0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bahcedeki kedi doğurdu ama asla yavrularını beslemiyor hayvanlar eridi açlıktan hareketleri yavaşladı vücutları buz gibi dayanamadım kapalı balkona getirdim. Ama kedi besleme tuvaletini yaptırma hiç bir bilgim yok yarın bulabilirsem kedi biberonu ve kedi sütü tozu alicam ya bir tarafım bırak gitsin bahçeye diyor bir tarafım vicdanim el vermiyor siz olsanız napardiniz? Birde kedi bakan varsa yardımcı olabilir mi ? Pirelenmesinler diye ne yapabilirim ilaç mı alayım 

2 Cevaplar

0 oy
(524 puan) tarafından
Merhaba yavrular için süt tozu satılıyor onlardan alıp yanında biberon oluyor onlarla beslemeniz gerek süt vermeyin kesinlikle 3 saatte bir beslemeniz lazım 
(524 puan) tarafından
Ayrıca maalesef cislerinide kendileri yapamaz sizin yaptırmanız gerek
tarafından
Şuanda hiç bir yer açık değil yarın ilk işimiz onları almak olucak açlıktan kivraniyorlar mecbur sütü ilittm içine su kattim bebek vitamini kattim icirdim sanki azıcık hareketlendiler
tarafından
Ya bir tanesi yaptı diğerleri yapmiyor
(524 puan) tarafından
Bağırsakları ceviremezse maalesef ölürler çok sorumluluk isteyen bir durum işte hayvanda olsa annesi dışında hiçbir canlı annesi gibi bakamaz bunların hepsi öyle ayrı sorumlulukki yeni doğan bebek gibi gecenizi gündüzünüzü bu miniklere ayırmak durumundasinız süt içirirkende dikkat etmeniz gerek ciğerlerine kacarsa da ölme ihtimalleri var onun bir tutuş şekli falan var arkadaşım veteriner hekim ondan öğrendiklerimi aktarıyorum ben okulu yarıda bıraktım ama çok sorumluluk istiyor Allah razı olsun diyelim
tarafından
Ya o kadar altlarına örtü serdim o kadar ustlerini örttüm genede bedenleri buz gibi
-Reklam-
0 oy
(1,636 puan) tarafından
Formül mama varsa evde onu da verebilirsiniz sıcak tutun nolur yazık çok küçükler çok üzüldüm. Tuvaletini kendi yapamaz su an onlar islak pamukla popoyu uyarmaniz gerekiyor ayrıca anne kediye çok kızdım bakamayacaksaniz dogurmayin kardeşim 5 delik zevk için sokağa çocuk atıyorlar pataklicaksin hepsini
tarafından
Cislerini yaptırdım demin yani ben altlarini örtü serdim ustlerini orttum ama açıyorlar çok yaramazlar:) genede kasanin üstünde hava alacak yer açtım geri kalan kısmı örtü ile çatı yaptım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.