0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (2,390 puan) tarafından

37 haftalık hamileyim çürük dişim dünden beri çok kötü antibiyotik içiyorum bir de dünden beri 6 tane parol içtim çok da etkisi olmuyor parolun :( hastaneye gitsek müdahale etmiyorlar doktor yok diyorlar VS gargara yaptım sarımsak koydum evde ki imkanlarla ama bana mısın demiyor buz tutuyorum şuan da çocuguma bişey olur mu ondan korkuyorum 

28 Cevaplar

0 oy
(3,329 puan) tarafından
Karanfil yağı hamileler kullanıyor mu araştırma canım saniyede uyuşturuyor. Eltim bir ara 2 gün ağladı ağrıdan önerdim gidip eczaneden aldı kaynim anında kesti ve 50 kere Allah razı olsun dedi bir bak sen
(2,390 puan) tarafından
Sağolasın canım
-Reklam-
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Hamileyken o kadar çok hasta oldum ki içtiğim vurulduğum antibiyotigin haddi hesabi yoktu gervekten. Ama binlerce kez şükürler olsun çocuğum sağlıklı dogdu. Zaten gebeliği ve bebeği riske atan bir şey olsa doktorlar neden yazsin? Ona göre yazıyorlar zaten ağır olmayan içeriği hamilelere uygun olanlardan yazıyorlar korkma .
(2,390 puan) tarafından
Sağol canım bende öyle düşünüyorum aslında doktorlar niye yazsın hamilelere bu tarz ilaçları
0 oy
(417 puan) tarafından
En fazla 3 tane diyorlar sen çok fazla içmişsin anlıyorum zor ama bebişe zarar verirsin bence doktora danış hareketleri normal mi bebeğin peki
(2,390 puan) tarafından
Normal canım yeri daraldığı için çok hareket etmiyordu ama ediyor şuanda toparlanıyor hatta
0 oy
tarafından
Karanfil yağı direkt kesiyor uyuşturduğu için, şiddetle tavsiye ederim.
(2,390 puan) tarafından
Damağım bembeyaz olmuş canım iltihap birikmiş patlamak üzere sanırım
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bir pamuğa çay ağacı yağı damlat ve ağrıyan dişinin oraya koy canım. 2 saatte bir tekrarla ilk gün. Geçiriyor ağrıyı iltihabı. Ağrın çoksa önce karanfil yağı damlat. O uyuşturuyor, uyuşturma etkisi var o yüzden en azından ağrısını hissetmezsin 
(2,390 puan) tarafından
Ağrım hafifledi canım en son ki postumda son durumu paylaştım
0 oy
(149 puan) tarafından
6 tane parol icmektense 1 tane dolorex yada majezik icseydin daha iyi gelirdi belki ben hamikeigimde dolorex ara ara kulanirdim yani ayda 1 2 tane belki 
(2,390 puan) tarafından
Doktor parolun önerdiği için sadece onu içiyorum canım yoksa parol pek fayda etmiyor zaten başka ilaç içmek istemedim
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Sprey işe yaradı mı cnm 

Geçmiş olsun 
(2,390 puan) tarafından
Hafifletti canım biraz daha iyiyim. En son ki postumu gördün mü bilmiyorum iltihabımm söndü
0 oy
(348 puan) tarafından
Parol bende çok içmiştim hamileyken diş ağrısından duramiyodum agliyordum altı aylikken doktorumun izniyle cektirmistim sende çektir kurtul 
(2,390 puan) tarafından
İltihaplı canım şuanda çekmezler antibiyotik kullanıyorum
(348 puan) tarafından
Kullan antibiyotiği  bitince git çektir cnm elma sirkesiyle gar gara yap fisfis al uyusturur orayı geçmiş olsun cnm
(2,390 puan) tarafından
Majezik sprey aldım bugün o biraz iyi geldi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elaanur_8888pp (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı