0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
Baba evinden dönerken evi sırtlıyor musunuz :) ben bugün evime geldim kendi aracımızla gelmesek hiçbir yere sığamayacaktık. Rabbim başimizdan eksik etmesin  baharatından erzağından konserveler vs. Fıstık badem ne bulmuşlarsa doldurmuşlar 

29 Cevaplar

0 oy
(17,984 puan) tarafından
Yok ihtiyacım da yok çok şükür ama varsa bahçelerinde bir şey annem mutlaka koyar ya da götür der köy tavuğu vs kesse de mutlaka yakın zamanda gitme ihtimalim varsa bana pay ayrılır buzluğa atılır 
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından

7yillik evliyim getirdiklerimin yanimda hep üzüntü getirdim. Hep sudan sebeblerle annemle dargin donuyorum evime . 

(241 puan) tarafından
Yaa üzüldümm bir anne ve kız neden küser ki
(1,705 puan) tarafından
Annesi kizini sevmedigi için. Görünüşte telefonda cok seviyomus gibi davranir. Ama 3gün evine sıgamam 4.gün soylenip kalbimi kirmaya başlar.
Bu sefer cok sudan sebebten küstü 2aydir konusmuyor benimle
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Vala  elime ne geçerse getiriyorum  bazen artık tasiyamiyoeum merdivenden eve çıkınca. Babam yardım ediyor çünkü o beni hep eve birakiyor
0 oy
(65 puan) tarafından
Rabbım o duyguyu tutmayı nasip.etsin 5 yıllık evliyim. Ne onlar kapımı açtı nede ben oraya gidebildim
(241 puan) tarafından
Kaçarak falan mı evlendin
(65 puan) tarafından
Öyle oldu maalesef canım :( istedikleri kisiyle evlilik olmadığı için de hiç konuşmadilar
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Ben kıyamıyorum ya ama annem zorla valizime bı şeyler sokustur peşimden yollar eve RABBİM basimizdan eksik etmesin ya valla dusuncesi bile ağır onların olmaması falan 
0 oy
(252 puan) tarafından
Annem babam ayrı ama babamla ablam kaliyo bekar evde şu yok desem hemen veriyo onun haricinde daha çok kıyafet alıyorum erzak değil de geçen bize geliceklerdi babamla yemeğe yoğurt yoktu Bi peynir kutusuna az koy getir dedim marketten gidip almışlar 2 paket makarna çocuğa abur cubur boş gelmezler yani 

Annemde aynı şekilde neyi güzelmiş dersem hemen verir yeni eve taşındık hali perde oğluma yorgan battaniye verdi kendi yeni almis daha kullanmamış evine büyük gelmiş perdeler başka eve geçersem kullanirim diyodu  hepsini bana verdi Allah razı olsun 
0 oy
(65 puan) tarafından
Rabbım o duyguyu tutmayı yaşamayı nasip etsin inşallah 5 yıllık evliyim ne onlar kapımızı açtı nede biz onlara gidebildik:(
0 oy
tarafından
Annem de ne olsa verir sağolsun. Canım anam evimiz yakın sevdiğim bir yemek olsa hemen gönderir.  
0 oy
(881 puan) tarafından
Annemden de kaynanamdan da dönerken aynıyız :) geçen haftalarda annemlerdeydim dönerken arabaya zor sığdırdik 5 6 ay olmuştu gitmeyeli o arada bile aldilarsa azar azar ayırmışlar bize de. Oğluma her zamanki gibi oyuncaklar kıyafetler alındı annem turşular yapmış pazarımı yaptı geleceğimiz gün evdeki bütün abur cubur çerez ne varsa kodu poşete çocuk yesin diye :) evde de 3 çocuğu var daha ona rağmen hala verir. Anne bizde de var ben de aldım zaten diyorum olsun bunlar bizden diyor. Kaynanamı anlatmıyorum bile geçen arabayı yüklerken eşimin arkadaşına denk geldik adam bunlar ekmeği de burdan götürüyor gidin anneme de gösterin şu arabadakileri belki örnek alır diye söylendi :) Allah eksik etmesin inşallah başımızdan hiçbirini 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 214 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
12 cevap 676 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lorkelorke (40 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 756 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu