0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (471 puan) tarafından
Kızım sabah 5 te uyandı bu arada 2 yaşında. Akşam 9 buçukta uyutuyorum . Genelde sabah 8,9 gibi uyanırdı. Bugün böyle oldu şimdi ben onu kaçta uyutayım ki akşamda saatinde uyutayım. Uyku düzenj devam etsin. Saat 10 da yatırsam olurmu . Şimdiden sağolun canlar. Bu arada Hayırlı sabahlar ❤️

1 cevap

0 oy
(4,088 puan) tarafından
Akşam daha erken yatsın gece deliksiz 11-12 saat uyuyan bir minnosun var.Uyku aralikalarina dikkat et,ilk uykudan uyandıktan sonra 5-6 saat aralığında öğlen uykusuna yatir bugün 3 saate yakın uyumak isteyebilir çünkü gece uykusunu tamamlamamış.Ama sen 2 saat olunca uyandır.Aksam 20:00 de odasına al en geç 20:30-21:00 arasi uyumuş olur.Hatta bundan sonra akşam erken yatsın diye günü surekli planla uykubaralikgini takipnetmende fayda var o yaşlarda benim kizim sabah uyandıktan sonra 7 saat bazen 8 saat uyanık kalıp uyku aralığını değiştirmeye başlamıştı.bir takip et bakalım.
(471 puan) tarafından
Teşekkür ederim Canım tamda dediğin gibi yapmaya çalışıyorum sabah 10 da uyuttum saat 12 de uyandı. Akşam da o saatlerde uyutmaya çalışayım. İnşallah düzenimiz oturur.
(471 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar , postlardaki yorumların dikkatimi çekti, kendini geliştirmeyi seven ve kişisel gelişimi önemseyen biri olarak algıladım seni. Bu arada 8 aylık oğlum u sallarken yazıyorum bu mesajı. Bende bir süredir ilgileniyorum bu konularla hatta iki senedir çok çok değiştim fakat hala takıldığım ve zorlandıgım bir çok konu var. Yaşın kaç bilmiyorum ama benim 39 ve sanki bu yaşın bana bir hediyesi gibi geliyor. Bunca senedir göremedigim bir açıyla görmeye başladım hayatı. Şuan da bir bilinmezde hem meraktayım hemde bazen korkular oluyor.
(4,088 puan) tarafından
Kisisel gelisimden çok yolculuk diyelim ,yolda karsilastiklarimiz ile deniyoruz çabalıyoruz kimi zaman başarıyoruz kimi zaman başaramıyoruz ama devam ediyoruz.Deneyimlerimizden aldığımız derslere göre bazende empati yaparak belki birilerine bir faydamız dokunur düşüncesi bendeki sadece
(471 puan) tarafından
Evet bir yolculuk tabiki ömür devam ettiği müddetçe her yeni bir süreçte farklı bir yol ve yolcularla yapılan bir süreç. Hem dünyada yürümek hemde kendi iç alemine yürümek .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 184 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.