0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
Önceki postumda bahsetmiştim anne yavrularını bıraktı diye eve aldım elimden geldiğince besledim tuvaletlerini yaptırdım ilk gecesinde biri öldü diğeri de sabah öldü kaldı bir tane oda kıvranıyor mamayı almıyor ağzı bile açılmıyor sesi dahi cikmiyor çok üzgünüm buda olucek belli çünkü hareketi yok zor nefes alıyor ilk doğduklarında eşim büyük oğlum eve alalım demişti almadım çünkü o ara annesi vardı almadık günaha girdin diyorlar ama ben elimden geleni yaptım onlar sokakta baya üşümüştü aç kalmıştı yani ne yapsam toparlanmazlardi çünkü baya hastaydilar şimdi ben sevap mı işledim günaha mi girdim onları önceden almadigim için.. ama ben annesinin yanından nasıl alabilirdim onları. Birini sardım beze gomucez diğeri de kenarda ölmeyi bekliyor içim ciz ediyor vallahi 

3 Cevaplar

+2 oy
(675 puan) tarafından
Veterinere mi götürsen acaba başında ölmesini bekleyecegine. Ya da belediyeyi ara gelip alsınlar. Sen buna sevap diyorsan bence hiç sevap deme resmen ölmesini bekliyorsun !
(483 puan) tarafından
Ne kadar boş bir yorum kim dedi veterinere goturmedigimizi gösterdik dün ilaç yaptı ama fayda etmedi !! Belediyeyi aradık almadılar ya bilip bilmeden ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz sizler..! Bu hayvanda öldü zaten hayvanlar çok hastaydı sen ne kadar boş konuşuyorsun ya ben günlerdir onlara kendi elimle zorla mama verdim yetmedi tuvaletlerini yaptırdım veteriner kurtulmaz dedi zaten fayda etmedi.. !!
-Reklam-
+1 oy
(3,494 puan) tarafından
Sevap günahı bilemem canim ama sen merhamet edip içeriye almişsin. Ayrıca kedilerin annelerinin yanında almamışsin, diğer postuna baktım anneleride bırakmış. Kediler hasta yavrularini bırakıyorlarmis öyle biliyorum. Kim ne yorum yaparsa takma sonuçta sen elinden geleni yaptin
(1,967 puan) tarafından
Aynen bende öyle biliyorum. Hasta diye red etti onları
(3,494 puan) tarafından
Dimi yoksa asla bırakmazlar yavrularını, arkadaşın için biraz da olsa rahatlar
(483 puan) tarafından
Haklısınız. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Sen boşver insanların ne dediğini belliki çok vicdan azabı çekiyorsun. Acımasız olsan zaten vicdanın merhametin olmazdı. Ama keşke anneleriyle birlikte en azından bebekler büyüyene kadar evinde misafir etseydin. Sonra yine dışarda beslerdin. Evde sevmiyorsan kedi falan. Olan olmuş Allah affetsin. İnşAllah günahı üzerine yazılmamıştır.
(483 puan) tarafından
Canım ben annesini getirdim annesi yavruları red etti kaçıyor bahçede kendi ellerimle memesine koydum kedileri orada bırakıp gitti ben vicdansız olsam zaten bütün gece iki saatte bir kalkıp beslemezdim.. evimin kapalı balkonuna koydum sıcak su torbaları isittim onlar ısınsın diye havluya sardım:(
(2,072 puan) tarafından
Daha önce kedi bakmamış bir insan olarak yeterince elinden geleni yapmış olduğunu düşünüyorum. Kasten canlarına kıymadın ya. Yapacak birşey yok sıkma canını.
(483 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 781 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 563 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,888 soru

12,165,070 cevap

36,621 kullanıcı

...