0 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Arkadaşlar biz eşimle 11 gündür konuşmuyoruz kendi hatalı önceki postlarima bakın anlarsınız 11 gündür umrunda bile değilim ne yanıma geliyo ne umrundaym sürekli hasancan konuşanlar programinda kızlar var onları izliyor öbür odaya gidiyo yani ben çok üzülüyorum seviyorum çünkü onu napmalym 

15 Cevaplar

0 oy
(1,245 puan) tarafından
Hasancanin programında normal kizlar var kız ben eşimle beraber her gece izlerdik konuya gelirsek boşver kendi barışir umursama bile pişman olacak
(330 puan) tarafından
Onun ailesi bize yakın bacm zaten eve gece geliyo orda yani genellikle
(6,283 puan) tarafından
biraya yazayim ibandan atinca isim soy ismi vikinca bakmis . ya seni gaza da getirmek istemem ama demek her gelen musterinin kimlik bilgilerini kaydeden bir isi olsa banko horevlisi nebilim banka hastane o hu demekki herkese bakacak. atiyorum ben geldim kasadan parayi verip gttim adimi sanimi bilmiyor diye bakmkyor demekki o tiyniyette ki  firsat gecince bakmis dusunurdum. cok sacma ve gereksizce . durduk yere huzurunu bozmus. simdi sana kotu davranip uste cikmaya calisiyor aklisira
(330 puan) tarafından
Ben hiç gidip konuşmaya calsmym degilmi
(6,283 puan) tarafından
bence de konusma. hatali olan esin. uste cikip seni  maniple ediyor. sen konusmaya calissan konu unutulup gidecek istegi hu zaten
(330 puan) tarafından
Aynen öyle bacm doğru söylüyorsun
-Reklam-
0 oy
(330 puan) tarafından
Kimse yokmuuu çok kötüyüm 
0 oy
tarafından

Bence ne yapsan boş.  Adam yolunu bulmuş 

(330 puan) tarafından
Peki ben napmalym bacm zaten beni istemediğini yüz kere söylüyor sana verecegim değeri hiç ellemediklerime veririm diyo
tarafından
Unutacaksın.  Keşke bosansan. İş bulup çalışsan ne güzel olur
(330 puan) tarafından
Öyle bir imkanm yokki bacm şuan en azından peki ben napacam nasıl unutacam aynı evin içinde hadi o beni sevmiuo ya ben napacam
tarafından
Başka şeylerle oyalan . Kendine uğraş bul
(330 puan) tarafından
O kadar sevgiye ihtiyacim varki ne anne sevgisi gördüm ne aile ne eş
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Eski postuna baktım eşin kesinlikle sana yalan söylüyor. Umrunda değilsin evet ve böyle bir adamı seviyorum diyorsun ne diyim bacım.
(330 puan) tarafından
Geçer demi bacm benim ona olan sevgim
(2,252 puan) tarafından
Geçer duâ et ona olan sevgimi yok et diye bugün olmasada yarın yarın olmasada bir iki seneye sevgi diye birşeyin kalmaz ona karşı.
(330 puan) tarafından
İnşallah bacm çok kötü bişey karşılıksız sevgi
(2,252 puan) tarafından
Malesef onuda biraz olsun yaşamıştım. Ama değmiyor. Kıymet veren kıymetli hayat felsefem bu oldu benim. sende güçlü ol ağlama gül yanında ha yine ağlayacaksan ağla ama o yokken görmesin. Hep mutlu ol inşAllah.. Rabbim eşine olan sevgini azaltsın.. Onuda islah etsin.
(330 puan) tarafından
Amin bacm amin ama ben onun için zaten bitmisim
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Senin gitmeyeceğini bildiği için böyle yapıyor kimsenin hayatı hakkında  bisey soyleyemem ama böyle evlilikde olmaz nasıl dayaniyosun
(330 puan) tarafından
Ailem alın naparsnz yapın bunu dedi benim icin
(1,014 puan) tarafından
Neden canım üzme kendini Allah büyük, çocukların kaç yaşında
(330 puan) tarafından
Biri 5 biri de bir buçuk yaşında
(1,014 puan) tarafından
Çocuklara düşkün değil mi ? Hasta olsan ilgilenmezmi seninle mesala
(330 puan) tarafından
Çocuklara düşkün ben hasta olsam ilgilenmez
0 oy
(51,985 puan) tarafından
hasancani benim esim de izler bana da gösterirdi sinir olurdum adama gecenlerde can sıkıntısına bütün hepsini izledim ☺️ girdap gibi bulasinca kurtulamiyorsun 

