0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde (2,702 puan) tarafından

37 haftalık hamileyim çürük dişim dünden beri çok kötü antibiyotik içiyorum bir de dünden beri 6 tane parol içtim çok da etkisi olmuyor parolun :( hastaneye gitsek müdahale etmiyorlar doktor yok diyorlar VS gargara yaptım sarımsak koydum evde ki imkanlarla ama bana mısın demiyor buz tutuyorum şuan da çocuguma bişey olur mu ondan korkuyorum 

28 Cevaplar

0 oy
(5,743 puan) tarafından
Kullandığın antibiyotik doktor mu verdi 

Ve bir günde bu kadar parol normal insan kulanamaz ken sen hamile olamam rağmen sence sağlıklı mı
(2,702 puan) tarafından
Diş ağrısını Allah düşmanıma vermesin. Hastaneye de gitsen doktor yok diyorlar ilaç yazıp gönderiyorlar tecrübe edindim artık. Antibiyotik doktor yazmıştı
(5,743 puan) tarafından
Diş ağrısını inan bende çok iyi bilirim ve bana göre doğumdan daha zor bir acı ama dikkat etmeniz lazım Allah korusun bebeğinize birşey olursa daha çok canınız yanar
(2,702 puan) tarafından
Orası öyle ama şuan bu acı içinde bir de doğumum başlarsa nasıl yaparım iki acıyı birden bayılır giderim herhalde aklıma o da geliyor çünkü doğum yakın nede olsa
(5,743 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah yardımcınız olsun inşallah çok zor bir durumdasınız kadın doğum doktorunuza sorun uygunsa hamilelik durumunuz çektirin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Taze nane iyi gelir diyorlar . Fazla içmişsin parolu
(2,702 puan) tarafından
Mecbur geçmiyor çünkü dünden berş ölüyorum
0 oy
(4,413 puan) tarafından
Antibiyotiği doktora danışmadan mi içtin, ayrıca bu kadar parol icmen normal değil 
(2,702 puan) tarafından
Sağolasın canım karanfili duymuştum
(4,413 puan) tarafından
Rica ederim, dene onu agriyan dişin uzerine koy çok iyi geliyor
(165 puan) tarafından
Karafilin hamilelere etkisi kötü oluyor araştırın isterseniz kullanmayın derim
(4,413 puan) tarafından
Ne gibi etkisi oluyor ki ben kullanmistim bir etki görmedim merak ettim bakacam
(4,793 puan) tarafından
Karanfil tüketimi sakıncalı gebelikte bende yapacaktım önermediler bana da
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Bu süreçte doktorun onermedigi hiç bir işlemi yapmayın ilaç normalde bile zararliyken bu kadarı sorun yaratabilir. Karanfil yağı deneyin bide düzenli olarak fırçalayın 
(2,702 puan) tarafından
Doktor yazmıştı zaten
0 oy
(4,612 puan) tarafından

Aşırı derecede çok ama çok fazla lütfen idare et ilaç alma zaten parolun sadece adi var bir işe yaramıyor 

(135,638 puan) tarafından
ozelin neden kapali
(2,702 puan) tarafından
Canım idare edilse zaten ederim diş ağrısını Allah düşmanıma vermesin çeken bilir
(4,612 puan) tarafından
İnan dış ağrısı benim ağrılarımin yaninda cerez kalır ilacın adını vermiycem dr bile günde 1 tane al diğer türlü Ağrı'dan ölürsün dedi ona rahmen saun ağrı çekiyorum ama mümkün olduğunca parol dâhi almıyorum

