0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Annemle yaklasik 2aydir küsüz . Bana olan küslugunulden eşime ve cocuguma da düşman olunca baya aramiz bozuktu.

Gecen dogum gunumuzde esimle peşpese idi.  Babam facebooktan esimle benim dogum gunumu kutladi diye babamla kavga etmisler . Sonuc olarak boşanma davası açmış. 

Resmen düsman oldu bize olaylarin çıkış noktasi  yılliık izinde ona g idin e temizlik yapmiyor muşum

7 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Tam narsist bir anne profili, Allah sabır versin ailenize
(1,706 puan) tarafından
Amin. Ben bu surecte sizce nasil davransam . Yani bana cok buyük kin bağlamiş. Allahtan uzakta oturuyorum ondan ayni sehirde degiliz
(117 puan) tarafından
Kesinlikle geri adım atmayın derim hatta kimse bu bencilliğine yumuşaklık göstermesin ve beklediği o ilgiyi asla göremesin. Muhatap dahi olmayın özür dileyecek bir kabahatiniz yok sonuçta
(1,706 puan) tarafından
Narsist bi insana hic denk geldiniz mi . Psokolg bi arkadasimda annen narsist dedi .
(117 puan) tarafından
Evet maalesef benim kayınvalidemde aynı profilde bir insan
-Reklam-
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Her doğurana anne deniliyor ama malesef her doğuran anne değildirr öz evladın canın ciğerin ne bu kin bu düşmanlık
(1,706 puan) tarafından
Yani bilsemki bu kini hakedicek bisey yaptim yok. Hep alttan alip yaninda oldugum icin bu yüzü kendinde buldu
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Ay şaka mı bu anneler de böyle olursa vay halimize :(
(1,706 puan) tarafından
Valla ne hiissedecegimi ne diyecegimi sasirdim iyice
0 oy
(724 puan) tarafından
Açıklama,savunma yapma,fazla bilgi verme,duygularını belli etme,seni anlamasını bekleme,mesafeni koru.Boşanma ikisinin arasında seni suçlu hissettirip geri adım atmanı sağlamaya çalışıyor.Baban tamam boşanalım dese geri adım atar.Narsistler böyledir.Narsistle ateşkes kitabını okumanı tavsiye ederim.
(1,706 puan) tarafından
Babam boşanmayi kabul etmiş su anda.  Bana bu kadar kinlenmesini anlamiyorum sadece . Mutlaka okucam
(724 puan) tarafından
Kontrol etmeyi severler.Bu olmayınca sinirlenip seni yola getirmek için tepki veriyor tekrar kontrolü ele almak için yani.
(1,706 puan) tarafından
Ben kinli bi insan degilim ki ben onun kinine bile insan gibi geri donüt verdim.
Ama son yaptiklarindan sonra eşim kizimi onla goruşturmem dedi goruntulu konusmasina izin vermedi. Ondan sonra kendini kaybetti zaten. Akil sagligini kaybetmis gibi davraniyor
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Annen baya narsist biri belli ki, bosamasi babanin hayrina olur gibi...
(1,706 puan) tarafından
Anneme herkes bu teshisi koyuyor
(4,400 puan) tarafından
Cidden zor boyle biriyle yasamak
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Babanı özlesen onu nasıl görüyorsun böyle annemi olur ya üvey anneler bile böyle olmuyor annen sevgisiz kendiyle bile kavga eden kendini bile sevmeyen biri bence 
(1,706 puan) tarafından
Ben akıl tutulmasi yaşiyorum valla bi insan bi insana nasil bu kadar bi günde kinlenebilir.
 Ki beni sevdigini dusundugunu soyleyen bi anneydi bu 180 derece döndü bi anda
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Anne ciddi derecede hasta sanırım. Kocada bu sebeple boşanmaz 
(1,706 puan) tarafından
Ya zaten bana bile bu kadar kinlenmesinin  elle tutulur bi sebebi yok ki

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 586 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 428 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 295 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 597 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (261 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,153 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...