0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,302 puan) tarafından

Bu abiyemi ta 2016 senelerinde falan evde söz yapmıştık ozaman almıştım giydim ondan sonra evlenince kolları çık acik diye kollarımda kalın diye giyesim glmedi eşimin dayısının düğünü var şimdi abiyelerde 3 bin aşağı bişey yok bunlara kol diktiriyorum kendi etek kumaşından volanli yarıya kadar sizce nasıl olur abiye güzelmi modası gecikmi yoksa

image

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aslında biraz oynaşan olur gibi terziyim bende söyle yapabilirsin kemerini ve kemerdeki sarkık parçayı kestir sadece simli üst bölgesi kalsın kollarinida balon kol şeklinde yaptır eteği muhtemelen Kiloş etektir onuda çam eteği yaptır terziye anlar o bilir değerlendirmek istiyorsan en mantıklısı öyle 

image

(1,302 puan) tarafından
Baya oynama yapılırsa masraflı olur aama demi masrafsız olsun diye tek kol yaptırayım dedim
tarafından
Yok aslında sizin oradaki durum nedir bilemem danışın isterseniz ben fikrimi söyledim sadece sadece kol yaptıracaksanız kesinlikle kemer detayını dediğim gibi yapin
(1,302 puan) tarafından
Burda ki terziler çok pahalı ama bakicam artık bişeyler
-Reklam-
0 oy
(15,882 puan) tarafından
Bence çok eski model. Yaptırmaya değmez. 
0 oy
tarafından
Kac beden giyiyorsun
(1,302 puan) tarafından
46 beden
tarafından
Ya ben de abiye vardi olsaydi hediye etmek isterdim
(1,302 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun bende çok açık olmayan dekoltesiz kolları yarıya yada tam kapalı abiye istiyom evde iki abiyem var onları çok sık giydim onlar yeni model Ama herkes gördü bunu hiç giymedim kol diktirip giyeyim dedim eski model ama
tarafından
Guzel bir takimin varsa oda olur
(1,302 puan) tarafından
Takım çok var ama onların birini kinada birinide yemek ve gelin alma dedimiz merasimde giycem elbise giyeyim demiştim
0 oy
tarafından
Üstüne ceket gibi bisey giysen daha iyi olur bence.  Eski model 8 yıl olmus
(1,302 puan) tarafından
Ya abiyelere baktım çok pahalı ya suani araba alicaz masrafta çok bir abiyeyede 3 bin dört bin den başlıyor uygunlar baya uymuyor çok acik
tarafından
Bi kere giyeceğim abiyeye 3 bin veremem . Dolapta yer kaplıyor boşuna
(1,302 puan) tarafından
Bnde bir abiye için o kadar vermim diye eski abiyeme kol diktirip giyeyim dedim
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Bu abiye çok eski model sadece koluyla pek kurtulmaz. Eşinizin dayısının düğününe abiye giymeseniz de olur aslında sık bir elbise de uygun olur ya da ceket pantolon 
(1,302 puan) tarafından
Aynen banada Baya modası gecik geldi ama evde olanları hep giydim için düğünlere onu cok sık gördüler üstumde bunuda kol diktirsem giyerim dedim ama bilemedim
0 oy
(4,508 puan) tarafından
Çok eski modası gecmiş,trendyolda çok güzel uygun fiyatlı elbiseler var oraya bak canm
(1,302 puan) tarafından
Valla bende kilo var ondan pek uygun bişey bulamadım
(4,508 puan) tarafından
Bulursun canim illa abiye bakma çok guzel elbiseler var. Trendyol Milla bak buyuk beden oluyor
(4,508 puan) tarafından
https://ty.gl/id4j7r6mkunny bak böyle birşey var cnm
(1,302 puan) tarafından
Bu model güzelmiş ama uzun istiyorum
(4,508 puan) tarafından
Vardır canim büyük beden yaz seçenekler çıkıyor
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Dolap ya da gardrops tan uygun fiyatlı bir şeyler bakabilirsin . 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 994 göst.
8 Temmuz 2020 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
13 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Cileklikiz3 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 245 göst.