+1 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

image

iyi geceler kızlarım bebelerimi yatırdım  siz ne yapıyorsunuz şu söze kalbimi bıraktım paylaşmak istedim bazen güçlü olmak zorundayız çocuklarımız için dışardan güçlü görünsem de kendimi çok bitik hissediyorum 22 yaşındayım ama pskolojim beynim yaşlarca büyük böyle yaşama sevincim hevesim yok Rabbime isyan saymasın inşallah gece oldu zaman uyumak dahi istemiyorum sbah uyandım zamn hicbisey olmamış gibi devam ediyorum çünkü benim evlatlarım var herşey onlar için onlar olmasa belki pskolojim daha kötü olacaktı ne kadar yorulsamda evlatlarım güç veriyor bana 

5 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende biliyordum gitmeyi ama insan binbir hevesle girdiği kapıdan apar topar çıkamıyor işte
(254 puan) tarafından
Aynen öyle ❤️
(41 puan) tarafından
Son bi yılımı özetleyen  söz benim
-Reklam-
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Evet ya eveeet evett :'(
(254 puan) tarafından
Kaç kişiyi özetlemis yazı üzücü
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Ay 22 yasinda ustelik birden fazla cocuk. Kiz anam siz mi yurek yediniz ben mi korkaktim :))) 32 de ısrar kiyamet evlendim cocugu da dort sene sonra dogurdum. He bence ikisinin de hic acelesi yokmuş. Ben o yasta ogrenciydim ya cocuk gibiydim. Ne diyim bilemedim
(254 puan) tarafından
Bazen hayat şartları mecbur bırakıyor bende severek evlenmedim neyin ne oldunu bilmiyordum bile hayat anne olmayı yemek yapmayı herşeyi öğretti 2 tane can özüm var elini öper teyzesi keşke bende hayatımı yaşayıp ayaklarımın üstünde durup öyle evlat sahibi olsaydım ama hayat ne getirir bilemiyor insan
(4,431 puan) tarafından
Yanina tek kâr kalan evlatlarin canim. Allah onlara güzel yazılar yazsin.
(254 puan) tarafından
Amin inşallah güzel ablam Allah razı olsun inşallah❤️
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Of bu cümle o kadar beni özetlediki şu an. İcim yaniyo ama aglamaktan yoruldum. Kendim icin dayanmam lazım . Kendime bu iyiligi yapmam gerekiyo
(254 puan) tarafından
Bu cümle birçok kişiyi özletledini düşündüm benide dahi ben kendim için bile dayanmak istemiyorum çocuklarım bağlıyor beni
(1,705 puan) tarafından
Asıl kendimizin degerinin farkina varsak çok daha kolaylaşicak hayat. Hep birileri sevsin sevilmenin tadini almak icin cabaladigimiz icin belkide bu mutsuzlugun icine krndimizi hapsettik .
(254 puan) tarafından
Doğru diyorsun ama ben kendime asla değer vermiyorum sanki hep mutsuz yasiycak gibiyim pskoljim öyle Allah bullah
(1,705 puan) tarafından
Ben mutlu olmak icin cabaliyorum ama hep binyerden sorun cikiyor. Son darbeyi annem vurdu.
Onun beni ne kadar sevmedigini iliklerime kadar hissettim. Ama ona karsi olan sevgim içimi yakiyor. Canimi yakacagini bile bile bana küs olmasini kaldiramiyorum
(254 puan) tarafından
Anne evladını sevmeyip kimi sevecek Rabb'im inşallah en kısa zamnda barışırsiniz Rabb'im senjn kalbinede ferahlık versin inşallah bacım ❤️ üzme kendini
0 oy
tarafından
Oyyyy oyyyyyy
(254 puan) tarafından
❤️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 353 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (254 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 490 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 447 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Derya z05gni (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 536 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,349 cevap

43,813 kullanıcı

Kategoriler

...