0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Rabbim yolunu bahtını ilkbahar gibi çiçeklerle donatsın, canı sağolsun bir kızım var. Kendisi huysuz, ağlak ve uğraştırıcı bir insan tanesi. Eşim hiçbir şekilde korunmak istemiyor. Kendisi korunmadığı gibi benimde korunmamamı istiyor. Geri çekilme yöntemini sağlıklı buluyor.( Ben bulmuyorum) Ne fiziken ne mental olarak ikinci bebeğe isteyerek veya istemeyerek hazır değilim. Rıa denilen bakır spiral varmış. Onu taktırmak istiyorum. Eşim anlar mı? 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence anlamaz canım. Gizliden korun diyecektim ben de
(92 puan) tarafından
Ya bu konularda hiçbir fikrim ve bilgim yok. İnşaAllah anlamaz
tarafından
Anlamaz anlamaz. Kocan düşüncesizse mecbur bu yola gireceksin
(92 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Çok bencilce bu yaptığı hem bu kadar bunalmış olduğuna göre muhtemelen bebek bakımına da yardım etmiyor eşin güzelce konus anlamazsa da sen korun ben istemiyorum diye açıkça fikrini söyle canım 
(92 puan) tarafından
Gurbetteyim, çok zor bir hamilelik geçirdim hem fiziksel hem psikolojik. Söylüyorum istemiyorum bebek diye. O istediğini söylüyor
(4,421 puan) tarafından
Neyine guvenip istiyo. Mesela seninle geceleri uyaniyo muydu? Sen emzirdikten sonra sen yat deyip gazini cikarip uyutuyo muydu? Bebegi beraber yikiyo muydunuz? Alip disarida gezdiriyo muydu? Veya evde ilgileniyo muydu? Yemek yerken o yediriyo mu giydirirken giydiriyo mu? Hamileyken seni rahat ettirdi mi? Simdi hem hamile hem diger cocuk olunca iki türlü ilgilenebilecek mi? Maddi duruma gelmiyorum bile o oyle boyle halledilir.
(92 puan) tarafından
Geceleri asla uyanmaz, yemek, banyo vs. hepsi bende. Bir dışarıda gezmeye arabayla gezdirir. Hamileliğim boyunca eşimin annesi bebek bizim, alacağım diyerek psikolojimin içine etti.( şaka yapıyormuş) Ki düşük riskim vardı. Lohusalığım da sırf gelmesin diye tek geçirdim. Daha neler var neler
(4,383 puan) tarafından
Bu adama ikinciyi sakın yapma o zaman bacım ilk çocuğun en az anaokuluna falan gidene kadar bekle Nalan korsesi giy gerekirse ☺️☺️
(92 puan) tarafından
Nalan korsesi Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaAllah :) İstemiyorum inşaAllahta Rabbim nasip etmez
0 oy
(213 puan) tarafından
Spiral hiç bir şekilde erkek tarafından hissedilmiyor CNm üç yıldır spraliyim sorun yok 
(92 puan) tarafından
Eğer öyleyse gerçekten gidip taktırayım. Rıa bakır spiral aklıma yattı gibi.
(213 puan) tarafından
Taktir anlamaz ama kontrolleri ihmal etmeyin Dr zaten takıyor vakti söylüyor ne zaman gel diye ilk bir ay sonra gel dedi benim sonra üç ay sonra 6 ay sonra yılda bir dedi ama ben fırsat buldukça giderim kontrole
(92 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(835 puan) tarafından
Eğer gece bebek huysuzlandiginda durmadiginda sana yardım etmiycekse senden bu sorumluluğu istemeye hakkı yok benim eşimde iki yıl boyunca İstedi ben istemedim psikojim hazır değil yapamam dedim ben destek olurum dediği için ikinci çocuğa karar verdim destek olmayacaksa net bir şekilde koy tavrını 
(92 puan) tarafından
Gece hiç uyanmaz. Hamileliğim hem fiziken hem psikolojik olarak kötü geçti. Yardım ederim dese bile gurbette tel başıma askeri personel bir eş ile imkansız
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Eşin çok bencil, anlamazlar gizliden korun canım 
(92 puan) tarafından
Eğer gerçekten anlamaz ise gidip taktırayım.
0 oy
tarafından
Bence de canım sen korunmaya bak
(92 puan) tarafından
Rıa bakır spiral varmış. Bir bilginiz var mı
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Eşin anlamasa bile böyle durumlarda yine de açıkça konuşmayı ikna etmeyi biraz daha deneyebilirsin canım ve böyle dikkat etmezse kendinin bir tedbir alacağını söylersin. Her şeyden önce senin hazır olman çok önemli
(92 puan) tarafından
Açıkça söyledim istemediğimi. Hatta kendisinin korunmasını vs. Fakat yanaşmıyor. Gurbette çok zor
(2,064 puan) tarafından
Sen söyle canım yani madem sen korunmuyorsun ben kendim devralıyorum bu işi spiral taktırıcam diyebilirsin
(92 puan) tarafından
Haklısınız teşekkür ederim
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Sen kulucka makinasimisin kardesim mantiga bak. Ben korunurdum. Saklama geregi de duymazdim. Sonucta dogurup bakacak benim. Spiralde anlasilmiyo.
