0 oy
950 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından

image

kizlar ev sahibim yayladan geldi yaşlı mutfak dolabımı sil dedi sildim komple içli dışlı bunlarıda hiç kullanmamış kullanırsan al dedi kullanırım dedim bende yıkayıp dizecem şimdi ben çok beğendim fincanımda 4 tane vardı ve takım değil ondan sevindim doğrusu bide dolabını sildim için para verecek sildim sonra görüşürüz dedi alsam ayıp olur mu sizce 4 saat uğraştım mufak dolabı dışında da komple evini süpürüp sildim detaylı şekilde 

21 Cevaplar

+3 oy
(585 puan) tarafından
Ben hiç modele bakmam fincan fincandir bana gelende esyama değil benim için gelsin al kullan canım ama bunları verdiği için umarım paradan kesmez ☺️
(256 puan) tarafından
Bende bakmam kullacam yıkayım önce dedim kutuda tozlanmıştir illa kendi kullanmiyormus zaten ondan ihtiyacın varsa al dedi onun için aldım bende ne verirse artık vicdanına kalmış
-Reklam-
0 oy
(759 puan) tarafından
Çok eski model ama tertemiz güle güle kullan 
(256 puan) tarafından
Bende çok az var biri gelince çay bardağında yapıyorum gelenler de fincanda istiyor diye aldım teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Al tabi canım o senin emeğinin karsiligi
(256 puan) tarafından
Eşimde al dedi de bilmiyorum ihtiyacım da var ne verir bilemiyorum kaç saat uğraştım yoruldum valla
0 oy
(19,030 puan) tarafından
Neden olsun sonuçta izinsiz almiyorsun
(256 puan) tarafından
Demi yaa ben parayla silmedim hiç ya tuaf oldum
(19,030 puan) tarafından
Olsun canım dört saat harcamışsın. İnsanın canida zamanı da değerlidir bak buraya anne evladına evlat anneye yapmıyor bunları her emeğin bir karşılığı olmalı. Öbür türlüsü insan kullanmak olur
(256 puan) tarafından
Yemek bile yapmadım öğlen için silecem diye doğru diyon canım verdinde alırım o halde
0 oy
(1,711 puan) tarafından
Emek vermissiniz tabiki verirse alın 
(256 puan) tarafından
Kendi daha temizlemeden verecem dedi de ihtiyacım olmasa almam da bilmiyorum
0 oy
(15,959 puan) tarafından
Hediye verdi diye sağolsun ama sen emeğinin karşılığını al tabiki. İhtiyacin olmasa sende temizlik yapmazdın heralde. Niye ayıp olacakki al bence. 
(256 puan) tarafından
2 bebemle yaptım valla yoruldum bide detaylı yaptım alim o zamn teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Hayır neden ayıp olsun, zaten parayla silmenizi istemiş. Sizin de 4 saat vaktiniz gitti sonuçta. Fincanlar da güzel iyi günlerde kullanın 
(256 puan) tarafından
Verdi zamn alim o zaman ihtiyacım da var teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
tarafından
İhtiyacınız varsa alın , yoksa Allah rızası için yapın ❤️fincanlariniz güzelmiş , iyi günlerde kullan canım 
(256 puan) tarafından
İhtiyacım çok var bayada uğraştım bebelerimle yaptım bide teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Hakkın tabi al. Çok güzelmiş valla ben de eski model kullanıyorum çok severim.
(256 puan) tarafından
Alacam Galiba sorun değil eski olması temiz olsun yeter bende sadece 4 tane var yetmiyor oda biri gelince
0 oy
tarafından

Güle güle kullan canm. Önemli olan kahve fincanınin nasıl olduğu değil bence önemli olan kahveyi fincaninda içmek. ❤️ Bol kahve içmeler

Bu arada almalısın . Bı kahve yani 200 bı kahve fincanı 500 den başlıyor. O güveç tabakları nerden baksan 250 eder
(256 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm çay bardağında yapıyordum fincanda istiyorlar e fincanımda yok fincanlar bı dünya para olmus kullanırım dedim bende teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
tarafından
Hayırlı olsun cnm benim ❤️ eski model diyenlere aldırma .
(256 puan) tarafından
Teşekkür ederim aldırmıyorum zaten onlar en güzellerinde icsinler kanvenin tadı hep aynı değil mi değişen fincan olsun ❤️
tarafından
Öyle tabi önemli olan kahveyi içmek. Kahvenin tadı değişmiyor ❤️
0 oy
(552 puan) tarafından
İçinden gelip veriyor bence al ama az veya çok deme bence imkanı kadar verir zaten boşver kiminin parası kiminin duası demişler bak ne güzel sağolsun hediyede vermiş düşünceliymis
(256 puan) tarafından
İmkanı var durumları iyi almak istemezdim ama ihtiyacım oldu için alacam Allah razı olsun bunlar bile beni mutlu etti
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Senelerdir bir takimim vardı ikincisini geçen yıl doğum günümde kuzenim hediye etti. Asla fincan takımı takıntim yok kahve icicez bitti işte gosterisi sevmem. Kupa alırım ama param.oldukca tekli Kupalari değişik bardakları seviyorum kendim için :) filtre kahve içtiğim için sürekli defisiklik güzel oluyor
(256 puan) tarafından
Fazlasının gereği yok bence yetecek kadar olduktan sonra gerisi fazlalık sende güle güle kullan canım ❤️
0 oy
tarafından
Güle güle sağlıkla kullan paranı da al niye ayıp olsun senin alnının emeği 
(256 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun alacam galiba herkes al demiş ❤️
0 oy
(242 puan) tarafından
Al bence güle güle kullan biri eski model yazmış altı üstü kahve içilecek takılma böyle şeylere 
(256 puan) tarafından
Teşekkür ederim alacam galiba onlar en güzel fincanlarda icsinler teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından

Güle güle kullan. Çok ihtiyacın varsa al parasını. 

(256 puan) tarafından
Teşekkür ederim maalesef var ❤️
0 oy
(6,141 puan) tarafından
Ben beğendim çok güzeller güle güle kullan ve bunlar zamanla daha da paha biçilmez hale geliyor muhakkak ❤️
(256 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende  beğendim ❤️
(6,141 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim ve rica ederim
0 oy
(3,436 puan) tarafından
Hediye ayrı ..alın teri ile iş yapmışın o ayrı

Aslında alın teri kurumadan vermesi lazımdı nys sonra verirse de al tabiki . 
(256 puan) tarafından
Verdi ben yok dedim ağzımın ucuyla ısrar etmedi geri cebine kattı ısrar etseydi alacaktım
(3,436 puan) tarafından
Hiç mi Allah korkusu yok bu insanların ya . Kirayı alırken çokta güzel günü gününe alır ama . Vermzsen yıkar ortalığı.
0 oy
tarafından
Biye ayip olsun canim al tabi hakkini tabaklarin aynisi annemde de var kiz hic kirilmiyo biliyo musun kac kere yere dusurdum bekarken hic bisey olmadi su bardaklarinda harika ayrica gule gule kullan ben pek fincandan anlamam ona bisey diyemicem 
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Böyle nostaljik fincanlara bayılıyorum hiç ayıp olmaz al demiş demekki kullanmıyor güle güle kullan 
0 oy
(3,941 puan) tarafından
Verirse al tabi emeğin sonuçta kiracısın evinde bedava oturuyorsun fincan ve bardakları da güle güle kullan

İlgili bir soru bulunamadı

413,160 soru

12,439,131 cevap

45,917 kullanıcı

Kategoriler

...