0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından
Baba evinden dönerken evi sırtlıyor musunuz :) ben bugün evime geldim kendi aracımızla gelmesek hiçbir yere sığamayacaktık. Rabbim başimizdan eksik etmesin  baharatından erzağından konserveler vs. Fıstık badem ne bulmuşlarsa doldurmuşlar 

29 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Böyle birsey var galiba ya demekki herkeste :D

Bir yazı görmüştüm bir evlat babasının evine gidince kapı kollari sizlarmis acaba bizide gotururmu diye :D

(240 puan) tarafından
Gerçekten de öyle :)
-Reklam-
+1 oy
(1,329 puan) tarafından
Bende de aksi durum oluyo babamlara kıyamıyorum verdiklerini almam aksine bn giderkeb herkesin sevdiği bişeyi götürmeye çalışırım elleri hep dolu dolu giderim annem babam çok kızar ama olsun bn böyle mutlu oluyorum 
(240 puan) tarafından
İmkanları yoksa yapmamaları normal tabi
(1,329 puan) tarafından
Yo hamd olsun imkanları var benim getireceklerime de ihtiyaçları yok ama bn öyleyim ya küçüklüğümden beri önceliğim kendimden bile önce ailem
(571 puan) tarafından
Aha bu ben bende kıyamıyorum
+1 oy
(1,366 puan) tarafından
Hiçbir şey getirmiyorum çünkü annem hiç öyle konserve falan yapmaz :) hiç problem değil gidip evinde premses gibi kalıyor bebeğime bakıyorlar mis yeter bana elhamdülillah 
(240 puan) tarafından
Benimkiler yaşlı bebek bakamazlar :)
(1,366 puan) tarafından
2 tane bekar teyzemiz var evde :) bazen sabah onların yatağına bırakıp ben uyumaya devam ediyorum bazen annem yanına alıyor ağlayınca getiririm sen done done yat bu gece diyor valla 10 kavanoz menemenden daha çok makbule geçiyor:)
+1 oy
(13,079 puan) tarafından
Ayağımın altına sakız yapıştırıp tozu Bile getiririm ahahah :)
(51,385 puan) tarafından
yürü be nagis ☺️☺️☺️
0 oy
(727 puan) tarafından
Çok doğru bende aynı şekilde giderken 1 poşetle gidiyorsam gelirken 5 poşetle gelirim normal bir günde bile 
(240 puan) tarafından
Aynen öyle :)  anne baba olunca anlarsınız diye boşuna demiyorlar. Bakalım bizler nasıl olucaz :)
0 oy
tarafından

Giderken 1 valizle gittim dönüşte 2 büyük valız 2 tane küçük kol valizi 2 de koliyle geldik eve :D 

(240 puan) tarafından
Maşallah:)
0 oy
(12,575 puan) tarafından

Bu biz :D annemdede kaynanamdada ayni. Ne bulsalar koyarlar ufacik birsey bile olsa. Dun hatta bizim burdaki markette indirim vardi. Annem kendine sabah alisveris yapmis gitmis. Sonra bana kiyamamis 2 cocukla cikamam diye. En az 600 tllik vardi alisveris yapmis geldi birakti gitti saolsun. 2 tane 40li tuvalet kagidi almis meyve sebze

