0 oy
96 göst.
Aile kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar 1 bucuk yasinda kizim var.. 3 yasinda oglum var kizim sanirim dusmus linc etmeyin lutfenn illaki yemek yapiyoruz is yapiyorum odada tek olduklari zamanlar oluyo ne yaptilar bilmiyorum zatn kizim cok yaramaz oglumda nerden dustu hic bilmiyorum kafasini vurmus ben farketmedim agliyan bi cocuk zaten herseye agliyor esim kafasi sis diyince sacinin ici sok gecirdim ertesi gun gun gectikce buyudu doktora goturdum hemen tomografi cekildi cok sukur bisey cikmadi doku zedelenmesi ama asiri sis ici su dolu gibi yumusak cok korkuyorum tomografisi temiz ama gecmi gecer bilmiyorum yardim edin basina gelen varmi

3 Cevaplar

0 oy
(2,974 puan) tarafından
Tomografi temizmis bir sorun olsa doktor derdi canim. Şişlik gecer korkma
(17 puan) tarafından
Insallah canim cok tesekkur ederim
(2,974 puan) tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Dokunma kendi haline bırak elinle yoklama yani. Doktor bir problem yok dediyse yoktur Allah'ın izniyle. Bir an önce iyileşir inşallah
(17 puan) tarafından
Doku zedelenmesiymis canim buz koymami onerdi insallah gecer
0 oy
(999 puan) tarafından
Geçer canım odem olmuştur arada buz tutabilirsin böyle durumlarda arnica krem var onu sürebilirsin kendini de suçlama çocuk bunlar düşe kalka büyüyecek 
(17 puan) tarafından
Esim beni cok sucluyor canim  her seyde piskolojik yiprandim bide kendi tir sofuru hersey benim ustume yani
(17 puan) tarafından
Eczaneden alabilirmiyim canim
(999 puan) tarafından
Yerden çoraplarını kaldırmaktan aciz adamlar kadınlara iş öğretiyor ya ben de ona şaşırıyorum. Eşine de ki sana 3 saat veriyorum 3 saat hem çocuklarla oyna hem evi temizle hem yemek yap hem de bakimli ol bakalım yapabilecek misin anlamıyorlar bunun ne kadar zor olduğunu. Neyse. Eczanede de vardır muhtemelen o yoksa hirudoid forte al o da çok etkili hatta aile hekimi de yazar düşünce bir yerini çarpınca hemen sür sismiyor morarmiyor çok güzel bir krem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep1314 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
4 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu

401,105 soru

12,004,204 cevap

36,190 kullanıcı

...