0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
Kızlar ben başka şehirdeyim annem başka şehirde 38 haftalık hamıleyım 1e giden oğlum ve 4 yaşında kızım var annemı dün aradım anne adrık gel bak burda kımsem yok eşim vardiyeli hastaneye gidip gelirken kızımla zor oluyo dedim babanla konusuyım dedi daha yenı aradı bana gelmıyom demıyo neymiş kardeşimin cafedesındekı eleman elini kesmıs 1 hafta elini suya sokmucakms annem gidecekms yanı demek istiyokı 1 hafta sonra gelecem nasıl sinirim bozuldu yaa ben keyfıme çagırmıyorum burda kımsem yok kızımla hastaneye gidip gelmem zor oluyo doğumhaneye açılma varmı diye bakmaya gönderiolar kızım var diye gidemiyorum almıyolar çünkü tek kızıma baksın diye erken çagırdm ama yok yani 

6 Cevaplar

+2 oy
(184 puan) tarafından
İşte bu yüzden kimseye güvenerek çocuk yapmayın diyorlar. Kardeş güzel bir şey ama siz de çok çocuktan ötürü bir sıkıntı yaşıyorsunuz, annenizde çok çocuktan ötürü ikinize birden yetemiyor. Hayatın içinde bu sıkıntılar hep olacak..

Ama şahsi fikrim, ikinizin de ihtiyacı olduğu bu an da , bence anneniz sizinle olmalıydı." Vefat etmiş olsa ne yapacaktın?" Demişler , ben öyle düşünmüyorum. Sonuçta hayatta ve bir tercih yapmış. Ben olsam, bende üzülürdüm. Yanımda olmasını dilerdim. Babanızın ya da kardeşinizin bir baskısı olmuş olabilir mi ? Annenize duygularınızı açıkça ifade edin bence. 
(294 puan) tarafından
İnsanlar malesefkı boş boş konuşuyor evet anneme ihtiyacım var kımsem yok kızımla bıyere gidip gelmem inan çok zor oluyo
(184 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum. Annenize açıkça üzüldüğünüzü söyleseniz, kardeşinin dükkanına başka biri bulunabilir ama sizin yanınıza doğum için başka kimsenin olmayacağını söyleseniz falan ?
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Bu halinle hiç moralini bozma Allah sağlıkla kolaylıkla doğurmayı nasip etsin. Anneler erkek çocuklarına daha düşkün oluyor benim annemde öyle doğurana kadar kimsem yoktu. Doğurdum sadece ziyarete geldi aynı gün evine döndü. Boşver canını sıkma her şey olacağına varır 
(294 puan) tarafından
Öyle tabiki ama insan üzülüyı ya
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Doğumhanedr mı bakıyorlar acılmaya poliklınılte bakmıyorlar mı? 
(1,958 puan) tarafından
Dogumhanede bakiyorlar  ikitane normal doğum yapdim bı avazda kurtarsin rabbim
(294 puan) tarafından
Evet doğumhanede bakılıyo
0 oy
(934 puan) tarafından
Anneye en çok ihtiyaç duyulan zaman şüphesiz.ben de aynı şeyi yaşadım şimdi gorusmuyorum.binbir nazla geldi hanımefendi geldiğinde de doğum olmuştu.ama kardeşime giderken önceden herşeyi ayarlıyor tek kafasında kizkardesim.ve çocukları eşi var.kizkardesimin eşine yaptigini bana yapmadı mesela.
(294 puan) tarafından
Şuanda ciddi anlamda çok ihtiyacım var eşim vardiyeli ha diyince izin alamıo salı günü ramdevum var nasıl gidicem kızımla diye düşünüyorum
(934 puan) tarafından
Hangi il yaşadığım yerse yardımcı olayim
0 oy
(117 puan) tarafından
Yaa durumunuza çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun inşallah 
(294 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(18,593 puan) tarafından
Bu kadar ihtiyacım olduğunda yanımda olmuyorsa sonradan gelmesin. Benim annem benim düğünüme bile gelmedi neden demedim kız kardeşim hamile idi düşük riski vardı.  Onun sağlık problemi olduğu için o öncelikli idi aynı şey benim için geçerli olduğunda önceliği ben olmalıyım şaka gibi tavrı 
(294 puan) tarafından
Bende öyle dedim ablama söyle anneme dogumumada gelmesin ben bi şekilde idare ederim dedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 482 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde mjde.07 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gecece (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 355 göst.