(92 puan) tarafından
Gurbette tek başına çocuk bakımı zor. Teşekkür ederim.
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Yani bu eşlerin çocuk sevdası da hiç bitmiyor. Söyle eşine hazır değilim de sürekli söyle . Zorla çocuk yapmaya çalışıyorlar.
(92 puan) tarafından
Söylüyorum zaten. İkinci çocuğu çok istiyor kendisi
0 oy
(18,354 puan) tarafından
Bence böyle bir durumda eşin korunmasın zaten. Bana pek güven vermedi. Kaza ile oldu ayağına gebeliğe sebep olur kendin korun eşine de açık açık söyle doğurup bakacak olan sensin hamilelik sıkıntılarını çekecek olanda sensin ilki yeterince büyüdüğünde kendimi hazır hissettiğimde ikinciyi düşünürüm de. 
(92 puan) tarafından
Konuştuk hemde defalarca. Psikolojimin de iyi olmadığının farkında. Spiral taktıracağım
(18,354 puan) tarafından
Bunun için onun iznine ihtiyacın yok
(92 puan) tarafından
İşi dolayısıyla mahrumiyet bölgesindeyiz. Mecbur onunla gidip gelmem gerek
0 oy
(2,228 puan) tarafından
İlişkide anlamaz ama ağrılı geçiyor mesela adet donemleri üzüyor lekenme ,ara kanamalar hep var bide kontrolere gitmelisin düzenli baktirman gerekiyor kaymismi diye 
(92 puan) tarafından
Baya detaylı işi var desenize. Sürekli gidip gelemem ki hastaneye
0 oy
tarafından
Ben boyle gizlo kapakli seyleri hic sevmiyorum ilerde bisey olsa ogrense sikinti olacak yalan soyluyoruz diye de suclu olcaz senki kendi yaptiklari cok iyi biseymis gibi ben yerimde olsam dogru duzgun korunana kadar yaklastirmazdim heraldd en buyuk ceza o olur 
(92 puan) tarafından
Bende arkasından iş çevirmek istemiyorum ama mecburum
tarafından
Sende haklisin
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım gizlice korun iki çocuğum var bir oğlum bir kızım bende istemiyordum eşimde kabul etti spiral takmaya gidecektik ailem burda değil ondan kayannama birskacaktim çocukları eşime verdim kaynanama götürsun diye kaynanam da sormuş neden gidiyorsunuz hastaneye bişey mi var diye eşimde söylemiş kaynaam da izin vermemiş zarar verir kayar kansizligi var etkiler diye eşimde kansizligimdan korktuğu için götürmedi beni hamile kaldım o ay ve annesinin de esiminde burnundan getirdim sen benim gibi yapma hastane yakın ise git taktir gizlice benim iki çocuk olduğundan hastane de uzak olduğundan gidemedim şuan üçüncüsü doğumdan sonra direk taktiricam karismicaklar çünkü bu sefer tepkim ağır oldu 
(92 puan) tarafından
Bundan sonra size karışmamayı öğrenmiştir inşaAllah. Daha da size bulaşmaz umarım.
(963 puan) tarafından
Kız sadece bana değil aynısını kızına da yaptı kızı da şuan hamile shsjsjsj
(92 puan) tarafından
Yok artık kckmvkkl
(963 puan) tarafından
Evet kızı da çıktı hastaneye gidiyordu spiral taktırmak için damadına söyledi damadı da gitmedi sjsjsj şuna kızı da 2 buçuk aylık hamile sjsjsj ohhh iyi oldu
(92 puan) tarafından
Etme bulma dünyası. Seni de kızını da yaktı dkdnd
0 oy
(84 puan) tarafından
Canım benim de eşim istiyor bende bakır spiral taktırdım 12 yıl koruması var istediğin zaman gidip cikarttiriyorsun hiç te bilmiyor haberi var zaten ama hissetmiyorum diyor öneririm yanı 
(92 puan) tarafından
Herhangi bir başka yapılması gereken bir şey var mı?
(84 puan) tarafından
Âdet li gideceksin canım 2. 3. Gününde
(92 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Senin istegin olmadan bebek dogurma hap kullan gerekirse
(92 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Eşin çocuk istemiyor, üremek istiyor. Tamamen güdüsel. Tavşan gibi. Kedi gibi. Ama insanda üremek ebevyen olma sorumluluğu gerektirir. Tavşan olmak istemiyorsan korun. 
(92 puan) tarafından
Korunayım ama en etkilisi hangisi? Kafam karman çorman

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 492 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykunun.annesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 519 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 545 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde oslem87 (42 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,700 cevap

41,291 kullanıcı