0 oy
336 göst.
Aile kategorisinde (89 puan) tarafından
İlk kızıma hamileyken 3 aylık cinsiyetini öğrendiğimizde eşim direk bni alıp onların evine gidip mujdeyi verdi ve baba ismini ne koysak dedi oda direk rahmetli olan erkek kardeşinin ailesiyle beraber kızının ismini koymak istedi bnde o an kırmak istemedim özlemindendir dedim. İkinciye hamileyim şuan eşim yine kız olacağını buna ne isim koysak acaba dedi direk düşünmeden zeynep dedi hayırlı uğurlu olsun dedi aşiri sinir oldum isim haki babanın değil ikimizin hata dinen bnim rizam dahilinde senindir dedim. Ebrar ecrin arasında kararsız kaldık. Bunuda babasına söyledik bu sefer babası kızıyor o zaman arayıp isim ne koysak demeyin bna diyor. 

23 Cevaplar

0 oy
(2,955 puan) tarafından
Benimki kendi ismini koydurdu ama hiç ismiyle seslenmez :D 
-Reklam-
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Buna benzer benimde başıma geldi . cinsiyet i öğrendik kaynanamgike gittik eşim oraya varır varmaz Havva geliyor anne dedi yani kaynanamn ismi .tabi o kadında sevindi mutlu oldu orda seslenmedim ama eve gidince kıyameti kopardım bana sormadan nasıl öyle dersin die . Kızım doğana kadar beni ikna etmek için uğraştı . Doğdu ertesi gün kimlik çıkacak hala benden bir umut tmm dememi bekledi .hayır koyarsan kırarım o nufüs kartınnı dedim . Tabi kaynanam uzun süre tavır yaptı bana . Ama umrumdada olmadı şimdi kızım 8 yaşında unuttu gitti kaynam
(89 puan) tarafından
Kayınvalidem hic sormayın annesinin ismini konulmasını istiyor bi bakalım annesinin ismi ne celile
0 oy
(728 puan) tarafından

Dinen hakkı bilmiyorum araştırmak lazım:)ama Peygamber efendimizin ismi annesine rüyada denilmiş hemde 2 isim söylenmiş efendimizin annesi Muhammed ismini seçmiş bence burdan bile yola çıkılsa anlaşılır kime sorulacağı

Bu arada Ebrar çok güzel bi isim 

(89 puan) tarafından
Bak bu bilgiyi bilmiyordum öğrendim iyi oldu ayrıca bnde ebrar taraftarıyım bakalım yorumunuz için teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve97 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde deve_tabani (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.

406,230 soru

12,179,858 cevap

36,674 kullanıcı

...