0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
Ay kızlar şuan çok karmaşık duygular içindeyim daha önce paylaşmıştım doğuma 3 4 hafta kala kuzenimin karısı bebeği karnında öldü diye aramızda 2 hafta vardı ben doğum yaptım 1 buçuk aylık oldu bebeğim oda yaşasaydı 1 aylık olacaktı ama rabbim nasip etmedi  bugün bize geldiler gelirken bebeğinin kıyafetlerini getirdi annem kesinlikle giydirme diyo bana ama gelinimiz birlikte büyütecektik olmadı bunlar senin bebeğine nasipmiş dedi açtım paketleri özenle yıkamış ütülemiş etiketlerini kesmiş hazırlamış benim içim paramparça oldu o kızcağızı tahmin bile edemiyorum tabiki annemi dinlemicem giydireceğim bi mahsuru yok benim için siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda 

14 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından
Bence giydir ama tavsiyem ayni ortamda olcaginiz zaman giydirme . Acisi aklina gelmesin. 
(361 puan) tarafından
O zaman da bebeğim öldüğü için giydirmiyo diye düşünmez mi
(86 puan) tarafından
Bence tam aksine giydirsin vede bol bol sevdir mesala şuan senin bebegin ona kendi yavrusu gibi gelecek lütfen bebegi ondan kiskanma olurmu
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından
Bebeğin üzerinde görüp dahada üzülür mü sadece bu kısmı kalbimi yaktı :(
(361 puan) tarafından
Benimde ama giydirmezsem de öldüğü için giydirmiyo diye düşünmez mi
0 oy
(114 puan) tarafından
Hanımefendi doğru olanı yapmış, adına çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın 
(361 puan) tarafından
Amin canım çok zor bir durum
0 oy
(768 puan) tarafından
Onun olmadığı günlerde giydir. Ölünün kıyafetleri dağıtmakta fayda vardır zaten giyilebilir. 
(361 puan) tarafından
Ben seve seve giydiririm de görmezsede öldüğü için giydirmiyo diye düşünmez mi
(768 puan) tarafından
Sanmıyorum onu düşünerek halde değildir.
(361 puan) tarafından
Üzülmüyorum toparladım artık diyo ama sadece bastırmaya çalışıyo
(768 puan) tarafından
Normal hayat akışında davranmaya devam edin
(361 puan) tarafından
Öyle yapıyoruz zaten canım
0 oy
(17,136 puan) tarafından
Kendisi isteyerek getirmiş canım bence giydir 
(361 puan) tarafından
Seve seve giydireceğim tabi ki
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Ynede çok ince düşünmüş gtrmis Allah razı olsun o kadın çok güçlü başı saolsun inşallah Rabbım ona sağlıkla Bi tanesini nasip etsin acısını Bi nebze unutur ablamın ilk cocogu doğumda ebe ihmali yüzünden vefat etti sonradan çocukları  da oldu ayillar geçti hala unutmuyor  o acı sadece  gömülü kalıyor  Rabbım kmseye yaşatmasın 
(361 puan) tarafından
Amin canım çok zor bir durum gerçekten
0 oy
(6,649 puan) tarafından

Onu göze alarak vermiş kıyafeti zaten 

Allah sabır versin ona 

(361 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(7,013 puan) tarafından
Yani giydir canım kendi içinden gelerek getirmiş Allah sabır versin inşallah 
(361 puan) tarafından
Amin canım inşallah seve seve giydireceğim
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Ben giydirirdim hatta bir iki kere yan yana geleceğimiz zaman giydirirdim özellikle en azından giydirdigini görür belki benim bebegim de yaşasa bu kadar olacaktı der ama sevinir de diye düşünüyorum 
(361 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum giydireceğim seve seve
0 oy
(4,404 puan) tarafından
Bende 2020 yılında erken doğum sebebiyle kızımı kaybetmiştim her şeyi hazırdı 1 yaşına kadar tüm kıyafetlerini almıştım. Tekrar kızım olur diye saklamıştım ama oğlum oldu. Yine saklardım ama boşanma durumum olunca 4 ay önce ablam doğum yaptı her şeyi ona verdim ve evde öylece durmasındansa yeğenime verince daha çok mutlu oldum benim ablam hepsini giydiriyor ☺
(361 puan) tarafından
Başınızın sağolsun rabbim sabır versin bende giydirdim görüntülü aradım gelinimiz de çok mutlu oldu
0 oy
(76 puan) tarafından
Canım aynısını bende yaşadım ilk bebeğim diye herşeyini aldık a dan z ye odası vs herşeyi hazırdı ben erken doğumla bebeğimi kaybettim bır çok eşyasını elektronik vs herşeyini görumceme verdim dedim kıme niyet kıme kısmet buda benım bebeğim sayılır görümcemle kardeş gibiyiz o bana sakla bır daha olur ona kullanırsın dedı ama ben yok dedım geri kalan kıyafet bez vs ürünleri de mobilyaları getiren kişilere verdim adamın durumu yokmuş anlatırken duydum dedım abı beni yanlış anlama ben çocugumu kaybettim eşyalarını dağıtıyorum sanada vermek isterim yanlış anlamazsam dedım adamın bana bır dua edişi vardı hâlen unutamıyorum.  O yüzden giydir ve gıydırdıkce dua et Rabb'im ona da nasip etsin Bıraz uzun oldu ama sende gelınıne bana dua et Rabb'im bizede nasip etsin şimdi odası kapalı duruyor sadece mobilyaları kaldı Rabbim tez zamanda tekrar doldurmamı nasip etsin
(361 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin inşallah tez zamanda tekrar nasip etsin
0 oy
(194 puan) tarafından
Tam 40 haftalikken ilk bebeğimi kaybettim erkekti ve 2. Bebeğim kız olmasına rağmen giydirdim ben .Giydirilmez diye bir şey yok fakat tabi senin için nasıl rahat edecekse artık 
(361 puan) tarafından
Giydirdim canım görüntülü aradım gelinimiz de çok mutlu oldu sizinde başınız sağolsun
(194 puan) tarafından
Sağol canım benim .Çok temiz kalbin var Rabbım evladını sana bağışlasın
(361 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin evllatlarını inşallah
0 oy
(316 puan) tarafından
Bence açık konuş onunla bıdahkine sen ona git tek kalin konuşun aynı burda nasıl yazdiysan
(361 puan) tarafından
Her zaman konuşuyoruz zaten bugün de giydirdim görüntülü aradım çok mutlu oldu hafta sonu yine beraber olucaz inşallah
0 oy
(715 puan) tarafından
Giydir ne var bunda kadın seviyo seni demekki vermiş. Bende 2 kere kaybettim bebeğimi neler almıştım neler işine yarayanları kardeşime verdim onun çocukları kullansın diye yeğenlerime dünyayı versem az gelir bana  kalanını saklıyorum kıyamıyorum özenle ne heveslerle seçip almıştım Allah yardımcısı olsun onunda çok zor durum 
(361 puan) tarafından
Bugün giydirdim canım amin rabbim seninde yardımcı in olsun sabırlar versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 455 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 380 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gul karaaa (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 171 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.