0 oy
71 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (447 puan) tarafından
Tam 3 aydır kaşlarımı uzatıyorım normalde bır hafta zor dayanan ben azmettım bu kez uzattım güzel sekıl vermek için   kızlar ama bu memlekete yenıyım  neye göre kuaför secıcem bılmıyorum inşallah güzel alırlar  ya  mıcrobledng yaptıran var mı hıc kaşlarına memnun musunuz benım kaşım kalın bayag kalın ama şekılsız işte  belki mıcrobledng yaotırmak ısterım  fıkır verınsenıze ya

2 Cevaplar

0 oy
(6,174 puan) tarafından

kanka ben aldim sevim alandan microblanding  ve kalici eyeliner.  bu ay yada  bidahaki ay yapdrcam ama bende daha sormadim simdi benim kasimin orjinal yapisi kavisli. kuafore aldirirken sekli duzlesyirerek aliyor. kavisi indiriyor falan. simdi ben bu microblandgi yaptiracagim zaman alinmis olmasi gereken duz sevdigim kas modelinile mi gdecem. yoksa komple uzatip da dogal halimle oyle mi gdicem ordan alip sekil veripfe mi micrblnding yapacaklar:) alinmis kasimla gdersem o sekle gore yapilirsa sonra gercek kaşlarim vikinca yani bi aya maksimum uzayinca kendi kaslarim cik sacma bir sekil olur. sormadimda daha dur yazayim bakim sevim alan gidecegim subeye

(447 puan) tarafından
Allahım yarabbım kız anam sen benim ruh ikizim falan mısın hep aynı şeyler ılgımızı cekıyor   nolcak bızım bu guzellık derdimiz.. Kız senın burnun da estetıklı bak bende o yok  çok korkuyorum burnun estetuklı  olduğu için sen benden daha guzelsın  kısaknıyorum senı  ;)
(6,174 puan) tarafından
yok ya kivim gibi yapti anasini satim dr ozaman o heycanla hic arastirmadan yaptirdim. 2012 yilinda. simdi tekrardan yapilacak iste.  onu bunu bosverde dislerimi yaptiriyorum yani dolgularim falan vardi. dis sikiyorum yanaklarimi isiriyorum niyeyse gece falan dilimi isiriyorum yanagimi vakumlayarak
isirip uyuyorum garkinda olmadan . yanak
iclerim hep yara. beyse iste disci botoks onerdi massester botoksu. isirma kaslarini calismaz hale getiriyormus hem yuz de inceliyormus yanaklardagi cenedeki ovallik.  esim de hosver sacmalama dio botox iyi bisey ki sanki kasa zehir verip calismaz hale getiriyorlar  herkes isirio yanaklarini bende yanlislikla isiriyorum diyo:))) . da himm dogru dedim gectim esime. de haftaya onu yaptircam masester botoksu:) bu gercekten ihtiyac sanki dislerimi yanaklarimi asiri isiriyorum farkinda olmadan
(447 puan) tarafından
Mikrobladin için almadan gelmen lazım doğal haliyle Biz burda yüzünün altın oranını aldıktan sonra kaş şeklini belirliyoruz

Senın sorunu sordum böyle cvp verdıler  anam sen çok masraflı gacısın ha   bu seferde botoks yapacam dıyon  ne kadar ödeyeceksın  senın kocan garıbım çok mu sessız sakın ne desen tamam dıyor  ya benim kocam asırı fena uyanık nefret edıyorum çoğunlukla
(6,174 puan) tarafından
aynen ben de sordum altın oranla alıyoruz alınmamış halde gelirsen daha iyi olur dediler 100 şekline uygun kaş şekli tasarlayıp ona göre kalıcı hale getiriyoruz yazmış yok lamaz masraflı değilim de işte seviyorum ya:))
Kocam karışmaz öyle aman aman hani benim ağzımın içine bakar gak desem de yapsa guk desem de alsa diye öyle aman aman pek sert bir adam değildir çok şükür:)
Nisa bir kışın de yazın kendine toplu alışveriş yapar pahalı markalardan 15.000 20.000 tutar tutar mesela kendi alışverişi 4 bes pantolon atıyorum 7 sekiz tişört 3. dort gömlek 5.06 kazak falan alır ben kendime ihtiyacım yok desem de illaki ısrar eder bana ki sen de al sen de al kendine al kardeşim beğendiğin çıkmıyor diyorum niye alayım beğenmediğim şeyi yok sen de al boş ver kendine aldın mı bana da almak zorunda hisseder kendini:) Şu an Almanya’ya gitti fuar varmış oraya gitmişken Outlet mağazalardan alışveriş falan da yapacak kendine illa diyor ki sana ne alayım ya diyorum şu anda bir şeye ihtiyacım yok ben biraz kilo vereyim az biraz inceleyim ben zaten alırım ben zaten ne istediğimi istediğim zaman alıyorum yani yok bugünden beri onun kavgasını yapıyoruz:))) İlla bir şeyler almak istiyor mi ben bisiklet yaka kazak giyemiyorum boguluyorum ve yaka kazak giyebiliyorum ancak birazcık açık olsun istiyorum yakası en son dedim artık veya ya da genişu yaka gibi bir şey bulursan al çok bisiklet yaka gibi bir şeyler alma dedim Giyemem sonra öyle anlaştık işte pantolon ve erkeklerin kalıbı klasik bedenine göre aldın mıydı hemen hemen her pantolon uyuyor eşim zayıf normal kiloda ve benim mesela bir markanın 40 tane modeli var o markanın bir modelini beğeniyorum bütün renklerini alıyorum ben mesela denemeden pantolon alamam hele ki yurt dışından yurt dışı bedenlerinden o yüzden alma dedim bana bir şey kendine al gel
(6,174 puan) tarafından
konuşarak klavyeye yazdırıyorum ama çok şey yazmış ama çok şey söylemişim klavyeyi:))))
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Boşluğun yoksa neden yaptırıyorsun ki? Bu arada, gittiğin yerde kaşlarını alırlar hatta eğer istiyorsan altın orana göre çizip ona göre işlem yapıyorlar. Ben doğal şekli bozulsun istememiştim ona göre alıp yaptılar. Yapmadan önce de çizip gösterirler zaten. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 322 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
1 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Melodiii (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 98 göst.
27 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
24 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Babiyakus (502 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,597 cevap

41,154 kullanıcı

Kategoriler

...