0 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,373 puan) tarafından

Hanımlar sorum biraz ve tamamen saçma gelebilir  ama  son çare 1 umut sormak istedim şimdi 29 haftalık hamileyim bebeğin sag tarafta durmasını nasıl saglaya bilirim soluma geçtiğinde aşırı derecede bağırsağıma baskı yapıyor ağlama derecesine geliyorum birde orda uzun süre durunca canımdan can gidiyor şimdiden teşekkür ederim 

2 Cevaplar

0 oy
(5,749 puan) tarafından
Canım benimde sağımda değişen bişey yok mideme öyle baskı yapıyorki midem ağzıma geliyor. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bende 32+2 yım.
(4,373 puan) tarafından
Benim solda bağırsağım dışarda torbalı ya cnm o yüzden sağda o kadar baskı yapamıyor ama sola geçince oturtup ağlıyorum dr ile konuştum kızdı bana sana gebeliği sonlandiralim dedik şimdi yapacak bir şey yok dedi 18 haftalık olmuştu ben evladımı öldüremezdim
(5,749 puan) tarafından
Öylemi çok geçmiş olsun Rabb'im sifanı versin inşallah.
(4,373 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(732 puan) tarafından

İşe yararmı bilmiyorum da nts celırken bebek bı tarafta toplanurdı sureklı hareket etsın dıye vişne suyu çikolata ayran ıcırırlerdı 

Çok geçmiş olsun <3
(4,373 puan) tarafından
İşe yarar da ben hareket etmesin fazla istiyorum :/
(732 puan) tarafından
O nasıl olıckkkı :)) haftası büyüdükçe agırlasıcak daha baskı yapcak soldayken ye barı bılemedım:(
(4,373 puan) tarafından
Erken doğum yapacaklarını çok ileri gitmiycez ama idare edebildiğim kadar edicem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...