0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar sarı kokulu akıntım var yani iç camasirim sapsarı kokuyor normalde asla böyle birşey yaşamadım yani hep normal beyaz akıntım olurdu ama aşırı rahatsız ediyor yanma felan yok çok sık tuvalete cikiyorum idrar yolu enfeksiyonumu bu ve ne iyi gelir 

5 Cevaplar

0 oy
(1,116 puan) tarafından
bende bi ara olmustum idrarimi yaparken agliyordum resmen sadece ilac tedavisiyle atlatirsin yoksa ilerler böbreklerine zarar verir 
(263 puan) tarafından
Ağrı sancı yok kuzum bende sadece köyü koku akinti soğan suyu felan içsem iyi gelir mi acaba
(1,116 puan) tarafından
şuan basinda oldugun icin ilerlerse zor iyilesme süreci acile bile gitsen idrar tahlili yapip ilac yaziyorlar evdeki hicbirsey ise yaramaz
(263 puan) tarafından
Sağlık ocağına gitsem anlarmi acaba
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Bende öyle. Çok sık wcye gidiyorum ve akıntı felan var o kokulu akıntı için damardan antibiyotik vermişlerdi yine geçmedi benim. Yorumları okuyum bende. 
(263 puan) tarafından
Ay bu kadar ciddi mi gecmezmi doğal yontemlerle
(8,579 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ki geçer bence. Benim o kokulu akıntı sorunum vardı uzun zamandır bir ara fitil kullandım uzun süre geçti sonra yeniden geldi büyük ihtimalle enfeksiyon dan kaynaklı. Sonra doktora gittim tekrar kadın doğum damardan antibiyotik verdi bir serum gibi bişey tek seferlik ama oda faydasız geldi
(3,645 puan) tarafından
Instagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bakın isterseniz limonu öneriyor nasıl kullanılacağını anlatiyor
(263 puan) tarafından
Limonsa kolay beybi yaaa ilerlemesin istiyorum eğer enfeksiyonsa
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Kızılcık suyu iç sürekli 
(263 puan) tarafından
Allah Allah yavrum soğan suyu felan dedi annemde onuda ilk defa duydum
0 oy
(5,351 puan) tarafından
Enfeksiyonda kokulu akıntı olmaz diye biliyorum benim idrar yolu enfeksiyonu kroniklesti artık çok sık idrara çıkma ama idrarı az az yapma yada yapamama yanma karın alt bölgesinde ve böbreklerde ağrı halsizlik aşırı enfeksiyon var ise yüksek ateş  antibiyotiksiz geçmiyor tekraralamasi için bol su maydanoz limon sıkıp tüketmek iyi geliyor mısır püskülü çayı da iyi geliyor 
(263 puan) tarafından
Kız ne ozaman bu ağrı sancı yok şükür de çok sık idrara cikiyorum ve sarı kokuli işte bende koku hassasiyeti var birde aşırı sinir bozucu sürekli değiştiriyorum aynı
(5,351 puan) tarafından
Bence mantar
0 oy
(3,645 puan) tarafından
Kuru dut çayı nioli yağı ya da limon hepsi çok iyi geliyor. 
(263 puan) tarafından
İc çamaşıra damlatinca geçiyor mu yavrum
(3,645 puan) tarafından
Daha yeni başladıysa geçirir ama uzun zamandır varsa tek başına yetmez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,024 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
7 cevap 181 göst.
+1 oy
8 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,447,202 soru

23,772,776 cevap

316,004 kullanıcı

...