0 oy
901 göst.
Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından
Eşimle evlendigimiz günden beri bir türlü borctan kurtulamadik eşim hiç düzgün maaş alamadi ya kızlar eşim in ailesi eşime sırt çevirdi düğünden önce akrabasinda da büyü muska işi ile ilgili lenen yengesi var evleri yan yana ben bunlardan şüpheleniyor um birde eşim ailesini aradı annesi sadece kavga ediyor musunuz diye sormuş oğlum nasıl sin bile dememiş ben şüpheleniyor um artık kaç ay oldu sizce büyü varsa da nasıl kurtulurum sirke falan diyorlar nasıl oluyor

10 Cevaplar

+1 oy
(3,146 puan) tarafından
Zaten suphelendigin kisi yapmissa gercekten tutmaz derler aklina geldigi icin. Ben sürekli evi silerken villada kocasına sirke dökerim biraz toz alırken spreyin içine sirke karıştırdım onla toz alırım. Bulaşık makinasına çamaşır makinasına kararım az az. Tuvaletleri temizlerken dokerim yine biraz camasir suyuyla falan. Bide toz alırken kapı kollarını pencere saplarını filan da o sirkeli camsil spreyle siliyorum. Çok şükür iyiyiz sorunumuz yok.
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Aklina getirme boyle şeyler canim..dusundukce tutmıycagi varsada tutar..bol bol dua et okuyabiliyosan evde yuksek sesle kuran oku veya internetten aç dinle..allah korusun boyle seylerden..bi anne evladinin mutsuzlugunu neden ister anlamis degilim..ne gecicek yani eline
(337 puan) tarafından
Sadece haklı çıkmak için olduğunu zannediyorum ayrıca benim ilk eşim in ikinci evliliği böyle insanların bir tarafı kalkıyor ya ona üzülüyorum ayrıca hani ayrım yapmayı sevmem ama ben onlara fazla geldim galiba oğlu ilk okul ben üniversite mezunu yum işte kaynanalar buldular mı bunarlar
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ben evi sirkeyle silmek kapı girisini falan iyiymis nazardan kötü niyetli insanlar korurmuş diye duydum ama bi dene istersen evi sildigin suya koy biraz sirke oku üfle sil evini Allah bilir gerisini canm 
0 oy
tarafından
Bunlri.dusunmeyin abdestli durun dewamli esinzde sizde bol bol.okuyun. kuran acin eede siz okuyun namaz kilin. 
0 oy
tarafından
İnanirsan daha çok hissedersin öyle şeyleri. Şimdi dycm ki büyü var burda ters şeyler olck ama başıma geldi. Anlatayım. Biz eşimle ilk evlendigimz gecesinde Erzurum'da kaldık kacmistik o yüzden. İlişkimiz orda oldu. Çarşafa bulaştı bnde aldım cantama koydum biri almis çantamdan. Sonra geldik memlekete farkettm. Eşime söyledim çok tedirgin oldu korktu sinirlendi. Kaynanama dedim. Aradan aylar geçti biz eşimle çok kavga eder olduk öyle böyle değil. Birliktik bir de. Sonra hocaya okunmaya gittik bize o carsaftan bahsetti. Huzurumz kacsin diye yapılmış. Sonra hoca bize bir koruma amaçlı muska yaptı onu takiyorz valla daha da öyle kavga etmedik eşimle. 
tarafından
Evet biliyorum canım. Bnm esimde oralı ailesi de öyle. Eşim Allah dan öyle yapısı yok.
O yüzden hiç gitmedim Erzurum'a evlendikten sonra.
(9,921 puan) tarafından
Ben sevıyorum erzurumu aılesı sukur sıkıntılı degıller ama bu yonlerı var yanı. Dısarda sofu tskılıp ıclerınde bı ılgınc davranıslar.ama ınsanları ıyı genelde.
tarafından
İnsanları hep iyi denildi ama bana rastlamadi. Kayinpederimin kardeşleri falan kaynanama çok büyük yaptılar eşini dovdurttuler mesela. Şimdi kaynanam bunları diyor kocasına kaynatam da sövüp siliyor aşırı küfür ediyorlar abartarak konuşuyorlar .
Görsen çok anlayisli sanarsin ama zerre yok. Zaten hiç sevmiyorum ailesini.
(9,921 puan) tarafından
Askale lı mı demıstın dadas degıllermı? Kayınvalıdem sadece bır kez kayınpederden tokat yemıs onda da ben lafımı bılmedım dedı.bı daha hiç olmamış.o yuzden 4 oglu var hıc bırı de dayak nedır bılmez.Kotusune denk gelmıssın üzüldüm :(
tarafından
Evet canım dadaş ama bana denk gelmedi galiba. Oğullarına vurmamis ama hiç de ilgilenmemisler çocuklarıyla eşim kendi de diyor. Allah ıslah etsin ne diyin
0 oy
tarafından
Ya bunlar her ailede herkesin hayatinda olabilicek seyler. Direk neden boyle seyler getiriyosunuz akliniza. Dua edin bol bol. Dua olan evde bisey olmaz Allahin izniyle.
(337 puan) tarafından
Canım haklısın bak düşünüyorum kaç aydır birşey düzgün gitmez mı ya bir yıl olacak daha bir kere iyi birşey olmadı eşim çok çabalıyor ama olmuyor yani sende haklısın da bir tane düzgün birşey olsa
tarafından
Biz evlendik esim 3 ay sonra isten cikarildi. Insaatlarda çalıştı is ararken sürekli. Aradan 3 yil geçti. Simdide de hamileyim derken yine işten cikarildi. 3 ay kaldi dogumuma masrafların en yogun olduğu dönemdeyiz. Ama şükürler olsn ki Rabbim bi sekilde yardim ediyo. Nerdeyse herseyi tamam kizimin. Rabbim nefesini veriyosa rizkini da veriyo eksik etmiyo.
(337 puan) tarafından
İnşallah benim bebeğim de öyle olur canım şuan öyle korkuyorum ki ihtiyaçlarını alamamaktan
0 oy
(645 puan) tarafından
Felak nas ihlas kalem süresi fatiha ayetek kürsi haşr süresini bol bol oku evinin içinde Allahım korusun hepimizi pis nefesten
(337 puan) tarafından
Canım kalem suresi yazmış sin ama kalem suresi var mıydı acaba başka birşey mı yazmak istedin yoksa
(645 puan) tarafından
Var canım int bak tlf indir oku
(337 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakicam
0 oy
(757 puan) tarafından
Evet buyu diye bi sey var canim ama Allah inanciyla dolu bir yurege tutmaz buyu inanmayin . ki buyu yapildiktan 40 gun sonra bozulurmus zaten tesir edebilecegi sadece 40 gunmus
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Bol bol Felak Nas oku evinize ailenize Ayetel Kürsi okuyun sabah aksam
(337 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Once buyuyu bulman gerek. Buyuk tesirli buyuler ev etrafinda ya da icinde olur. Uzaktan yapilanlarin tesiri cok olmaz ondan da ciplak banyo yapmayarak ikiniz de banyoda avretlerinizi kapatarak , tuvalete girmeden tuvalet duasi okuyarak, evde bakara suresi acarak rukye ayeti acarak, namaz kilarak ve dua okuyarak korunabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 471 göst.
3 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (8,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 427 göst.
24 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Aysenurr1 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 340 göst.
7 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Ecems (112 puan) tarafından soruldu
+3 oy
43 cevap 2,076 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,130 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,162 soru

24,397,243 cevap

349,824 kullanıcı

...