Bugün 14. Gün o kadar güzel ki Rabbim dileyen bekleyen isteyen herkesin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Gelelim doğum hikayeme
Mide bulantısı dışında çok rahat bi hamilelik geçirdim 34. Hafta bebeğim kanala dönmüştü herşey normal doğum görünüyordu 37. Hafta nst girmeye başladım 3 hafta girdim sancı yada kasılma çıkmadı tam 40. Haftam da doktor çatı muayenesi yapalım ve yolumuza bakalım artık günün doldu dedi. 40. Hafta ma girdigim günün sabahı saat 05. 30 da lavaboya kalktım nişan dedikleri kırmızı sümüksü akıntım gelmiş ama hala bende tık yok hafif noktalar halinde kanamam başladı hastahaneye gittik doktor çatı muayenesi yaptı ve çocuk rahime başı dönmüş ama kanala girmemiş normal doğum için beklenen yere inmemişti doktorum günüm dolduğu için beklesek dahi baş çok yukarda inmez dedi sezeryana karar verdi.
Apidural anestezi sadece bel altım uyuştururdu kısa bi süre sonrada prensesime kavuştum çok şükür. Onu görmek dokunmak hissetmek o kadar farklı bi duygu ki anlatılmaz yaşanır
hakkınızı helal edin biraz uzun oldu sorularınız varsa cevap verebilirim.. Hepinize çok dua ettim inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize :)