+4 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (2,823 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sizlede paylaşmak istedim annem kızıma ve oğluma nevresim takımı kızımada battaniye almış oğlumada alıcak.. Kızım ben size yapamadım torunlarıma yapınca çok mutlu oluyorum evıne çıkınca temiz temiz sararsın dedi çok duydulandım

image

image

image

16 Cevaplar

+5 oy
(16,556 puan) tarafından
İyi bir anne babaya sahip olmak büyük bir servete sahip olmak aslında. Güle güle kullansınlar 
(2,823 puan) tarafından
Allah razı olsun çok nasipliyim bu konuda şükürler olsun
-Reklam-
+3 oy
(6,045 puan) tarafından

Güle güle kullansınlar . O arabalı nevresim takımınin yastigindan bizdede var :D 

(2,823 puan) tarafından
Allah razı olsun canım oğlumda çok sevdi resimlerini gördü sadece☺
+3 oy
(2,053 puan) tarafından
Güle güle kullansınlar birliğiniz daim olsun ❤️
(2,823 puan) tarafından
Amin canım benim ❤
+3 oy
tarafından
Güle güle kullansınlar hayatım boyunca kimsenin beni ve çocuklarımı dusunmiycegi bir kez daha yüzüme çarptı 
(2,823 puan) tarafından
Ahh Canım benim deme öyle seninde ailen seviyodur değer veriyordur
tarafından
Ailem yokki bı annem abim var abim yengemin korkusundan evine bile kabul etmedi annem desen hasta yaşlı bakıma muhtaç iki çocuğumla kaldım bir başıma
(2,823 puan) tarafından
Oyy kıyamam sana keşke yakın olsaydık senınde evlatların var şükür Rabb'im kimsesizlerin kimsesi bunu biliyosun zâten .. Rabb'im sanada en güzellerini en iyisini nasip etsin ❤❤
tarafından
Allah razı olsun amin canım Allah sanada daha güzel mutluluklar yaşatsın
(2,823 puan) tarafından
Amin canım benim❣️
+3 oy
(20,207 puan) tarafından
Güle güle kullansınlar çok mutlu olmuştur şimdi yavrucaklar Allah anneni başından eksik etmesin ♥️
(2,823 puan) tarafından
Amin canım resimlerini attı taşınınca getirirsın dedim anneme❤
(20,207 puan) tarafından
Sağolsun ne güzel ♥️
+3 oy
(355 puan) tarafından
Güle güle kullansınlar benim annemde hep böyle alıyor allah razi olsun 
(2,823 puan) tarafından
Saol canım Rabb'im başımızdan eksik etmesin Annelerimizi ❤
+3 oy
(1,423 puan) tarafından
Güle güle kullansinlar Allah annenden kat ve kat razı olsun hem seni hem torunları mutlu etti❤️
(2,823 puan) tarafından
Saol bitanem Allah, senden de razı olsun çocuklarımda, bende çok sevindim ☺saracağım, günleri kendı evimde sabırsızlıkla bekliyorum ❤
(1,423 puan) tarafından
Oyyy o heyecan bana bile geldiii ❤️❤️❤️
(2,823 puan) tarafından
Canımsın yaa Rabb'im sana'da en güzelini nasip etsin ❤
(1,423 puan) tarafından
Cümlemize insallahhh❤️❤️
+3 oy
(5,667 puan) tarafından
Güle güle kullanın. Anneler candır gerisi boş.
(2,823 puan) tarafından
Saol canım aynen öyle ❤
+2 oy
(519 puan) tarafından
Benim annemde alırdı kızıma kızım çorap bile alsa mutlu olan bir çocuk zaten ama yaklaşık iki aydır konuşmuyoruz annemle ikinci çocuğum olcak o kadar kötü hissediyorum ki çok yanlız hissediyorum sağ olsun eşim kayınvalidem yanimdalar destek olmaya çalışıyorlar ama yinede kendimi kötü hissediyorum
(2,823 puan) tarafından
Ahh canım benim yaa üzüldüm keşke annen böyle yapmasaymış inşaAllah aranız düzelir sende stres yapma bebeğini çocuğunu düşün
(519 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zaten onları takacak vaktim bile olmuyo artık onlar öyle mutlu oluyorlar da bende eşimle çocuklarımla mutlu olmaya xalisiyorum
(2,823 puan) tarafından
En güzeli canım benım Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin❤❤
(519 puan) tarafından
Amin canım cümlemize iyi geceler
(2,823 puan) tarafından
Hayırlı geceler canım
+2 oy
(63 puan) tarafından
Güle güle kullanın inşallah
(2,823 puan) tarafından
Saol canım
+2 oy
(13,119 puan) tarafından
Güzel günlerde kullansınlar canım inşallah benim annem de öyle söyler 3 torunu var elinden geldiğince yapıyorlar 
(2,823 puan) tarafından
Allah, razı olsun annelerimizden❤
+2 oy
(112 puan) tarafından
Güzel günlerde güle güle kullanın inşallah ♥️
(2,823 puan) tarafından
Saol canım❤
+2 oy
(2,864 puan) tarafından
Güle güle kullansınlar. Şükür ben de aileden yana çok şanslıyım. Her anlamda. Babam diyor vize çıkarsa bir valiz doldurup getiricem sadece torunuma:D el örmesi neler neler yaptırmışlar çok duygulandım ben de. Şükür Rabbim, hayırlı ömürleri olsun hepsinin
(2,823 puan) tarafından
Saol canım.. MaşaAllah senin aılenede Rabb'im başımızdan eksik etmesin ❤❤
(2,864 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️❤️
0 oy
(701 puan) tarafından

