0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Arkadaşlar masayı nasıl hazırlamak lazım ve mazleme ne almam lazım isimlerini bilmiyorum masaya birşeyler serip çok güzel doğum günleri yapıyorlar ya bende güzel birşey yapmak istiyorum benim için çok değerli nasıl yapacam fikir verin lütfen 

7 Cevaplar

0 oy
(1,774 puan) tarafından
Doğum günü ürünleri satan yerlere git orada çeşit çeşit var 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok affedersiniz çok pahalı mı böyle şeyler ne kadara mâl olur sizce :-)
(1,774 puan) tarafından
Yok kız çok pahalı değiller kendin sececeksin ztn ben mısır kabi balon ve yazı tek aldım masayida yiyeceklerle doldurdum
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Canım ben organizasyon işi yapıyorum çocuk doğum günü hangi sehırdesın dışarıdan malzeme alarak yapmak çok pahalı olabilir gel al kampanyası felan var 1000 tl gibi bır fıyat balonlar afiş yer zemini 3 adet sütun maket pasta herşey dahıl Istedigin konsept  yaşadığın şehirde belkı tanıdığım varsa yardımcı olmak isterim
(1,698 puan) tarafından
Hangi şehir
(76 puan) tarafından
Ben sivasdayım ama farklı şehirde kuzenlerım arkadaşlarım var
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Diyarbakırdaym
0 oy
(64 puan) tarafından
Pinterest uygulamasini indir ve ordan dogum gunu orneklerine bak. Ne istedgine karar ver ve resimdekinin aynisini yap. Urunleri al ve yerleste
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Kız icin mi olacak 
0 oy
(4,469 puan) tarafından

Bence ilk doğumgününde renk temalı ya da bohem temalı yap. 2. ve ileriki zamanlarda zaten sevdikleri karakterler oluyor ve onları seçiyorsun mutlu olsun diye. En azından tekrara düşmezsin :)

0 oy
(50 puan) tarafından
İnstagramda  partiden diye bir sayfa var çok uygun konseptler de var ben aldım geçen 240 TL'ye
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Bence trednyola bakabilirsiniz farkli fiyatlarda birsuru secenek var. Ya  sadece balon ve iyiki dogdun yazisi alip sade  birsey yaoabilirsiniz veya bir tik daha fazla fiyata party seti var onlardan alirsiniz

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 551 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde ...... (850 puan) tarafından soruldu

405,996 soru

12,169,874 cevap

36,633 kullanıcı