0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
Eşimle küs kalamıyorum bu durum canımı sıkıyor. Çok şükür büyük kusurları yok ama kalbimi kırdığında biraz ders alsın istiyorum ama bir bakıyor gülüyor hemen yumuşuyorum ve yaptığı yanına kalıyor daha doğrusu kalbimi ne kadar kırdığını anlasın istiyorum ama hemen barıştığım için kalbim kırılmadı sanıyor. 

Böyle olması mı daha iyi, yoksa biraz burnu sürtse mi daha iyi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok uzatmak iyi değil ama hemen barışmak iyi değil hatasını anlamalı özür dilemesine fırsat vermelisin
(296 puan) tarafından
1 senelik evliyim :)
(4,431 puan) tarafından
Belli zaten. Bi yerden sonra sen de geri basmayi ogreneceksin. Benim Aralık'ta bes sene olacak. Cirak seniiii :))) neyse azıcık tut bacim kendini adam hep alisir ondan sonra
tarafından
Mine Allah senin canını almasın çırak iyiymiş :D bende 3 yıllık evliyim bende böyleyim eşim saydırmaz ama tartışma yaşanınca hiç küs kalamıyorum
(4,431 puan) tarafından
Ya ben de oyle cok uzun sure kus kalmam. O kadar buyuk bisey yasamiyoruz genelde ama hemen de yelkenleri suya indirmem yani :))) iki gulucuge de tav olunmaz anam
tarafından
Ben de 5 yıl olacak.  Yanlış bişey yaptı mı burnundan getirmeyene kadar içim rahatlamaz
-Reklam-
0 oy
(395 puan) tarafından
Kız bende sen gibiyim kızıyorum ama gülsün direk gülüyorum yada konuşmak istemesem bile gülüyorum kendimi tutamıyorum arkadşaım var haftalarca konuşmaz ben bi saat bile duramıyorum 
(296 puan) tarafından
Bizden biri diğerini bıçaklasa bile bir hafta küs kalamayız :) nasıl yapabiliyor :))
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Deniycem kuş kalmayı kuş kalmak daha iyi abartmadan bir kaç gün bile olsa anlamalı hatasini
(296 puan) tarafından
Ayynı saniye.. Yani küser bazen odama çekilirim gelip sarılıyor mesele bitiyor
0 oy
(2,252 puan) tarafından

En fazla 3 gün üçten sonrası dinen iyi değil zaten. Bu arada küs kalamamak çok ileri derece sıkıntılar olmadıktan sonra iyi birşey bence. Araya soğukluk girmiyor. Ama kız tabiki kızdığını belli et ***** olmadığınıda dile getir zeki olduğunu anlasın bazı konularda. Hani sen ***** yerine koyuyosun ama ben ***** değilimi baya baya bir hissettir ona. Gülmesi falan bence iyi ya sorunlarınızın büyük olmadığını düşündürdü bu bana. Benim eşim okadar değisik bir adamdıki sanki duvara konuşuyordum. Hiç sesini yükseltmedi kavgalarda. Hep susup gider. Bende **** olurdum. Hâlâ öyledir. Ben artık uzatmıyorum ***** olmadığımı zeki olduğumu biliyor. Ama eskisi kadarda önemsemiyorum. Bu şekildede ya emeklerimin karşılığı yada onun gibi olunca kıymetlendim diyorum :)