Birşey diyeceksen açayım cnm yazıyorlar diye kapattım
0 oy
(291 puan) tarafından
Canım hamileyken benim de çok agirmisti antibiyotik vermişti doktor. Belki denemişindir sirke sarımsak kaynatıp ılıyınca ağzımda bekletiyodum yada pamukla bastırıp bekle ama aciyorsa ağzında beklet. Öyle öyle geçmişti antibiyotiktr etki etmeye başlamıştı. 
(2,702 puan) tarafından
Sağolasın canım çok kötü ağrı valla
0 oy
(758 puan) tarafından
Kuzum içme üzerine koy parola disin.
(2,702 puan) tarafından
Onu nasıl yapacağım ezmem mi lazım
(758 puan) tarafından
Tablet ya ağrıyan dişin etine yada  üzerine koyup ağzını sık ama kırma erir gider dişin üzerine.
(2,702 puan) tarafından
Tamam çok sağolun
0 oy
tarafından
Uff çok geçmiş olsun canm yaş diş ağrısı cok kötü gerçektende başka bı doktora gitsen kadin doğuma dayanilcak gbi degl dişim diye belki izin verirse yaptırırsn 
(2,702 puan) tarafından
Hafta sonu canım doktor zor bulunur
tarafından
Ay dgru ya unuttm onu ya pzrtesi günü doktor bulabilrsen eğer disinol.iyi gelmezmi acaba uyuşturuyor
(2,702 puan) tarafından
Gittim sordum eczaneye 200 TL dişinol majezik sprey aldım bende sigorta yok bizim. Eşim kendine çalışıyor
tarafından
Eşimde geçenlerde aldı ama sigortalı ama ne kadara aldığını blmyrdum sizden öğrenmiş oldum pahalıymış da inşallah spreyin faydasını görürsünüz
0 oy
tarafından
Parol günde 3 tane öneriliyor genelde canım. Geçmiş olsun canım diş çok zor. Ben dün karanfil koydum geçti 
(2,702 puan) tarafından
Dünden beri toplam 6 canım sağolasın
tarafından
Rica ederim canım. Korkma sorun olmaz rabbimin izniyle. Parol zaten tek kullanılıyor galiba.
0 oy
(157 puan) tarafından
6-7 tane karanfili suda beklet bir iki saat sonra onun suyuyla gargara yapin agriyan disin uzerine. Faydasini goreceksiniz
(2,702 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(528 puan) tarafından
Dis için eczanelerde uyusturucu sprey var alabilirsiniz
(2,702 puan) tarafından
Cok sağolasın
0 oy
(838 puan) tarafından
Benim de dün o kadar çok ağrıdı ki artık kendimi yerlere vurdum ağrısından. Ben 2 parol içtim eşim gitti karanfil yağı aldı o geçirdi biraz ama hala ağrıyor maalesef. Doğumdan sonra hepsini yaptircam inşallah. Gecmis olsun sana da canim
(2,702 puan) tarafından
Sağol canım sana da geçmiş olsun
(838 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(4,279 puan) tarafından
Çürük varsa tuz koy dişinin üstüne 
(2,702 puan) tarafından
Çürük evet
(4,279 puan) tarafından
Tuzu bas beklet hemen uyuşmaya basliyo rahatlatır seni
(2,702 puan) tarafından
Çok sağolun. Dişimin üstünde beyaz bişey çıkmış iltihap toplamış herhalde
(4,279 puan) tarafından
Dis etinde mi
(2,702 puan) tarafından
Evet csnım
(4,279 puan) tarafından
Dut kaynatıp iç
(2,702 puan) tarafından
Dut yok maalesef ama yanağım şiş ve damağımda beyaz iltihap birikmiş ne zaman patlar acaba
(4,279 puan) tarafından
Antibiyotik kullanman lazım kendiliğinden geçmez
(2,702 puan) tarafından
Kullanıyorum canım ağrım felan gitti şişlik kaldı yanağım da sadece
0 oy
(862 puan) tarafından
Aynisini bende yasadim hamileyken sifir uyku ile ise gittim is yerinde acidan agladim heleki hamileyken tutarsa daha da aci hic bir sey yapamiyorsun paroldan baska bir ilac vermiyolar bende senin gibi cok fazla icmistim :( gargara yapma anlik Hafifletiyor daha sonra daha da acili bir hal aliyor tek care beklemekk rabbim sifani versin insallah biran once cok gecmis olsun 
