Kızlar yeni evlilik yani cicim ayı anılarımızdan bahsedelim biraz ben bir sey anlatamiyorum cunku biz hic yeni evli gibi olmadık kavga dövüş ne gezdik tozduk balayı falan ne de canim cicim ayları hic biri olmadı sizlerin vardir illa ki anlatın hadi Su ana kadar eltimden dinledim ise gönderirdim gider bir saat sonra donerdi niye geldin diyince ozluyorum durasim gelmiyor diyordu hele hamile olduktan sonra evden yollayamiyordum diyordu
Cok acayip seyler yasidim yaa
2 yıl kaynanam la aynı evde oturdum hiç hatırlamim en iyisi
Anlatamam rezillik cahildik esimle hala da cahiliz ya birlik oturuyoduk Allahim herkes duymus bizi bizde utanmaz gibi dolasiyoruz birbirimizi gormesek ohooo hemen odalara giriyoruz bi baktim leyynn rezil olmusuz ya biz hic unutmam bikeresinde esimin dayisi supurgeyle duvara vurdu az sakin olun diye o zaman anladim biz rezil olmusuz ama artik cok gecti haahaaaaa
Kız düğünüm dışarıdan harika görünüyordu ama bana zehir ettiler en mutlu günümde yüzüm gülmedi. Eşimin sülalesinden kimse istemiyordu düğünün olmasını eşimi doldurmuşlar o gün nasıl kavga etmiştik dövecek ti resmen beni. Sonra balayına gittik alanyaya orda saçma ***** Rus kızlarına bakar sinir oldum kavga etmiştik orada. Güzel zamanlarımda oldu illaki. Nankörlük edemem bni gezdirdi yedirdi içirdi ne istediysem paraya kıydı az çok demeden aldı. Çok şükür her halime ne diyim beterin beteri var. Şu an çok şükür kafam rahat.
İlk hamileliğim bebeğim doğduğunda eşimin sülalesinden kimseyi istemiyorum. Çocuğu doğurup herkeslerden saklayasım var resmen o doğunca da bana hayatı zindan edecekler biliyorum. O görümcelerimin eltimin kayınımın ve kaynanamın Allah hepsinin bin türlü belasını versin bana zararsız. En güzel zamanların katliamcıları
Hiç güzel anım yok , evlilik değilde korku tüneline girmiş gibi oldum ....
Balayı falan yok gezmekte olmadı kışın yaz gelsin ondan sonra dedi yaz geldi çalışmaya gitti şuan kış hamileyim yine eşim yok yanımda 1 ay sonra gelicek bu kışta bu halimle yine gezme olmucak sonrası doğum zaten
1,492,451 soru
24,386,232 cevap
349,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın