0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (355 puan) tarafından
Kızlar merhaba eşim işe sabah 6 da gidiyor 3 te çıkıyor kuzeninin veteriner klinigi var eleman eksikliği varmış eşim de işleri iyi bildiği için kuzeni eşimi çağırdı iş çıkışı 5 te de kliniğe gidiyor gece 11 de çıkıyor tüm gün çalışıyor esimde borcumuz var biraz hem onu kapatırız dedi bende saygı duydum tabi ama çok bunaliyorum ya evin için de bir ses olmayınca tuhaf hissediyorum deli gibi onu bekliyorum geceye kadar gelsede ne fayda birbirimizi göremiyoruz bile ailemde memlekettte kimsem yok burda kayinvalidemlerle pek iyi degiliz gerekte yok samimiyete esime memleketime gideyim bari dedim gönlü olmuyor ama çok bunaldım ya benim gibi eşi tüm gün çalışan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(652 puan) tarafından
Sabah 7 de gidip  gece 12 de geliyordu eskiden yeni evliydik birde o zaman kendimize ait market olunca birde borçla aldık ondan eşim tek çalıştı eleman almadık 3 sene boyunca ondan sonra şuan eleman aldık dükkana kendi özel güvenlik işinde çalışıyor gececi olarak eve gelince de uyuyor sabah akşam kalkio yemeğini yiyip gidiyor yani pekte bişey farketmiyor evde kalması 
(355 puan) tarafından
Bilemiyorum ya yalnız olduğumu düşününce dahada canım sıkılıyor aslında
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Çok güzel bu günler eline geçmez bı daha kitap oku kuran oku bol bol oku
(355 puan) tarafından
Kızım var biraz yaramaz ama uyuduğu zaman ancak oturmaya zamanım oluyor bide icimde korku var depremi yaşadıktan sonra evimiz 11. Kat yalnızlık dahada korku yaratıyor bende sürekli bir baş dönmesi kalbimde çarpıntı anlatamam
(669 puan) tarafından
Vesvese yapıyorsun canım yalnız olunca çok olur.ustune gitme kafa dagit iş yap aklına getirme.allah istemezse hicbirsey olmaz.yruyus yap youtubeden Nurettin yıldız hocayı dinle .kendine faydası olmayacak düşüncelerden uzaklasirsin
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Helal olsun eşine sabah 6 akşam 11 çalışıyor yani maşallah. Sen de bir işe girebilirsin yarım gün bile çalışabilirsin hem sen oyalanirsin hem maddi olarak rahatlarsiniz
(355 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım var hamileyim ayni zamanda :(
(1,017 puan) tarafından
O zaman nasil sıkılmaya vaktin oluyor:) benim Bi tane 4 aylık bebegim var hiçbir şey yapmaya zamanım yok
(355 puan) tarafından
Daha küçük bebeginiz o aralar benimde öyle duş alacak vaktim olmuyordu ama haftasonumuz bile yok eşimle öyle tanıdığım kimsede yok yada arkadaşımda yok haliyle sıkılıyorum evde yalnız olmakta beni bunaltiyor her anlamda
0 oy
(204 puan) tarafından
Benim eşimde sabah beş geçe 12 çalışırdı haftanın 4 günü 2 küçük çocukla markete bile gidemezdim tamam borcumuz vardı ama o kadar bunalmistim ya bu kadar mesaiye kalma nefes alamıyorum evde dedim başka bisey istesem olacakmış mesai kotası dolmuş bir süre mesaiye kalamiyor zaten yakında kaynanamlar köyden gelir misafir falan derken oturmaya vaktim olmaz 
(355 puan) tarafından
Evet zor degilmi ya ben çok zorlanıyorum
(204 puan) tarafından
Şuan öyle değil vardiyalı çalışıyor sabah 5 akşam 4 iki gün bu şekilde oglen 1 gece 12 2 gün bu şekilde akşam 9 sabah 8 iki gün bu şekilde iki günde izin evde oldu zamanlar ya dışarı çıkarız yada büyük çocuğumu alır parka götürür bende evde işlerimi yaparım
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Benim eşimde sabah 11 de işe gidiyor gece 11 de geliyor 1 e kadar bazen de 2 ye kadar TV izliyoruz VS ne yapalım yapacak bir şey yok hafta da bir gün de izin o da pazartesi günü hafta sonu tadımız yok yanş
(355 puan) tarafından
Çok kötü ya hafta sonları farklı özellikle çocuk varsa
(2,099 puan) tarafından
Ne yapayım ya alıştım ben artık daha kötüsü olmasın yeter

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 358 göst.
0 oy
16 cevap 743 göst.
19 Eylül 2024 Aile kategorisinde Masum anne (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.