0 oy
156 göst.
Aile kategorisinde (93 puan) tarafından
Bilmiyorum hasas oldu bi an içim  bugün sağlık açısından kendim için sonucum iyi çıkmadı eşime sadece telefon da dedim işte doktor demiş beyin damarlarında zedelenme var diye neyse eve geldi az önce ne bi geçmiş olsun vs demedi neden öyle olmuş yani umurunda değil belli ztn de ayriyeten bugün evlilik yıl dönümümüz ona demiştim bugün bana bu gün bi hediye al belki seneye ömrüm yetmez alamazsın diye eli boş gelmiş saatlerdir telefonun başında bende bana bir şey olursa çocuklarım napar diye sabahtan beri düşünüyorum aslında kimsenin umurunda değilim şuan eşime küsüm ama haberi yok boğazım düğümleniyor aslında hakkımı Allaha havale ediyorum hak edene helal etsin  :((((

4 Cevaplar

+1 oy
(410 puan) tarafından
Erkekler bazen duygularını huzunlerini belli etmemek için böyle yaparlar gizlemeye çalışırlar aslında umursamaz gibi görünmelerinin altında belkide binlerce düşünce vardır haklısın böyle olması üzücü keşke yapmalar ama bazı erkeklerde böyle bu arada geçmiş olsun tedavisi varmı nasıl bir yol izleyeceksiniz
(93 puan) tarafından
Bilmiyorum hafta ya gel dedi asıl doktorum yıllık izne çıkmış bakalım hayırlısı yok ya herkesin önceliği farklı önceden kafama takmıyordum ama artık takıyorsun ister istemez
-Reklam-
0 oy
(1,418 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi ismi ile şifa versin. Korkup stres yapma tedavisi vardır belki. Şifa Allahtan. Kendini üzme. 
(93 puan) tarafından
Aynen hayırlısı olsun bakalım sanırım cocuklar için biraz duygulandım en küçüğüm 11 aylık
(1,418 puan) tarafından
Bir kaç doktora daha göster tek doktorla kalma. Kız kardeşimde de beyin tümörü vardı gittiği doktor anlamamış hiçbir şeyin yok demiş. Göz doktoru söylemiş bir şeyler olduğunu. Başka doktorlara da git canım.
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım benim
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Telefonu başında patlayacisa üzülme bosver bol bol dua et geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 364 göst.
16 Şubat 2021 Aile kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 809 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu

404,355 soru

12,113,773 cevap

36,450 kullanıcı