0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (1,222 puan) tarafından
20.haftamdayim çayla.iciyorum hurmayi kuru olanları yiyorum Bi sorum teşkil eder mi

8 Cevaplar

0 oy
(4,768 puan) tarafından
Valla hamileliğim başından sonuna hiç durmadan hurma yedim bana gelen hurma getirir hediye okadar çok severim haaa erken doğurdum bebelerimi hep ondan sebep mi bilmiyorum 
(4,768 puan) tarafından
Yok kuzum adet değil mesela kucugumde 12. Haftada oturduğum yerde bişey bı boşaldı dedim suyum gidiyor ama değil maalesef kanmış ambulasdaki attc ci bile korkmuştu
(1,222 puan) tarafından
Hiç mi durmuyor
(4,768 puan) tarafından
Kesiyorlar ilaç la canım duruyor ilacın etkisi gidince yeniden başlıyor hele ortanca çocukta pıhtı şeklinde geliyordu
(1,222 puan) tarafından
Anaa sancin da var mıydı bnde kanama yaşadım sancim çoktu hastanede yattım 4 gün sonra kesildi çok şükür iyiyim şuan
(4,768 puan) tarafından
Yok kuzum 0 sancı hiç olmaz
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Açılmaya yardımcı olduğu söyleniyor ama öyle olsaydı hurmayı su gibi tüketen toplumlarda kadınların şıp diye doğurması gerekiyor. Her şeyin fazlası zarar. Dozunda olduktan sonra bir sorun yaratmaz. 
(1,222 puan) tarafından
Yani bnde oturup Bi paket yemiyorum  kuru olanlardan günde 2 3 tane yiyorum oda çayın yanına dyerekten
(441 puan) tarafından
Hiç bir sorun olmaz, afiyet olsun.
(1,222 puan) tarafından
Bn ynede aklıma takıldı ya brakcam galiba:))
0 oy
(108 puan) tarafından
Hiçbir zararı yok ama gebelik şekeri varsa tüketmek sorun olur ben çok sevdiğim halde doğru düzgün yiyemiyorum 
(1,222 puan) tarafından
Gebelik şekerim yok da tansiyon var
0 oy
(11,780 puan) tarafından
25 civarı ramazan ayıydı günde 2-3 tane yedim doğuma kadar. erken doğum yaptım sıfır açılma bu yüzden de sezaryen oldum
(1,222 puan) tarafından
Kaç j haftaliktin cnm
(11,780 puan) tarafından
35 haftalıktı
(1,222 puan) tarafından
Sn aralıksız yemjssij ondan olabilir canm
(11,780 puan) tarafından
bi oturmaya 10-15 tane yemen lazım demişti ebeler
0 oy
(18,991 puan) tarafından
Ben de ilk hamileligimde günde birkaç tane yerdim. Sonra arkadaşımdan duydum yemeyi biraktim. Doktor doğuma yakın baslatiyordu bana. Bence yeme sen yine de 
(1,222 puan) tarafından
Arkadaşından ne duydun cnm
(18,991 puan) tarafından
Açılmaya sebep olduğunu duydum ablasına doktor öyle demiş. O da bana söylemişti. O demese ben bilmiyodum hic açılma yaptığını. Sen yeme yine de bence
(1,222 puan) tarafından
Tmm cnm yemem ztn 12 haftalikken de kanama gecrmstim progestan kullandım bnde duymuştum Bi ara ondan ynede sorayım. Dedim yemesem de bsy olmaz
(18,991 puan) tarafından
Aynen boşver riske atma en iyisi
0 oy
(216 puan) tarafından
doğuma yakın tüketmek bebeğe sakinlik ve sabırlı bir bebek olmasına yardımcı oluyor Allahın izniyle. böyle de bir bilgi var deneyip tecrübeleyen vardır belki.
0 oy
(6,801 puan) tarafından
Hayır canım peygamber efendimiz özellikle gebe hanımlara hurma yiyin demis doğumu kolaylaştırıcı özelliği varmış 
0 oy
(4,038 puan) tarafından

Birşey olacağını sanmıyorum abartmadigin süre benim abim Mekke'de banada kutu kutu gelir ve bende sürekli çayın kahvenin yanında yerim şimdiye kadar hiç bir gebelikte sorun yaşamadım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 181 göst.
0 oy
12 cevap 198 göst.

406,228 soru

12,179,727 cevap

36,673 kullanıcı

...