0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından

Ayy kızlar sabah çamaşır makinesini çalıştıracaktım bi baktım kapıda bişey var ip veya başka bişey sandım tam dokunacaktım saklandı sonra baktım kocaman bi akrep ayy hala huylanırım yerlere basamıyprum resmen akşam kıyafetleri koydum büyük ihtimal o zaman kıyafetlerle beraber girdi bide internetten aratırdık zehirliymiş ucuz kurtulmuşum resmenve fotoğraftan göründüğünden daha büyük elim kadardı

image

image

14 Cevaplar

0 oy
(51 puan) tarafından
Ayy Allah korusun çok korkunç görünüyor yaa nasıl çıkardınız oradan 
(51 puan) tarafından
Ben olsam bende odaya kapanirdim kesinlikle aşırı korkunç görünüyor ama şuan bunu gördüm ya makineden her camasir aldığımda aklıma gelecekkk sizin evinize nasıl girmiş olabilirki onuda anlamadım bahçe kati falan mi
(634 puan) tarafından
Bi kaç sefer küçük banyoda görmüştüm büyük ihtimal ordan çıktı ve bende kıyafetlerle makineye koymuşumdur ayyy düşündükçe huylanıyorum
(51 puan) tarafından
Banyoya nasıl giriyor yaa bende bahçe katında oturuyorum banyo cami disari bakiyor çok korkunç geldi şimdi
(51 puan) tarafından
Neyseki makineye koyarken elinize falan denk gelmemiş Allah korumuş valla
(634 puan) tarafından
Giderden çıkmışdır yoksa nerden gelecek
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Ay nerden girmiş ben bile burdan korktum geçmiş olsun iyiki sokmamış sizi
(634 puan) tarafından
Banyoda bi kaç sefer küçük görmüştüm kirli sepetine girdiğini düşünüyorum ve bende makineye koydum kıyafetlerle beraber
0 oy
(16,893 puan) tarafından
Verilmiş sadakaniz varmış kimseyi sokmamis. Ben köyde otururum şimdiye kadar hiç görmedim inşallah da görmem 
(634 puan) tarafından
Öyle cidden makineye kıyafetlerle beraber ben koydum büyük ihtimal bide kapısında ip falan sandım yine dokunuyordum saklandı anladım akrep ayy çok kötü resmen kaşıntı tutu hala huylanırım
0 oy
(381 puan) tarafından
Geçmiş geçmiş olsun cnm benm sakın dikkat edin siyah büyük akrepler zehirli oluyormuş allahtan sokmamiş seni dikkat edin eşine söyle öldürsün böcek ilacı sıkın 
(634 puan) tarafından
Sağol canım evet nternetten aratırdık gerçektende zehirliymiş öldürdü sonra uzak boş bi alana götürdü
(381 puan) tarafından
Zehirli siyah olanlar malesef çok şükür cnm dikkat edin eve yuva felan yapmasın , eviniz 1 .ci katkı.acaba nasıl eve geldi
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Ayy inan 2.fotoyu görünce ürperdim vllh ne korkunç Allah korumuş sizi
(634 puan) tarafından
Sen bide beni düşün akşama misafirim var temizlik yapmam lazım ama çok kötüyüm bi yere basamıyprum dokunamıyprum
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Kuzu nerde oturuyorsun nerden gelmiş bu 
(634 puan) tarafından
1 inci katta oturuyorum banyo giderinden çıkmıştıt diye düşünüyorum kıyafetlere beraber bende makineye atmışımdır ayy düşündükçe kötü oluyprum
(2,482 puan) tarafından
Akrap banyo giderlerini kullanmaz fare gibi bi.****** değil.
0 oy
(604 puan) tarafından
Ay canım gecmiş olsun ya bizde cıksa olsa napıcam bende sen gibi hele fotoğrafa bak at bereket bişey olmamış kimseye Allahım hepimizi korusun :(
0 oy
(532 puan) tarafından
Verilmiş sadakanız varmış canım Allah korusun her türlü haşereden
0 oy
(2,751 puan) tarafından
İlk oturduğum ev giriş kattı orda da iki kere çıkmıştı. Yeni bina olmasına rağmen. Sanırım giderlerden geliyorlar.
(634 puan) tarafından
Aynen giderlerden geliyorlar 1 inci kattayım banyoda iki defa kçük olanlardan görmüştüm
0 oy
(5,887 puan) tarafından
1.kattami oturuyorsunuz 
(634 puan) tarafından
Evet canım giderden geldiğini düşünüyorum
(5,887 puan) tarafından
Camdan yada zeminden gelmiştir.  Biz çocukken hergun geliyordu
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Ayyy ben kucucuk hamam boceginin yagrusuyla yaz boyu savastim seni dusunemedim bile cok gecmis olsun coluga cocuga dikkat et 
0 oy
(5,664 puan) tarafından
Allah korumuş zehirli akrep bu. Dikkat edin.
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Valla benimde diken diken oldu Allah korumuş valla sizide 
0 oy
(2,482 puan) tarafından

Adama iç dış yıkama yapmışsın bacım :D 

Şaka bir yana müstakil ve sıcak evlere giriyorlar ilaçlama filan yaptırın başka varsa ölür 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 352 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 448 göst.
23 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
31 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,238 cevap

36,358 kullanıcı

...