0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
23 günlük bebeğim var. 2 yaş da kızım. Zaten zar zor uyutuyorum kızım huzur vermiyor. Sesli sesli konuşuyor bağırıyor. Oğlum da hemen uyanıyor. Yanında biz de sesli konuşuruz çocuk uyuyor sessiz olalım demedik hiç. TV zaten hep açık herkes normal hayatında. Ama nedense böyle olunca korkuyor uyanıyor. Nasıl alışacak ne zaman alışacak. Kızım da aynı böyleydi sese hemen uyanırdı. 4 yaşında kardeşim var yanında top patlasa uyanmaz. O derece sesi umursamaz. Benimkilere ne oluyor anlamadım 

4 Cevaplar

0 oy
(1,029 puan) tarafından
Daha 23 günlük. Anne karnı gibi güvenli sessiz bir yerden yeni çıkmış korkması ürkmesi normal biraz ona göre davranın zamanla alışır 
-Reklam-
0 oy
(13,376 puan) tarafından
Alismiyor maalesef alışır zamanla diyenler de alistirdiysa tebrik ederim kızım 2.5 yaşında dışarıda birinin konuşmasını duysun bi tıkırtı duysun hemen kalkar oturur
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Gazdan olabilir mi canım. benim ilk kızım da çabuk uyanırdı tüm ev halkına kızardım susun diye kaynanamgille oturuyodum korkudan konusamiyolardi. Simdi ikincim oldu kendi evimdeyim 24 günlük buda. İlkim 3 yaşında hopluyo zipliyo bağırıp çağırıyo ağlama krizlerine giriyo tv de 24 saat açık bide evim küçük olduğu için çamaşır makinesi kurutma makinesinin de sesi çok belli oluyo bebek uyuyo kendine garibim
0 oy
(213 puan) tarafından
Bebegin yanına kuran sesi yada piş piş koysan

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 228 göst.
16 Mart 2022 Aile kategorisinde Aybukee (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,144 puan) tarafından soruldu