0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından
Bu sene yaptırmayı düşünüyorum gerçekten çok fazla grip oluyorum ee haliyle kolumu kaldıramıyorum gücüm yok çocuklarım perişan oluyolar siz hiç yaptırdınız mi tavsiye eder misiniz 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,497 puan) tarafından
Ben genel olarak aşı tavsiye etmem
-Reklam-
+1 oy
(5,319 puan) tarafından
Sağlık sistemine güven bitmis durumda ben aşı yaptirmiyorum
0 oy
(10,910 puan) tarafından
ben yaptırdım. aşı karşılarını ciddiye almayın. 3-5 cani yüzünden bütün sağlık sistemini suçlayamayız. işini layığıyla yapan bi ton insan var hala
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Annem kalp tansiyon hastası ve günlük kullandığı ilaç sayısı 9 dolayısıyla antibiyotik o ilaçlarla birlikte ağır gelip annemi acillik duruma getiriyor diye kullanamıyordu ve gribi çoook ağır atlatıyordu kullandığı ilaçlar sebebiylede bağışıklığı düşük o yüzden aşırı sık hasta oluyordu 5 yıl önce kalp doktorunun önerisiyle yaptırmaya başladı inan yıllardır annemin max 2 3 gün burun akıntısı olur okadar güzel koruyor ki aşı bence çok sık hasta olan herkesin yaptırması gerekiyor hele kronik hastalıkları olup bağışıklığı düşük olanlar kesin 
(550 puan) tarafından
Ben de düşünüyorum çok şık hastayım geçmiyor iki senedir
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Yaptır canim daha hafif atlatiyorsun milletin ne dediğine bakma 
0 oy
(255 puan) tarafından
Benim de niyetim var ya. Çocuk hasta oluyor ben de direk kapıyorum. Çocukla ilgilenemiyorum :(
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Ben yıllardır grip aşısı satan biri olarak aşının koruyucu etkisine inanmıyorum grip mikrobu her sene şekil değiştirir bu aşılarda geçen senenin mikro buna göre üretim yapılmış oluyor bir kere eczacımın zoruyla aşı oldum o sene hep grip oldum ama imkanın varsa zatürre aşısı al o gerçekten koruyor beş yıl boyunca
0 oy
(18,419 puan) tarafından
Hiç grip aşısı yaptırmadım 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Grip aşısı sadece influenza virüsünü daha hafif geçirmenizi sağlar. Çok sık dediğiniz üşütüyor musunuz influenza mi oluyorsunuz ondan emin olun influenza oluyorsanız olun aşı 
0 oy
(3,303 puan) tarafından
Kendime değil ama bu sene oğluma yaptırdım çok sık hasta oluyor diye astımlı çünkü. İkinci dozunu yapılacak bu hafta hatta. Bir ay oldu daha ilk dozuna inşallah bu sene kışı rahat geçirir yavrum ne diyim. 
(989 puan) tarafından
Fiyatı nedir canim
(3,303 puan) tarafından
Raporlu olduğu için ilk doz ücretsizdi devlet karşılıyor ama ikinci dozu ücretle alcam tek seferi karşılıyor demişti eczacı. Yanlış hatırlamıyorsam 500küsür yada 600küsür dedi bu sene aşı fiyatına da.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 128 göst.
8 Eylül 2023 Aile kategorisinde Masel (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 171 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 141 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 51 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Revani (157 puan) tarafından soruldu

403,406 soru

12,084,481 cevap

36,367 kullanıcı

...