kusluge gelince umursamiyo gibi davran 
(330 puan) tarafından
Zaten bacm adam beni sevmiyo ki soyluyo
0 oy
(2,884 puan) tarafından
Sen eşini sevdiğinden emin misin? Seninki sevmek değil çünkü. Bağımlılık. Biraz gözünü açsan biraz uzaktan baksan nasıl da yanılmışım seviyorum sanmışım diyeceksin. 
(330 puan) tarafından
Bağımlılık belkide onunla konusmadgm günler ölecekmişim gibi hissediyorum çok kötü günler geçiriyorum onlayken çok mutluyum
0 oy
(2,785 puan) tarafından
Benim eşim kendi haklı bile olsa asla 11 gün küs kalmaz kalamaz en fazla 1 gün küs olur ertesi günü mutlaka barışmak için çabalar haklı bile olsa. Kocan seni görmezden geliyor sende onu görmezden gel 
(330 puan) tarafından
Görmezden gelse yine iyi eve gelmiyo sabah gidiyo akşam 11 gibi geliyo annesi gilde vakit geciriyo
(2,785 puan) tarafından
Yani sana kızıcam şimdi de ne haddime diyprum içten içe de çok kızıyorum hemcinsim olduğun için üzülüyorum haline. Böyle bir adamın yanında ne işin var senin adam sana çocugu için katlanıyor boşa gitsin demesi kolay dersin şimdi ama inan bir adım attığın zaman onun ilerisi gelir merak etme
(330 puan) tarafından
Bacm çocuklarıma çok üzülüyorum yoksa kimseyi dinlemem aslında çok üzülür ler onlar yoksa dediklerinde haklsn
(2,785 puan) tarafından
Nicee çocuklar var anne babadan ayrı mutsuz ailede büyümelerindenn daha iyidir
(330 puan) tarafından
Keşke bende ayrlabilsem o kadar çok istiyorum ki
0 oy
(12 puan) tarafından
Ah cnm erkek ler umursuz varliklar haklida olsan hakkını arayamiyorsun  ben yapıcı olmak taraftarıyım al karşına güzel bir şekilde dinle sonra sen anlat rahatsız olduğun şeyler ve mutlu olduğun şeyleri konuşun emin ol evlilikte tartışma bile bir iletişim oda yoksa o evlilik bitmiş ve artık zorlamaya çalışıyor demektir
(330 puan) tarafından
Bizimki çoktan bitmiş zaten bacm
0 oy
(5,591 puan) tarafından
11 gün mü? Nasıl bu kadar uzun süre konuşmuyorsunuz üzüldüm vallahi, rabbim yardımcın olsun inşallah kardeşim yaa umarım barışırsiniz olmadı eşini al karşına ellerini tut seni seviyorum ama böyle şeyler yapman beni üzüyor lütfen yapma bunu diyebilirsin
(330 puan) tarafından
Bacm ben hatalı olsam özür dilerim o bana benimle konuşma çocukların için dur diyo
(5,591 puan) tarafından
O zaman adamın seni umursadigi yok
0 oy
tarafından
Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun. Ama küsmek de çözüm değil yerinde olsam konuşurum ama mesafeli olurum. En azından çocuklar için çocuklara belli etmemelisiniz. Ona bu şekilde söyle ama yüz verme normal davran derim. Sabırlı ol dua et su akar yolunu bulur inan ki 
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yok tamamen küs değilim bişey olunca mecbur konuşuyorum sadece yanına yaklasmiyorum karı kocalık bir hayatmz yok yani
tarafından
O zaman kendine güzel bir parfüm al evin içinde hep bakımlı ol ve asla yüz verme eşine. Kendine bak saçını yap afedersin köpek gibi bakıp dursun
0 oy
(680 puan) tarafından
Sana ve senin gibi insanlara gerçekten üzülüyorum sevgiye ihtiyacım var demişsin herkesin vardır ama sen bu sevgiyi seni sevmeyen birinde arayarak kendini yıpratıyorsun. Bence seninki de sevgi değil bu kadar hor gören bi insanı sevemezsin bence seninki sevilme çabası sadece o sevgiyi sadece evlatlarına ver ve tek onlardan bekle. Kafanda çıkar eşini hayatından ev arkadaşı gibi gör çocukların küçükse biraz büyüyene kadar sonra imkanın olursa işe gir kendini düşün inan kendine güveninde gelir önce kendini sev hak etmeyen kimseye gönlünden bi gram verme
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim evet belkide öyle bir kurtulmak istiyorum ona olan neyse bu içimdeki nasıl olacak bilmiyorum
0 oy
(4,829 puan) tarafından
Biz hasancanı eşimle beraber açar anlattığım kadın modeli her bölüm olmuyor. Konuşmuyor konusuna gelince bizim süremiz 1 y kadardı. Kendi hatalıydı mabullenemedi konuşmadı bende umursamadım sonra pişman oldu bir daha yapmadı
(330 puan) tarafından
İnşallah buda benle barışır bacm dua et olurmu
(4,829 puan) tarafından
Olur canım :)
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ay kuzum ben eşimle 1 gün konuşmasan çıldırıyorum eşimde hemen tene girer damar şarkılara sarar. Mutlaka eşinde bir sıkıntı var yani .
(330 puan) tarafından
Beni sevmediğini söylüyor zaten bacm seven insan dayanmaz zaten barışır hep ben barisiyordum ama bu sefer o hatalı başka kızlara bakıyor ediuo
0 oy
(13,851 puan) tarafından
Valla ne kadar taviz verirsen o kadar tepene çıkıyorlar 6 senede bunu öğrendim bende sende onu görme derim. 
(330 puan) tarafından
Öyle yapıyorum bacm zor oluyo ama yapiyorum
(13,851 puan) tarafından
Valla canım eşim degismemekte kararliysa zamanla sen değişmiyorsun. Eşimin küsme huyu coktu benim gce salonda uyurdu kahvaltı yapmazdı yemek yemezdi ben de hep ağlardım. Bi gün öyle mi dedim ne kahvaltı hazırladım ne yemek ne evi topladım ne odadan çıktım 3 gün yüzüne bakmadım sonra tıpış tıpış kendi geldi.
Şuan nasıl miyim o 1 kere bisi söylerse ben 10 kere söylüyorum hakindan mi gelemedim sen bi sus diyorum. Artık düşmana taş atar gibiyim beni bu hale getirdi
(330 puan) tarafından
Bacm ben onla barismaya calsmym degilmi o zaman

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 356 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 269 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 341 göst.
0 oy
9 cevap 483 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu

411,877 soru

12,399,295 cevap

44,350 kullanıcı

Kategoriler