0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (6,010 puan) tarafından
Son haftari çok zor gerçekten insan bunaliylor 35 hftalik oldum biyere gidemiyorum resmen iki adım atıyorum bebek karnimda taş gbi yapyor cisim geliyor büyük tuvaletim geliyor yüzüm gözüm hep sişmis sanki hep uyumak istyorim ama gece hiç uyuyamıyorum kasık ağrısı başladı hep mayişik durumdayım çok zor gerçekten 

2 Cevaplar

0 oy
(1,479 puan) tarafından
Yine de bırakma hareket et yürüyüş yap mutlaka evde youtubedan egzersiz aç yap tabi ki doktorun izin veriyorsa yap. 
(6,010 puan) tarafından
İzin vermedi cnm bebek aşağı dayanmiş ne egzersizi hareketi dedi
(1,479 puan) tarafından
Hmm o zaman sizin dogum yakin o yüzden bu kadar ağır hissediyorsunuz. Bir nefeste kucağınıza alırsınız inşallah
(6,010 puan) tarafından
Büyük ihtimalle cnm Allah büyük Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(558 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım kaşık ağrılarım arttı iyice korkuyorum erken doğumdan . Bebekte ters 1 hafta var kontrole . Dün akşam doğum yapacam diye korktum .şimdi yine başladi ağrılarım ne yapcam bilmiyorum
(6,010 puan) tarafından
Terse ancak cnm benim başı aşağıda 26 hftadan beti
(558 puan) tarafından
Biraz önce iki saat kesintisiz ağrım oldu bel ağrısı sırt ağrısı ve ara ara sancı mahvoldumabel ve sırt devamediyor  sancı azaldibiraz şükür dedim
(6,010 puan) tarafından
Kaç haftalık sin cnm valaha benim sadece kasigim agryor sancı hiç çıkmadı nst de bende bebek çok toplanıyor çok sert oluyor canım çıkıyor benim bel ağrım aşırı vardı geçen hftalarda magnezyum yazdı doktor ictigimden beridir çok iyi geliyor ben bide hep ayakalrimi uzatım kaldrdim hep dinlendim geçti baya iyi geliyor ağır işler kaldırma çok yapma iş
(558 puan) tarafından
35 hafta canim çok bir iş yapmıyorum ve zaten ara ara da dinleniyorum 1 hafta var kontrole doktora daniscam bende
(6,010 puan) tarafından
Bende 35 haftamiz aynı magnezyum bel agrisuna iyi geliyor valaha ne yalan sylum sancım yok ama uyirken dönemiyorim kasigima kramp gryor sanki bicaklaniyorim gbi bebek aşağı çok baskı yapuor zaten doktor dedi risk göremiyorum ama baskı olması sebebi bebek aşağı dayanmis baya gelmiş dye hep uykum geliyor yorgunum yüzüm gözüm şişti hep öyle hisedyorum bebek zaten çok hareketli cnm aciyor resmen bazen sanki düşecek gbi hisedyorim haftamiz da erken daha ya
(558 puan) tarafından
Benim dildigin kasılma oluyor aşağıda bebek taslasiyor hep aşağıda ve ters doktor takip edelim dedi ama persembeden beri kasılma ve sırt ağrısı oluyor bu gün bayağı bir şiddetlendi en sonunda parol içtim sıcak duş yürüyüş derken yeni yeni azaliyor
(6,010 puan) tarafından
Senin normal doğum dimi
(558 puan) tarafından
Kızda normaldi bu dönmezse sezeryanmecbur
(558 puan) tarafından
Pek dönmüş gibi de gelmiyor bana
(6,010 puan) tarafından
Evet dönmezse mecbur sezeryan cnm haftan da ilerliyor döner belki valahi çok zor son haftalr insanı zorluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.

409,901 soru

12,323,855 cevap

39,052 kullanıcı

Kategoriler

...