için filan almış gibi davranıp arayacak.sonra kendisi yavsayacak mesajları filan hep bana atacak
tarafından
Kumasını kadın getirir diye bir laf var, sen oyun çevirirken Allah korusun daha beter bir şeye vesile olabilirsin, dikkat et derim.
(43 puan) tarafından
Yok ne bacim tanıdık olacak
(2,133 puan) tarafından
Böyle bir dizi vardı dediklerin gibi dünyayla benim aramda izle googleden sonucuna bak sonra Demet Özdemir gibi oturur ağlarsın tövbe tovbe
(5,676 puan) tarafından
alaskanin soyledigi mukemmelmis yanliz. ve hakli kiz tanidik bile olsa esin o kizla konusurken heycanlanip kendini
iyi hissederse o eksin o adrenalin o yasak olani delme  heycani hosuna gderse baskalariylada knusma arayisina girebilir. bi kiz bulup takip ettirirsen olur ama esinin haberi olmadan. geceleri evden rahat ostedigi saatte gelip cikacak bi kiz yada erkek de olur farketmez esini gozetleyecek bi iki gece. esin gece mesaisindeyken. yada gundurzde artik nemazaman taksiye cikioosa. dedektif yerine tanidik biri . ama esinle iletsime grmeden
(255 puan) tarafından
Bence de çok mantıklı değil istediğin kadar tanıdık olsun  şahsen ben kimseye güvenip de kocama yavşa demem önce ki postunu da okudum ya eşinle konuş ya da takip et yapabilecek başka birşey gelmedi aklıma
-Reklam-
+1 oy
(5,667 puan) tarafından
Dedektif eşini takibe alıp kanıt toplar. Lakin Türkiye de yasal değil diye biliyorum. Ama kanıtları alıp kendin toplamış gibi yapabilirsin.
(43 puan) tarafından
Benim mahkemede umrumda değil bu kanıtları direk ailesine yayacagim
+1 oy
(281 puan) tarafından
Bu tip işlere gireceğinize siz girin bence çocuğunuz varsa birkaç saat yakınınıza emanet edebilirsiniz dedektife para vereceksiniz aynı zamanda yasal değil diye biliyorum bu kadar işin içine girmez kendim hallederdim şahsen
(43 puan) tarafından
Canım burada kimsem yok kardeşimi vs cagirsam anında anlar yani tabi ki takip edecek demez ama dikkat eder
(281 puan) tarafından
Bebeğin kaç yaşında canım onunla da gidebilirsin yani bunun için başka başka şeyleri karıştırmazdım ben olsam... Ne oluyorsa kendim görmeliyim ne olacaksa kendimle olmalı. Bunları yapamıyorsan eşinle açık açık konuş zaten anlarsın yalan söyleyip söylemediğni en olmadı o işten ayrılıp başka işe bakmasını söylerdim aksi durumda evliliğimiz bitiyor ben böyle yapamam derdim sende öyle yap bence
(43 puan) tarafından
İşte mesela hangi gün yapacgini filan bulsam o gün gözü karartır takip ederim basarim
(281 puan) tarafından
Yapan hergün yapar canım günü saati olmaz bu işin açık açık konuşun eşinizle bence
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Postu görünce dizideyiz falan sandım jsnsjs kız o kadar zenginsen kendin takip et milleti karıştırma atla taxiye takibe al eşini .d
(122,389 puan) tarafından
onceki posttan dikmatimi ceken sey esine is bulan aile dostunuz kendine nasi baska durak buluyo tek 1 taksi duragi varsa
(43 puan) tarafından
Canım benim oturduğum yerde tek taksi durağı var.ben çocuğu doktoruna götürmüştüm denk geldik donerken
bacim her mahallede 1 durak olmasi normal ben ilcede falan yasiyon o yuzden baska hic dural yok sanmistim
(43 puan) tarafından
Yok bacım büyük sehirdeyim
taksiyle takip edebilirsin uber falan yada
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Dedektif değilde güvendiğin bir yakının varsa bebeği annene bırak sen takibe al uzaktan  
(43 puan) tarafından
Şu an burada yok güvendiğim
0 oy
(112 puan) tarafından
Hatırladığım kadarıyla aileniz arkanızdaydı. Bence mert ve keskin kararlı olun. Alın karşınıza deyin ki şunlardan şunlardan rahatsızım. Ya şimdi şuan o telefonu tereddütsüzce çıkarır masaya koyarsın yada and olsun bu seninle son konuşmamız olur. İstek net, cevap net. O telefonu masaya koyamıyorsa zaten bir kanıta ihtiyacınız yok. Tartışmaya hiç dökmeyin telefonu koyamadığı anda, sakin ve net bir ses tonuyla ben anlayacağımı anladım ikimizinde yolu açık olsun deyin kalkın masadan. Ve gerekirse gidin ailenizin yanına. Hiç bir çaba vs yoksa sizin öylece gitmenize izin veriyorsa, o evlilik zaten çoktan bitmiştir sizden o adımı bekliyor demektir 
(43 puan) tarafından
Evet canım çok haklısın.fakat ben bunu rezil etmek istiyorum
0 oy
senin arkadas cok amerikan filmi izlemis galiba kiz olurmu hic oyle sey
(43 puan) tarafından
Çıkamıyoruz işin içinden canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 384 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy