0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kizlar eşim işten geldi eve girdi telefonu masaya bırakıp duşa girdi.normalde daha geç gelir araba problem olmuş.ariza verdi kapattım daha da arıza artmasin diye dedi.

Bu dustayken bir numara aradı.bu arada asla telefonlarını benim açmama izinvermez.!! Neymiş onu adamlar arıyormuş.ben mutfaktayim iş yapıyorum.bu arayan numaraya döndü.duydugumun farkında değil.bir kibar konusuyor bir kibar.ama arayanın bir bayan olduğunu anladım.kapatti.geldi beni yokluyor duydum mu duumadim mi .konuşmalarında kötü bir durum yoktu ama açarken buyrun kimi aradınız vs dedi.gitti içeri oturdu.kimdi o dedim.yok geçen gün bir arkadasi bunu aramış ta sevgilisiyle bir yere gidiyorlar mis  ,çocuğun parası cikismamis ,bu kız da sözde duraktan numarayı bulup bizimkini aramış ozurdilemeye.ne alaka dedim patlattım kavgayı.ne münasebet bu ne samimiyet nasıl ister numaranı dedim.iste aricaktim oğlanı ama gider döver kızı birşey yapar diye aramadım diyor.hani arayıp ne alaka sevgilin benim numaramı almış dicekmis te kızı döver diye korkmuş.gebertsin,kızın durumu mu bizim evliligimiz mi sen bunun kıyaslaması mi yapamiyor musun dedim.esyalarimi toplamaya başladım.bu apartopar oğlanı aradı bağırdı filan engellicem ne münasebet vs dedi.gece gece nereye çocukla çocuk uyucak filan diye bağırıyor.bu arada kızın numarasını da aldım.seytan diyor ara kızı.

7 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Ara için rahat etsin
(43 puan) tarafından
Bende öyle bagirdim
(5,833 puan) tarafından
eger gercekten dohruysa hata duraktakilerde zaten. ne munasebet calisan birinin ozel numarasini veriyolar .yesekkur ozur notunu iletirler yada yarin iste oldugu zaman arayin demeleri lazim.
(43 puan) tarafından
Aynen öyle.sozde gidince oraya oradakilere de kizacakmis
(4,223 puan) tarafından
Salliyo iste kendince.  Ay senin kocaya cumleten bi kıl olduk zaten. Bizi kandiramaz ama cakal.
(43 puan) tarafından
Sinirimden catliyorum.bu kadar la bırakmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
Grcekten erkeklerin her zaman ki yalanları kendilerini bir cin sanıyorlar 
(42 puan) tarafından
Ay çok güldüm kız helal sana
(43 puan) tarafından
Ay vallahi bende utanma kalmadı apartman dinlemistir
(42 puan) tarafından
Aman boşver milleti senin koca dediğinde haklı olsunda ne diyelim zaten kadınlar sürekli aman sorun olmasın dedikçe erkekler üste bindi
(43 puan) tarafından
Çıldırttı beni .lakayitlige bak.hadi o aradı terbiyesiz namussuz sen niye azarlayip kapatmiyorsun
(42 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Rabbım hayırlı kapı açsın sana 
(43 puan) tarafından
Amin canım yoksa ben hapise gircem bununla
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Eşinin telefonunu açmamasını istemesi normal. Bende istemiyorum sonuçta arkadaşımın telefonunu açsa kavga ederim çünkü bence terbiyesizlik. Bilinmeyen bir numara beni ararsa,  işim varsa açar kargo vs olur diye. Ben hiçbir şartta onun telefonlarını açmam çünkü gerçekten hep erkekler arıyor, eşim müsait olunca arayanlara geri dönüyor yada tekrar ararlar diyor. Ailesinden biri ararsa açıyorum ama. Senin konunda da kızın numarasını milletten isteyip eşini araması yanlış, yarın da yanına gelip özür diler o zaman. Bu devirde kadınlara da güven olmuyor. Etraf oynak dolu. Eşin bu durumda yumuşak değil sertçe tamam bacım, tamam kardeşim önemli değil diyip kapatması lazımdı. Yumuşak konuşan erkeğe kıl olurum, ne eğilip büğülüyor diye. 
(43 puan) tarafından
Bende sinirimden catladim
0 oy
(17,235 puan) tarafından
Bir b.klar var içinde bana hiç masum gelmedi. Ayrıca evet sana artırmayabilir ama saklayacak bir şeyi olmasa yanında konuşur zaten 
(43 puan) tarafından
Canım bir akraba da olsa acamazsin diyor.ama o benden biri arasın anında aciyor
(17,235 puan) tarafından
Açtırmıyorsa açamazda. Bizim ikimizde de şifre var ama acil durumda alır diğerinin telefonu kullanırız birini ararız biriyle konuşuruz kimse kimseden esirgemez telefonu.
0 oy
(782 puan) tarafından
Ara kizi derdini ogren O evli adami aramaya utanmiyor Sen karisi olarak hesap sormaya mi utanacaksin
(43 puan) tarafından
Kendimi rezil edeceğim diye korkuyorum
0 oy
(123,076 puan) tarafından
senin durum gittikce tuhaf bi hal almaya basladi
(43 puan) tarafından
Evet ya peşi pesine

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 421 göst.
30 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy