0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (939 puan) tarafından

Eczane de çalışan tanıdığınız var mı orada çalışmak için sertifika veya mezuniyet mi gerekli üni terkim maalesef:D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım o bölümü okumuş olman gerekiyor veya MEB onaylı kurslar oluyor ücretli , oradan sertifika alsanda oluyor 
-Reklam-
0 oy
(298 puan) tarafından
Ben Eczanede Çalıştım 2,5 Sene Ama Torpille Girdim Ben Yoksa Zor Alıyorlar 
0 oy
(685 puan) tarafından
Eczane tanidiksa hicbisey gerekmez işi ogretirler zaten
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Ben çalıştım 6 yıl ama öyle bişey istemediler bide bizim burası küçük yer. İlk girdiğimde benden önce tecrübeli çalışan arkadaşlar teknikerlik belgesi almak için sınava girmişlerdi. Ben o zamanlar yeni girmiştim işe 6 ayı doldurmuş olsaydım bende girecektim nasip olmadı. Ama büyük şehirlerde bazı eczaneler teknikerlik belgesi istiyorlarmış heryer değil ama öyle kesin bir şart yok
0 oy
(3,577 puan) tarafından
İş öğrenmek amaçlı alınıyor sertifika zorunluluğu yok her eczane de bir tane sertifikalı çalışan yada bu bölümden mezun bir kişi olması yeterli bende sertifikalı eczacı teknisyeniyim 20 sene yaptım bu işi  ama iş bilmeyene çok fazla ücret vermiyorlar 
0 oy
(3,500 puan) tarafından
O değil de dr yazılarını nasıl okuyolar onlar ya geçen dr bana ilaç yazdı eczacı zor okudum dedi
(499 puan) tarafından
İlaç ısımlerıne aşina olunsa cok zor degıl. Kendi ismini ve soyısmını cok hızlı yazmış olduğunu düşün doktor yazısından farkı yok.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 173 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 165 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,732 soru

12,358,557 cevap

41,275 kullanıcı