0 oy
69 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (410 puan) tarafından
Hanımlar odaya ısıtıcı alayım diyorum nasıl isitabilirim oda büyük ve yerden ısıtmalı ama güneş görmüyor çok etkin ısınmıyor bebeğim 5 aylık hasta etmekten korkuyorum. Başka odaya geçme şansım yok ailemle kalıyorum kimseyi rahatsız edemem ses vs oluyor Amerikan mutfak çünkü. Yatak odası da dolu . Eşim yurt dışında olduğu için aile yanındayım nasıl bir şey almalıyım link vs atar misinjz varsa 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,332 puan) tarafından
Alttan ısıtmalı ev daha çok sıcak oluyor ve hastalanma ihtimali pek olmuyor diye biliyorum yani gece kullanacagin ısıtıcı güvenli durmuyor kalın giyinin yorgan örtün tamamdır kızım üstünü açık yatıyor diye 2 kat pijama giydiriyorum gece ztn petek kısık derece oluyo ve kapiyida kapatiyorum
(1,763 puan) tarafından
Geceyi yazman iyi olmuş tehlikeli olur.
(1,332 puan) tarafından
Kışın çoğu yangın öyle çıktı ben korkarım gündüz uyusam bile petek harici başka ısıtıcı açmam
-Reklam-
+1 oy
(908 puan) tarafından
Yerden ısıtmali ev güneş gormesede çok sıcak olur aslında ama sanırım kombiyi fazla açmıyor ailen .acsalar isinirsiniz aslında .ısıtıcı olarak UFO veya elektrikli radyatör. Kullanabilirsin .ama gece açık kalması tehlikeli geliyor bana onların .Bebeğe uyku tulumu giydir en kesin çözüm .birde elektrikli ısıtıcı kullanınca eksta elektrik harcamış olacaksın ve ciddi yakıyor UFO elektrigi .Yani eğer kombiyi iyice açınca isiniyorsa eve onu cok açmak daha mantıklı .ama şimdi ailen belki bilerek kisiyordur fatura gelmesin diye bilemem maddi durumlarıni belkide cimrilikten kısar kimileri bu durumda faturayı sen karsilasan gönlünce açarsın en fazla 3 4 ay yüksek fatura gelir yani
0 oy
(394 puan) tarafından
Bilemedim ki
0 oy
(9,460 puan) tarafından
Hava temızleyıcı var yasominin hem sıcak hem soguk ayarı var. Saatını de ayarlayabılıyosun biz kullanıyoruz 
0 oy
tarafından
Ben hali ısıtıcı kuulaniyorum tabii çok dikkat ister riskli cunku
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Eskiden bizim evimizde petek seklinde isitici vardi cok guzel isitirdi ama bebegine dikkat etmen lazim gider elini ayagini falan koyar. Bebegin ulasamayacagi bi alana koyman lazim. 

Geceleri de bebegine uyku tulumu giydirmeni oneririm. Guvenli uyku icin zaten uyku tulumu oneriliyo.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
4 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 09090945 (445 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,753 cevap