(296 puan) tarafından
Şöyle bir huyum var bir söylese bin işitir.. Hiçbir lafın altında kalmıyorum. Haksız değilsem sırf kocam olduğu için erkek olduğu için ağzına geleni söylicek diye bir hakkı yok buna tahammül edemiyorum. Ama ben asla tartışmaya girmem sadece kendisi saydırınca cevap veriyorum ve ona hep söylüyorum artık beni tanıyosun cevap vereceğimi biliyosun o yüzden başlatma ama başlatıyor, karışıklı atışıyoruz sonra gülüyor konu kapanıyor.. İşte bu huyundan vazgeçmesi için küs kalmayı becermek istiyorum
(2,252 puan) tarafından
Düşüncelerini duymak icin saldırıyor bence hep susuyorsan söylemiyorsan birşeyler oda duydukları karşısında hoşnut oluyor gibime geldi.
0 oy
(97 puan) tarafından
Kırıldıgıni ve nedenini soyle anlatarak konusarak halledin erkeklerde kus kalalim burnu surtsun diye dusunuyoruz ama yanlis biz ceza verirsek onlar zatn vicdan azabı cekmeyip  nasi olsa dersimi verdi der 
(296 puan) tarafından
İşte barışınca ağzımı açtırmıyor aman geldi geçti kapat konuyu diyip hiçbir şey olmamış gibi davranıyor
(97 puan) tarafından
Benm icin gecmedi deyip msj yoluylada yazabilirsn
0 oy
(3,971 puan) tarafından
Ben de öyleyim ve seviyorum böyle olmayı. Madem iyi birisi eşin sonuçta burnunu sürtmeye ne gerek var ki. Güldükten sonra derdini güzelce anlatırsan daha güzel olur. Uzun uzun küsmektense konuşarak anlaşmak daha sağlıklı
(296 puan) tarafından
İyi biri.. ama bazen biraz saydırıyor bende sırf kocam olduğun için bu hakkı kendinde bulmasın diye cevap veriyorum karşılıklı atışma başlıyor. Başlatma ki yüzümüz açılmasın diyorum
(3,971 puan) tarafından
erkeklerin kafası biraz geç alıyor bak seni anlıyorum ama dediğin gibi sen başlayınca o hiç susmaz. Haksızsa sus uzaklaş dinleme sonra güzelce anlat biri ateşken diğeri su olmalıdır derler. Bunu öğrensin hep ateş olmasın. Gerekirse yüz kere konuş ben çok konuştum hâlâ da konuşurum bağrışmaktan daha etkili. Zamanla o da derdini bana güzelce söyleyebileceğini anladı. Tabi ki yine biz kadınlar gibi değil ama buna şükür
0 oy
(272 puan) tarafından
Senin gibiyim malesef ama bazen bazı durumlarda kus kalmak iyidir 
(296 puan) tarafından
İşte bir kaç saat bile olsa dayanabilsem
0 oy
(344 puan) tarafından
Benim eşimde öyle ben küs kalmak istiyorum. Kırıldığım konuları ciddiye alsın istiyorum. Yada ben ona laf söylediğimde kırılsın, küssün ama yok geliyor sarılıyor, gülüyor. Sanki ciddiye almıyor gibi oluyor. Önemsizleştiriyor. Kapanıyor. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan
0 oy
(4,641 puan) tarafından

Bak sana tüm samimiyetimle yazayım gerçekten çok güzel bir şey bizde öyleyiz baktık tartışma konusu uzuyor ya ben yada esim hemen olayı kahveye çeviriyoruz yap bi kahve içelim diye kahve sonunda da sakin sakin hallediyoruz sorunlarımizi 

0 oy
(2,425 puan) tarafından
Küs kalmayı başarabilen kişiler kendinden değil. Erkek gönül almasını bilmediği için küs kalabiliyor. Ben neredeyse 5 yıllık evliyim 6 yılı geçti tanışalı 1 gün küs kaldığımı hatırlamıyorum. Çünkü ben kızdığım da eşim kesinlikle ben onunla barışana kadar dil döküyor. Bende o yüzden uzatamiyorum. Annem ve babam 1 ay aynı evin içinde küstüğünü bilirim. Çünkü babam anca gelip gönül alıyor. Oda küsüyor Çünkü:)
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Amann boswer en iyisi .ne gerek var kus kalmaya :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 335 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,153 göst.
0 oy
8 cevap 193 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu

411,712 soru

12,394,379 cevap

44,048 kullanıcı

Kategoriler