(240 puan) tarafından
Kaynanam vermiyor açıkçası öyle huyu yok
(12,575 puan) tarafından
Ay yok kaynanamda saolsun. Bize yapiyo zaten ozellikle köyde. Normalde istanbulda yasiyo ama 3 sene olacak koyde cogu. Çocuklar çok seviyo diye tarhanami yapti. Biber kozledim kavanozladi bana koyde yagli sirkeli. Patlican kozledi koydu. Kahvaltilik sos yapti. Reçel. Meyve kurulari. Badem topladik kurumaya biraktik kuruttu kirdi. Komposto yapti kavanozlara kapatti. Bahcede biber yapti birsuru buzluga attik. Kizartmalik dolmalik falan. Cevizli sucuk yapti. Nane kuruttu ufaladi. Kabak koyduk bahceden yine buzluga. Ihlamur topladi kuruttu. Bal aldi. Simdi teyzeler ordaydi sucukla bal almis yine gondermis onlarla. Saolsun yani yapar Allah razi olsun
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Birşey almıyorum desem yalan olmaz ekmekle süt alırım sadece yazında domates fasulye verir başka da almam yapıyoruz aynı şeyleri bizde burda 
(240 puan) tarafından
Sende köyde mi yaşıyosun? Gerçi köyde yaşayan ablama da aynısını veriyolar
(6,897 puan) tarafından
Yok canım ben Ankara dayım ama yapıyoruz tarhanamızı makarnanızı konserve vs o yüzden o benden daha çok uğraş ile yapıyor istemiyorum
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Annemle aynı şehirdeyiz ama her gittiğimde herşeyimi annem katıyor zorla ekmek yapıyor yoğur yapıyor sebze alıyor börek falan yapıyor bana kışlıklarim hep ondan zaten Allah bin kere razı olsun 5 yıldır evliyim salçami konservelerimi dondurucuya girecek kışlıklarim o yapıyor ne parasını alıyor ne yardım ettiriyor Rabbim ayağına taş değirmesin anne gibisi yok bizde onlara hayırlı evlat oluruz inşallah 
(240 puan) tarafından
Maşaallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin başından eksik etmesin
(1,453 puan) tarafından
Aminn cnm Allah razı olsun
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Hiç tadmadım o duyguyu 14 senelik evliyim 
(240 puan) tarafından
Durumları mı yok
(3,096 puan) tarafından
Annem ben bekarken vefat etti babam başkasıyla evlendi. Misafir olarak gider misafir olarak dönerim
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Gelirken hiç biesey getirmeyen ben :/
(240 puan) tarafından
Nedeen
0 oy
(1,553 puan) tarafından

BABIMIN EVİNDE KENDİMİ AVM DE GİBİ HİSSEDİYORUM. NE BULDUYSAM ATIYORUM TORBAYA AHAHAHAH :D ÇİÇEKTEN TUT SABUNA KADAR :D 

(240 puan) tarafından
Ahahah gerçekten öyle :) annem bahçedeki kavunların çekirdeğini kurutur onu bile verir :)
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Genelde kışlıgımı annem hazirlar (tarhana domates patlican kozlemesi eriste falan)  ben sarmayi cok severim bize geldiginde alir gelir buzluga borek atar onu bile getirir genelde bebek cantasiyla giderim elimde ekstra posetle donerim zeytin varmis onu al git diyor simdi de bana granit tencere seti almis ama onu getirmek icin dogum gunumu bekliyorum dogumgünu hediyesi olarak kabul ettim cünküm Ayni seyleri kayinvalidemde yapiyor gecen detarjanlarda indirim varmis almis bize bamya almis buzluga atayim diye Allah var surekli iki taraftan da birseyler gelir :)
0 oy
(664 puan) tarafından
Yaa bende memleketteyim annem şimdiden bir sürü şey hazırlamış bide otobüsle dünücem bakalım nasıl olacak. 

Pestil pekmez ceviz fıstık kırmızı mercimek daha neler neler Rabbim ayaklarını taşa değdirmesin 
0 oy
(551 puan) tarafından
Vallah bende öyle ne zaman gitsem annem dünyayı veriyor Allah razı olsun 
0 oy
(4,595 puan) tarafından

Babam rahmetli sagken her gitmemde gücü yettigi kadar zeytinyagimi peynirimi alirdi 

Simdi annemin kocasi bi kac paket makarna getirmişti evde birsey yokken yapayim dedim kaynar suya bi döktüm ki hep kurtlanmis baya eski bi makarna yani :(

Ailenizin kiymetini bilin arkadaşlar 

0 oy
(9,956 puan) tarafından
Hayır birşey almam ztn her hafta ordayım annem sağolsun birşey bazen verir ama 
0 oy
tarafından
Benim ailem oyle degil malesef cok israr etmedikleri surece kabul etmiyorum hic bisey 
0 oy
(7,535 puan) tarafından

süt Yoğurt patates mısır unu .Mısır corbaligi. Pekmez .bal turşu.  Aklıma gelmeyen başka şeyler verir . Çocuklara harçlık bide :) . Fındık ceviz bizim de var o yüzden vermez 

0 oy
(500 puan) tarafından
Ne varsa annem hazırlıyor sağolsun. Mecbur onlar bıraktı. Esyasiz gidip dolu geliyorum . 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 208 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
12 cevap 659 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lorkelorke (40 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 756 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu