0 oy
65 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (716 puan) tarafından
Kısa tutmaya calisicam ben 1. Sınıftan orta sona kadar akran zorbalığı yaşadım ailemdende şiddet görüyordum derslerimde başarısızdim çekingen içine kapanık bilsemde parmak kaldiramazdim kızımda ben gibi okul hayatında mutsuz olur ezilir diye öyle çok korkuyorum ki şimdiden ilerdeki öğretmeni ile konuşma hazırladım kendi kendime kizimin okulunda başarılı olması beni mutlu eder ama başarısiz olursada buna üzülmem farklı yeteneklerine yonelirim ben gibi olan varmı bazen kafayimi sıyırdım acaba diyorum ya ben gibi olan varsa yazirversin daha 18 aylık benim bal peteğim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,886 puan) tarafından
Gelecek kaygısı yaşarsan kafayı yersin tabi bacım. 

Her şeyi akışına bırak. 
(716 puan) tarafından
Ahhh elimde olsa keşke canım
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Sizin gibi annesi varsa sırtı yere gelmez. Ama size tavsiyem çok korumacı olmayın. Kendi başına da sorun çözmeyi öğrensin. Sizin golgenizde de kalmasın 
(716 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim doğru diyorsunuz
0 oy
(833 puan) tarafından
sen onu geleceğe hazırlarsan herşeyim üstesinden gelir.kizim 4 oglum 2 yasinda görevler veriyorum kendi tabaklarını götürüyorlar yedikleri birseyin çöpünü atarlar kirli camasir veririm camasir sepetine atarlar oyuncaklarini yikarlar vs vs 
(716 puan) tarafından
O tür şeyleri yapıyorum canım çok aklı ermesede

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 350 göst.
12 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
12 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam1212 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bidahanne (5,113 puan) tarafından soruldu

409,647 soru

12,315,230 cevap

38,809 kullanıcı