0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ayin 12 sinde adetim bitti bugun biteli 8 gun oldu ovulasyon testi yaptim boyle cikti ama daha cok erken degilmi yumurtlama icin ilk defa yapiyorum jafam cok karisti. Benim adetim cok duzensiz bazen 40 45 gun geciyor oyle oluyorum 7 sinde adet oldum 12 sinde bitti ovulasyon testi bitisin 8. Gununde boyle cikti sizce doğrumu neden boyle erkenden çıktı 

image

7 Cevaplar

0 oy
(526 puan) tarafından
Arkadaslar bilgim yok lutfen cevap verirmisiniz
-Reklam-
0 oy
(3,367 puan) tarafından
Daha pik olmamış büyük ihtimal yarın ikisi de aynı koyulukta olacak 
(526 puan) tarafından
Ayin 7 sinde adet oldum 12 sinde bitti erken degilmi sizce yunurtlamq için
(3,367 puan) tarafından
Hayır adetin ilk gününü 1 sayarak 14 günde bekleniyor normalde sizin de tam zamani yarın 14 gün
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Negatif zaten 
(526 puan) tarafından
Cift cizgi cikmis nasil negatif oluyor
(1,479 puan) tarafından
Çift çizgi pozitif demek değil yaklaşıyor demek pozitif olması için ikisinin de kıpkırmızı olması lazım
0 oy
(526 puan) tarafından
Bilgisi olan lutfen yazsin 
0 oy
(767 puan) tarafından
Henüz olgunlaşmamış yumurtan zaten canım devam et ikisinide aynı koyulukta gördüğünde yumurtan olgunlaşmış oluyor sonraki gün çatlaması lazım ozmn tekrar biraz silikleşicek  ikisinide aynı koyulukta görüp tekrar silik çizgiyi görene kadar devam et o koyulaşınca o günleri değerlendir ama boş geçme 
(526 puan) tarafından
Peki iliski olsa tutmazmi yani yumurta catlamamismi pek anlamadim fotografta boylede gercekte test baya kirmizi yani
(767 puan) tarafından
İkiside aynı koyulukta oldğunda pik olur seninki biraz silik ikinci çizgi gibi duruyor pik olduğunda yumurta büyümüş demek ertesi gün testi yeniden yap silikleşicek büyük ihtimal çatlamış olucak pik gününü çatladığı günü ondan sonraki bi kaç günü değerlendir. Benim doktorum bi gün arayla demişti yani mesela pazartesi çarşamba cuma pazar değerlendir gibi sperm kalitesi artsın diye bi gün dinlenme vermişti ister öyle dene istersen 3 4 günü üst üste dene
0 oy
(155 puan) tarafından

image

benim testime de bakabilir misiniz kizlar  t çizgisi c den bayagi koyu 
0 oy
(381 puan) tarafından
Adet biter bitmez bile yumurtlsma olur bugün yumurtlama yarın da yapın takı silik olana kadar onxaman çatlamış olucak af buyurun değerlendirin sonra tam 14 gün sonra gebelik testi yapın inşallah minik bebiş size gelir
(381 puan) tarafından
Evet canım ben çok kullandım bana her gün atabilirsin ben yardımcı olurum sana
(526 puan) tarafından
Peki suan yumurta catlamismi yani yoksa siliklesince mi catlayacak
(381 puan) tarafından
Şuan yumurtlama var gibi yarın da yap ikisi aynı koyulukta oldu mu bilki yumurtlama sonra ki günlerde de yap bu sefer tam tersi silik olmaya başlayacak o zaman çatlama
(526 puan) tarafından
Silik olan günlerde ilişki olmasi gerekmiyor yani degilmi
(381 puan) tarafından
Silik olmaya başladığı bı kaç gün daha ilişki olması tavsiye edilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
31 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 81 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (117 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,323,968 cevap

39,054 kullanıcı

Kategoriler

...