+2 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,218 puan) tarafından
Artık rahat bir sekilde isnamiyoruz herşeyden kisiyoruz   ya çocuğumuz fatura yüzünden rahat kombiyi bile acamiyor akilimiza gele bilecek her şeyden kısıyoruz sizde öyle misiniz 

13 Cevaplar

+1 oy
(4,931 puan) tarafından
Bnde acmiycaktim eşim dedi zaten hasta olsaniz ilaca verecz okadar parayı kökle dedi ama ben yine 45 de açtım 
(1,218 puan) tarafından
Ben Van   da kalıyorum benimde korkudan 36 da
(4,931 puan) tarafından
Konyadayim bende canım bgun dehşet bı ayaz var yaa kesiyor resmen bir anda geldi bu soguk dün iyiydi
(117 puan) tarafından
Bende Konya'dayım evet dün cidden hava birden kastı. Evin içinde iki kazak, iki örtüyle oturdum ama yine de direndim açmadım :D birde bizim yerden ısıtmalı, ayırıcı vana kullanmamışlar her yeri yakmak zorunda kalıyoruz dehşet bir fatura geliyor.
(4,931 puan) tarafından
Aa evet anneminde öyle canım açınca heryeri açmak zorunda kalıyor
-Reklam-
0 oy
(14,772 puan) tarafından
Valla zenginler harici herkes öyledir diye düşünüyorum devir ekonomi devri 17.000 maaş alan insanlar ne kadar rahat yaşayabilir ki ? 
(6,018 puan) tarafından
gercekten 17 ile gecinebilen allah yardimcisi olsun . bende demin donmusum koltukta uyuklamisim da. simdi actim bende petekleri
(1,218 puan) tarafından
Aynen valahi benim esimde giti sekiz ay bir şirkete calişti 3 aylık maaşlarını verdiler geri kalan parayı vermediler şirket batı iki ayrı işizdi bir kaç gün önce yine şehir dışına gitti 25 bin alacak nasıl gecinecez bilmiyorum bir sürü kredi borcu var
(14,772 puan) tarafından
Bizim merkezi olduğu için daha bugün akşam açtılar muhtemelen sabah kapatırlar 1 ay böyle idare ederler sonra tam yakarlar hava soğuk
Valla canım insanlara öl diyorlar yaşamayın diyorlar ülke olarak cidden çok kötü durumdayız ve kimsenin umurunda değil koyun gibi verileni yapmaya devam ediyoruz. Keşke elimizde mızrak... devamını herkes biliyor zaten öyle yaşasaydık da bugünleri görmeseydik. Ha insanımız da şöyle halimiz itten beter keyfimiz paşada yok hesabı bilmiyorum bu şekilde nereye kadar gider amca diyor ya sık sık sıkacak yer kalmadı diye aynı o hesap
0 oy
(242 puan) tarafından
Kombiyi dün açtık kullanmadığım iki oda ısıtmaya kapalı kaç gelicek diye merak ediyorum şimdiden ihtiyacımız olmayan hiç bir şeyi almıyoruz şu an gerçekten lazımsa alıyoruz şimdi kış geldi faturalarda coşunca yandık.
(1,218 puan) tarafından
Vala bende 4 gözle faturayı bekliyorum acaba kaç  gelecek diye
0 oy
(4,138 puan) tarafından
2 evladım var kışları kombiden değilde aktiviteden, keyiften kaçıyoruz. O kıstığımızı kombiye veriyoruz
(1,218 puan) tarafından
İnsan artık çocukları ile bile eglenemiyor değil mi
(4,138 puan) tarafından
Maalesef öyle biz çocukken iyi kötü hatırlarım da babam her hafta sonu ya dışarı yemeğe götürürdü ya evde. Eş dost mangal yapardık şimdi ise ayda bir yemeğe çıkmak bile lüks sayılıyor
0 oy
(8,340 puan) tarafından
Valla artık kendimi düşünüyorum parayı pek düşünmüyorum hemen hasta oluyorum boğazım şişti iki soğuk gördüm, actım kombiyi 40 da yakıyorum ama tek oda şimdilik çünkü çok soğuk burası ayaz gibi şuan 
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Hiç bişey değişmedi herşeye alıştık zam filan sarsmiyor artık 
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Tuzu kuru olanın sırtı rahat. Olan sana bana oluyor işte.
0 oy
(132 puan) tarafından
Ben çocuğuma etki edecek hiç bir şeyden kısmadım, kısmam. 
0 oy
(5,784 puan) tarafından

Biz 4 kişilik bir aileyiz. 

Suyum 250 en fazla 
Elektrik 600 
Doğal gaz şimdilik 150 
  Havalar  soğuk olunca  ilk üç buçuk ay hiç kapatıyoruz 45 den başlar sonrasini ne yaparım bilmiyorum..   halılarım kalın elhamdülillah durumumuz i kötü degil  bazen eşime diyorum gerçekten asgari ücret ve kirada olsaydık nasıl olurdu Rabbim herkesin yardımcısı olsun. 

Ha demeden geçmiym  açık ama çocuklarım her ay soğuk alıyor bnde anlamadim niye o yüzden kış gelsin istemiyorum 
0 oy
(299 puan) tarafından
Esim eksradan ek  ise gidiyor gece gunduz calisyor ucuncu çocuğumuz yolda ev kira degil ev kira olsa gecinmek cok zor kayınpederimin evi 15 senedir altli ustlu oturuyorum bilen arkadaslarim burun kiviriyor nasil idare ediyorsun zor ogle diye birda bodrum katlar 15 bin ,10 bin civarı kira versek hic ayi bulamayiz dışarda yemek vs gitmiyoeuz kombiyi acmadik daha 
0 oy
(215 puan) tarafından
Kombiyi daha açmadık biz, soğuk değil evin ici, 24 derece görünüyor termometrede, sanırım 3 4 hafta daha açmayız kombiyi ama açınca muhtemelen 45-50de yaksam aylık 2500₺ yi rahat geçer diye düşünüyorum bu sene. Yıl boyunca aylık zamlar yapılmış galiba ama yaz sezonunda olduğumuz için farketmedik zamları henüz. Kasım sonunda ya da Aralık ortasında faturalar hissedilir. Ocak ayında da topluca yıllık zam yaparlar iyice şişer faturalar.
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Giyinme odasının peteği açmıyorum acsamda orası soğuk oluyo gene ve pek kullanmayiz o yüzden oranın kapı kapatıp koridor ve salonun bi petegini aciyorum gayet güzel ısınıyor faturada ne gelir bilmiyorum  
0 oy
(252 puan) tarafından
Valla daha açmadık battaniye ile ortunuyoruz açarsam bile mutfakta boş oda var kaynanmlar köyde gelene kadar acmicaz ama böyle giderse 2 3 güne açarız kızım zaten hasta oğlumda hasta olsa 300 400 ilaç parası vericez 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,148 göst.
0 oy
22 cevap 783 göst.
0 oy
44 cevap 1,181 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 137 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Muhammed.mirac (197 puan) tarafından soruldu

408,620 soru