0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (247 puan) tarafından
Sizce yanlış değil mi ben doğru bulmadım çocuk daha 3 yaşında oturtmuş bilgisayarın başına pupg mi çal of duty mi ne onu oynuyor çocul silahla öldürüyorlar ya hani vardır bileniniz sizce yanlış oldugunu söylersem ona sanane der mi çünkü çok samimi değiliz öyle garibime gitti 

10 Cevaplar

+1 oy
(8,256 puan) tarafından

Yanlış bence . Başından atmak isteyen tembel kadinlar yapar genelde

-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Millet ekrandan uzak tutmak için bir taraflarını boşa yırtmiyor savaş oyunu nedir
(247 puan) tarafından
Oynatıyor valla
(762 puan) tarafından
Neyiniz oluyor?
(247 puan) tarafından
Arkadaş başta samimiydik de biraz açıldık pek görüşmüyoruz
0 oy
(4,380 puan) tarafından
3 yaşında bu oyunları mi oynuyor yuh PC kullanmayi nasıl öğrenmiş ? Benim eşim oynuyo o oyunu CS go :)
(247 puan) tarafından
Valla oynuyor 3 kişi öldürdü demin
0 oy
(13,364 puan) tarafından
ben başkasının çocuğuna karışmam valla. ha yanlış mı yanlış 
(247 puan) tarafından
Aynen karışmıyım ama çok yanlış dimi
(13,364 puan) tarafından
yanlış tabi. doğruyu yanlışı ayırt edecek yaşta değil. gelişimini geçtim psikolojisini bike bozabilir
0 oy
(217 puan) tarafından
Kardeşim  de oynuyordu ama küfür içerikli cinsel içerikli küfürler falan konuşuluyor kesinlikle izin verme öyle zor bela sildirdik oyunu
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Benim oglum 3.5 yasinda ancak robot dansi acip onu taklit ediyor o cocuk bunu nasil oynuyor cok kucuk degil mi
(247 puan) tarafından
Annesi babası da oynuyor çocugada öğretmişler öyle oynuyorlar ama aile
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Düşünmeye sormaya bile gerek yok çok yanlış. Değil 3, 10 yaşında da olsa o tarz oyunlar hoş değil 
0 oy
(13,776 puan) tarafından
Bence yanlış ben silah oyuncaklara da karşıyım burda düğünlerde silah sıkıyorlar kızım korkuyor tak tak yapıyor diyor bende "evet kızım anneleri onlara ogretmemis çünkü silah güzel bisi degil" diyorum oğlum olsa da aynı tepkiyi verirdim
0 oy
(20 puan) tarafından
Kız ben öyla vurdulu kırdılı aksiyon filmi bile izlemiyoruz dikkat ediyoruz hem o çocuk küçük değil mi nasıl oynuyor 
(247 puan) tarafından
Evet bizde çok dikkat ediyoruz aksiyon filmi çocuklar uyuduktan sonra açarız
0 oy
(2,105 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bilgisayar oyunu olarak değilde silahlı işte kilic oyunları çoğu çocuk gelişimcileri öneriyor. Silahlı nurfs vs işte oyun gibi öldürmek gibi tabi rol icabı. çocuğun silahı bir oyuncak aracı görmesi gibi işte oyun aracı gibi falan ama ban mantıklı gelmiyor çocuk sonuçta öldüren bir objeyi neden oyun gibi görsün geride tepebilir? Ben 3.5 yaşında hiç bahsetmedim silah falan sevmediğim için 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (740 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 182 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 909 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde _busra_0743_ (465 puan) tarafından soruldu

410,729 soru

12,358,472 cevap

41,267 kullanıcı

Kategoriler

...