0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (91 puan) tarafından
5 kılo fazlam var basen göbekten vermek istiyorum şu tarifi dene göbek erir dediğiniz bir detoks öneriniz varmı ödem artırıcı vs

4 Cevaplar

0 oy
(152 puan) tarafından
Bende bekleyim burda 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bekleyim
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Herkes mi beklemeye gelmiş kızlar :D bana pazarda bı abla tarif vermişti yeşil çay tarçın limon gibi bisiler söylemişti ama hatırlayamadım yanloa bilgi vermek istemem 
(16,467 puan) tarafından
Yeşilçay tarçın limon salatalık olanı var ama tadı biraz ağır oluyor salatalık doğruyorsun maydonoz atıyorsun yarım limon bir çubuk tarçın içine bir de yeşilçay demleyip soğutup katiyorsun
0 oy
(115 puan) tarafından

Linç yicem ama . İRON KAHVE var. Detox u ile birlikte kullandim. 1 ayda 6-7 kilo verdim. Ama ben düzenli kullanmadım. Düzenli kullanımda 10-12 kg arası veriliyor. Yoksa bende diyet miyet yapamıyorum.

Arkadaşım kullanmış hiç de geri almadım diyor. O yüzden bende kullandım. Gerçekten bende almadım:) aynı sabit duruyorum yememe ragmen 

(64 puan) tarafından
Aslında yemesem bende veririm ama açlığa dayanamıyorm az ama sık sık yiyorum olmadı bu kahveyi bir araştırayım
(115 puan) tarafından
Benim bı arkadaşım satıyordu. Tam anlamıyorum ama üyeliğini mi almış ne. Orijinal yani. Gerçekten eşim de diyor gözle görülecek şekilde göbeğin gitti diyor. Tavsiye ederim
(238 puan) tarafından
Nasıl alabilirim bide fiyatı ne kdr yardımcı olurmusun
(115 puan) tarafından
Valla kuzum ben adanadayim. Adanadaysan kız sana araba ile getiriyor da başka şehirde kargo var mı bilmiyorum. Ben 2 ay önce 1200 e almıştım. 1 aylık kahve+detox. Eğer kabizlik varsa çayını da alıyorsun. Instagramin varsa Mustafa Habibe tabak yaz.
(238 puan) tarafından
Tmm canm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve Btr (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
5 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,202 puan) tarafından soruldu

403,348 soru

12,081,713 cevap

36,355 kullanıcı

...