0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından

Ahşap kapıları neyle siliyorsunuz.. camlarınızi ve mutfak dolaplarınizi neyle siliyorsunuz..temizlige nerden basliyorsunuz..hadi biraz temizlik ipuçları alayım hanımlar.. :) 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

Onlar iyi kötü biliniyor ama az bilinen bişey var bence ders temizleyici deterjan müthiş fayansları lavaboyu çeşmeleri parlatıyor tertemiz yapıyor 

(7,130 puan) tarafından
Hangi marka derz temizleyici
tarafından
NİLEM ekliyorum
tarafından
Klarak nedir kullanıyor musunuz bilmiyorum fotosunu ekler misiniz onu duymadım hiç
tarafından
Lavabo hep çamaşır suyuyla ovardım böyle beyazlamazdı bunu döktüm ovdum iki dk bekledim müthiş beyazladı tertemiz etti fayans aralarını bembeyaz etti ben çok memnun kaldım bir ara sosyal medyada çok tavsiye edilmiş bu ürün ben tesadüf buldum
-Reklam-
0 oy
(13,433 puan) tarafından
Mobilyalarimi ve kapilari çok amaçlı silikonlu spreylerle

Mutfak dolaplarimi bulaşık tabletiyle

Camlarimi önce nemli bi bezle camurunu, tozunu aldırmıyorum daha sonra camsil sıkıp çek-pasla çekiyorum kenar köşeleri de bezle kuruluyorum 

Nerden başlıyorsun dersen en az daginik/kirli olan yerden.  en çok dağınık yere girince çıkılmıyor çünkü 
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Ben herşeyi ciflerim. Ne varsa ilk önce kolay yerleri yapıyorum en son mutfak
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Parkeleri arap sabunu ve beyaz sirke karıştırıp elle silerim 1 hafta toz tutmuyor. Vileda ile yapinca 3. Gun tozlaniyor
0 oy
(241 puan) tarafından
Camları yatak odası mobilyaların kapilari aynalari silikonlu sprey var çok amaçlı onunla siliyorum 

Mutfak dolabını yag cozucuyle siliyorum 

Sırası yok valla bir odadan başlıyorum komple bitirip kapısını çekiyorum en son girişi yapıyorum odalar yakın girişte küçük zaten tüm tozlar oraya toplaniyo ister istemez 
0 oy
(825 puan) tarafından
Ben kapılarımı sleppy ile silerim tertemizde sıler haftada 1 mutlaka silerim belkıde ondan hiç kır olmaz temızlıgede ben dolap içlerinden başlarım oralar bitince ütü yapar kaldırırım en sonda kapıları bırakırım
0 oy
(3,902 puan) tarafından

Ben temizlikte bulasik deterjanı sivi olanlardan, pek çok yere kullanıyorum :) kapı cam dolap ayna  hatta önceden parke de siliyordum parlak görünüyor diye ama şimdi kızım var biraz kaygan oluyor ,o yuzden parkede kullanmayı bıraktım.

0 oy
(4,768 puan) tarafından
Kaynar suda bulaşık tableti eritip heryerde kullanıyorum pırıl pırıl parlıyor valla heryerim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
18 Eylül 2024 Aile kategorisinde As (1 puan) tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,832 cevap