0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Arkadaşlar sabahtan beri ara ara sol sırtımin biraz altına ağrı girip cikiyo bişey saplanır gibi kalple alakası varmdr 2 ay önce doktora gittm temiz herşeyim kalbim falan korkuyorum kalp krizi geçirrm diye 

6 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından
Yokmuu kimse 
-Reklam-
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Üsüttün muhtemelen kalp öyle olmuyor genelde
(330 puan) tarafından
En korktuğum şey kalp krizi
(1,639 puan) tarafından
Soğuk terleme oluyor mu peki? Karıncalanma hangi elde oluyor?
(330 puan) tarafından
Soğuk terleme yok sol elimde
(1,639 puan) tarafından
O zaman psikolojik ya da vitamin eksikliği ya da tansiyon falan olabilir
(330 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim
0 oy
(352 puan) tarafından

Eğer tahlillerin temiz çıktı ise ellerindeki karıncalanmalari ağriyla kalple bir tutma. Karıncalanma psikolojik olabilir veya stresten olabilir, vitamin eksikliği varsa ondan da olabilir.

Ağrın üşütmeden ötürüdür kesin. Ben 3 ay çektim tam kemiklerin alti karın boşluğunda ağrı idi sırta vuruyordu üşütmedendi. Her gün zeytinyağ ile masaj yaptıkça geçti birde kendini sıcak tutunca geçti şükür.
0 oy
(4,340 puan) tarafından
Yok cnım kalp değildir ama dediğin agrıyı çok yaşadım ve safra kesemde taş oldugunu öğrendim. Böyle nefes aldırmayacak bir ağrıydı. Girip girip çıkıyordu. Ve gittikçe de şiddetlenmişti. Bir baktır derim 
0 oy
tarafından
Canım benim soğuk çarpmış olabilir mi bana da öyle oluyor soğuk çarpması 
0 oy
(2,698 puan) tarafından
Geçen ben çok üşümüştüm göğüs boşluğum öyle bir batıyordu ki sanki ölecekmişim gibiydi kalp krizi geçiriyorum sandım sıcak su torbası felan koydum rahatladım belki üşütmüş olabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 509 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 23 göst.
13 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alin (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,181 cevap

43,406 kullanıcı

Kategoriler

...