(2,702 puan) tarafından
Amin canım damağımın üzerinde bişey çıkmış şiş yani iltihap birikti sanırım antibiyotik kullanıyorum
0 oy
tarafından
Gunde 3 tane icebilirsin en fazla ben corona oldum agridan duramiyorum dedim parol yut sblacim yapacak bisey yok dedi doktor onu da 3u gecirme dedi 
(2,702 puan) tarafından
Dünden beri toplam 6 içtim
tarafından
2 gunde sinirdasin canim
0 oy
(390 puan) tarafından
İmkanın var ise özel diş polikliniğine git canım bnmde diş ağrım oldu gittim kanal yaptılar kalanını da doğumdan sonra yapıldı geçici dolgu koydular 
(2,702 puan) tarafından
Maalesef yok olsa giderdim
0 oy
(4,392 puan) tarafından
Doktoruna danış apranax ağrıyı geçiriyor. Benim aşırı dış agrim vardı çok kötü oldugunu söyledim doktora bir tane içtim geçti daha da uzunca bir süre agrimadi. Dedigim gibi bir doktoruna danış 
(2,702 puan) tarafından
Ağrıyan dişimin üzerinde beyaz bişey çıkmış iltihap mı acaba ya
(4,392 puan) tarafından
Evet iltihaptir benim de öyleydi kötüydü dış için randevu da bulamamıştım doktora danışıp sadece bir tane kullandım geçti agrim. Sabaha kadar uyutmamisti ağrı hiç parol filan kullanmamıştım ama faydası olmayacağını bildigimden
(2,702 puan) tarafından
Dünden beri 6 tane parol içtim bana mısın demiyor eczyaene gideceğim ne uygunsa versin bana. O iltihap ne zaman patlar
tarafından
Apranax içemezsin apranax çok ağır bir ilaç
(2,702 puan) tarafından
Majezik sprey aldım canım
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Bende hamileyken antibiyotik içtim canım doktor verdi fakat doğumdan sonra bebegim işitme açısından risk grubunda oluyormuş gebelikte antibiyotik kullanımı olduğu için .bir haftalıkken rutin işitme testi yapıldı birde 6 ayı doldurunca işitme testi yapıldı daha kapsamlı olanı yapıldı tabi . antibiyotik işitmeyi etkiliyormus .bir sorun çıkmadı şükür zaten gebelikte içilebilen antibiyotikler var .parol 4 e kadar normal fakat 6 biraz fazla birgunluk ictiysen artık yapacak birşey yok fakat 4 ten fazla içme günde .oda sürekli olmasın çok çok ağrıdıgi zamanlar içersin .
(2,702 puan) tarafından
Aynen canım korkarak içtim hep ama öldüm ağrıdan valla
(1,180 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun yaa çok zor diş ağrısı .yine de fazla yüklenme parola sen geçer inşallah agri
(2,702 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Diş ağrısı çok zor haklısın verilen ilaçları dozunda kullanmalısın biraz idare etmeye çalış.Parol verilen bir ilaç doğru ama 24 saate max 4 tane 6 saat arayla ve en fazla 48 saat kullanılabilir karaciğeri mahveder (hamile olmayanlarda )Şuan ustelik hamilesin.Korkma birsey olmamıştır icini ferah tut ama içmeye devam etme ,bir kadın dogumcuya git durumu anlat hem bebegi hem seni takip etsin.Acil şifalar dilerim.
(2,702 puan) tarafından
İçmiyorum daha canım gittim majezik sprey aldım
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Karanfil yağı sürmelisin bu kadar ilaç içmemen gerekiyor parol bile bir yere kadar. Karanfili direkt  tavsiye etmem etkisi biryere kadar ama yağı iyi geliyor. Ağrıdıkça sür azıcık. 
(2,702 puan) tarafından
Majezik sprey aldım şmdi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elaanur_8888pp (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,026 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,762 cevap

43,448 kullanıcı