Ayy göz yaşım pıt:( kaynanam o arabalının kumaşından bana bebek yastığı yapmıştı evlendiğimde.Bebeğinm için kullanacaktım onu. hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi gününden beri de babamın evindeyim belki hiç dönmicem o eve Allah bilir.Şimdi görünce gözlerim doldu :( Çocuklarınız da güle güle kullansın inşallah ♥️

(2,823 puan) tarafından
Ayy canım çok üzüldüm neden öyle oldu ki
(701 puan) tarafından
Boşver çok uzun hikaye... Üzülme canım♥️ bn sadece bebeğime ait bişeyi gördüğüm için üzüldüm yoksa eşimde o evde umrumda değil hiç özlemedim
(2,823 puan) tarafından
Rabb'im hakkında hayırlısını versin güzel kardeşim ❤
(701 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim ♥️
0 oy
(10,470 puan) tarafından
Yaa iste benim annemde kaynananlara aldigimi goster azcik daha pahali soyke diyo biseyvalinca derdi bizi mutlu etmek dusunmek degil yani sidik yaristirmak 
(2,823 puan) tarafından
Çok doğru düşünmüşsün canım ne yapıcan olsun yine ailen
(10,470 puan) tarafından
Ben hic bi zaman ailemin bi kotu tarafini esime ailesine gostermedim cunku el kapisi sonucta ne olursa olsun ailemin ne kadar kotu taraflari olursa olsun onlar bilmemeli aksine iyi anlattim hep
(2,823 puan) tarafından
İnan bende öyle yapiyorum ☺eşim çünkü ne olursa olsun ben barışırım ama onlar kin tutmasın dıye
(10,470 puan) tarafından
Aynen oyle glhemde bana soylemese bile ailesi de ne kadar kptu demesin yani ne gerek vad
(2,823 puan) tarafından
Çok doğru bacım en doğrusu evlilikte olur öyle şeyler kimsenin de bilmesine gerek yok
0 oy
(587 puan) tarafından
Güle güle kullansın yavrular Allahım annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin 
(2,823 puan) tarafından
Amin canım amin ❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 385 göst.
0 oy
3 cevap 276 göst.
0 oy
16 cevap 618 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,153 göst.