0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından

image

4 yaşındaki kızım  öksürüyordu kızlar sağlık ocağına götürdüm biseyi yok dedi kizima agri kesici ilaç yazdi ibiramin zero kullandık 5 gün geçmedi bende cocuk doktoruna goturdum boğazında yaralar gördü dilide beyaz baya kizima zaditen surubu 3 gün kullan dedi ve bitane damla yazdı dili için ama kizim çok halsiz iyi olurmu yavrum başına gelen varmi bu ilaç etki edermi resimide atıyorum 7 gündür uyumuyorum kızımda bende perişan oldukk üzüntüden mvoldum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,202 puan) tarafından
Fotoğraf yok ama boğaz ağrısına ılık su sirke limon bal karıştırıp içmek çok iyi geliyor. Bir de sarimsagi minik minik doğrayıp bal limonla karıştırıp yutturun doğal antibiyotik hızlı toparlar inşallah 
(88 puan) tarafından
Çok üzülüyorum ilkdefa böyle bir hastalık oldu kziimda
(3,202 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun böyle böyle büyüyecek güçlenecek annesi. Keşke koruyabilsek bütün kötülüklerden ama yapacak bir şey yok sonuçta kalıcı bir hastalık değil geçecek. Biraz bağışıklığı düşmüş de olabilir meyve yesin
(88 puan) tarafından
Amin inşallah cnm ama işte 7 gündür ne uyku bisey
(3,202 puan) tarafından
Sarımsak kürünü mutlaka yapın o çok iyi geliyor
-Reklam-
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Zaditen şurup halsizlik ve uyku yapar diye biliyorum, hastalık durumu için bir bilgim yok ,acil şifalar dilerim.
(88 puan) tarafından
Evet yaptı zaten ama boğaz çok yara

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 90 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (141 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.

Kategoriler

1,443,055 soru

23,714,791 cevap

312,477 kullanıcı

...