0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok sinirlendiğim bir konuyu açmak istiyorum annem annaneme gitti o sırada işte bebeğimi falan sordular sonra küçük yiğenim bebek nerde dedi teyzemde ölmüş dedi o kadar çok sinirlendim ki bişey olur mu bebeğime ağlayacam korkudan belime agrılar girdi off 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile misin canım? Öyle dedi diye neden bir şey olsun beneğine Allah korusun. Teyzeni de uyar bu şekilde konuşmasın.
tarafından
Hamileyim ve o kadar hassaslaştım ki zaten herşeye ağlayasım geliyor her şeyden korkuyorum birde öyle diyince bir tuhaf oldum annemde hemen telefonu kapattı bende mesaj attım bir daha benimle muhattap olmasın diye
tarafından
Korkma canım, Allahın izniyle bir şey olmaz bebeğine. Her söylenen olsaydı oooo yanmıştık :) Allah hayırla kucağına almayı ve bebişe uzun uzun ömürler nasip etsin ❤️
tarafından
Âmin inşallah insan gerçekten çok hassas oluyormuş
tarafından
Hemde nasıl :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tövbe yarabbim. Deli mi teyzen çocuğa ölmüş diyor asla muhatap olmazdım bir daha 
tarafından
Dedim mesaj attım anneme bir daha benimle muhattap olmasın diye çünkü annem hiç bişey demiyor o beni daha çok sinir ediyor onun lafıyla bişey olmaz demi
tarafından
İyi yapmışsın canım
0 oy
tarafından
Dostmu dusmanmi belli değil 
tarafından
Dost böyle kelime kullanır mi
0 oy
(20,386 puan) tarafından
Allah korusun o öleceğine sen öl derdim bu konuda çok katıyım 
tarafından
Annem telefonu kapattı sonra aradım bende anneme dedim
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Sen ***** derdim azıma geleni söyleyip bıdaha muhattap olmazdım 
tarafından
Bende olmayacam
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah ya bu nasıl bir mantık nasıl bir zihniyet.. Onun lafıyla bişey olmaz da, bence görüşme o insanla. Ne biçim bir kafa yapısı ya bu
tarafından
Yok ya kimseyle görüşmek istemiyorum artık çok psikolojim bozuluyor böyle son haberler zaten çok etkiledi
(1,098 puan) tarafından
Böyle insanlar olduğu müddetçe de düzelmez zaten
tarafından
Doğru söylüyorsunuz
0 oy
(3,959 puan) tarafından
Dengesiz karı
tarafından
Çok tuhaf
0 oy
(29,600 puan) tarafından

Teyzen beyinden sıkıntılı mı?