0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından
Amh 14 çıktı pko var zaten biliyorum ama değeri yüksek olup gebe kalan var mi  fsh 6 lh 17

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukari çıkması 
-Reklam-
0 oy
(101 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu
tarafından
Amh yine iyi çıkmış ama
(101 puan) tarafından
Yüksek olması yumurtaların kalitesiz olduğunu gisteriyir
0 oy
(466 puan) tarafından
Canım amh ile nıye soruyon kı soruyu  . Amh senın yumurta rezervın pkos olduğun için halıyle yüksek cıkmıs   yanı  menopoza gırmene senın daha çok uzun zaman var demek olıyor şuan kı verıyle tabı  . 

FSH beyinden salgılanıyor hıpofız bezı adenomu mu var bı beyın emarı cekın   bıde tsh prolaktın kaç tsh çok önemli  . Pko olduğun için çocuğun mu olmuyor yumurtlama olmuyor mu sorun ne  sorunu amh üzerinden sorman yanlıs odaklanman gereken nokta amh degıl   
(101 puan) tarafından
Tsh 2.30 prolaktin 7 ovulasyon da yumurtlama da görüyorum ama kaç aydir olmuyo
(466 puan) tarafından
Canım ne alakası var şuan gerçekten böyle mi düşünüyosun amh senın yumurtalık rezervını ölçer fazla olması demek pko olduğunu gosterır  sen dersen kı amh yüksek benim çocuğum olmuyor dana saçma bakarlar   pkosum desen daha doğru olur  tsh ve prolaktın Allah'tan iyiymiş   yumurtlama olduğuna nerden emınsin nasıl anlıyosun emin mısın
(101 puan) tarafından
Ovulasyon testlerinde  takip ediyorum kaç aydir
Yumurtalık rezervini olcerde işte ağır pkos ya mesela 7 8 ciksada pkos du zaten 14 de de aynı şekilde ne kadar yüksek olursa o kadar kötü deil mi ben yanlış mı anlıyorum sonucu zaten pzt gistercem de kafam çok karıştı
(466 puan) tarafından
Kılon kaç boyun kaç yasın kaç ve kaç ayda bır adet oluyon
(101 puan) tarafından
164 boyum 72 kiloyum 28 29 30 gün o arada değişiyor adetim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipek6161 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde kubilogy (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 189 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu

411,874 soru

12,399,132 cevap

44,344 kullanıcı

Kategoriler

...