0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından
Bebeğiniz engelli sağlıksız doğarsa da olabilir diyip doğumdan sonra sağlıklı olan var mı aldırmak istemiyorum ama ona da kıyamıyorum ölebilir dedi yaşasa da idrarıni tutamaz bacaklarını açmaz kullanamaz sırtında açıklık var beyinde sıvı var sıvı sırtından akıp çıkıyor dedi çok kötüyüm iki tülü de kıyamıyorum bebeğime bir akıl verin 

Dua edin ne olur namaz kılarken akıllarınizda olayım rabbim herkesin bebeklerine sağlık versin 

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

image

bunu yapabilirsin şifa Cenâb-ı Allâh tan 
(1,450 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(7,764 puan) tarafından
Allah in verdiği canı yalnızca Allah alır . Rabbim veriyorsa da bile isteye veriyor işte burada imtihan başlıyor. Benim kuzenimin bebeği daha farklı hastaydı doğdu ertesi gün eceli ile öldü. Çok ağır Rabb'im kolaylaştırsin ... 

Umarım sağ salim kucağına alırsın öyle olanlar da var..
(1,450 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
+1 oy
(585 puan) tarafından
kendi adıma konuşayim 3 evladım var ilk ikisindede doktor kararını ver gel dedi birkaç sorun çıkmıştı taramalarda bende Allahdan gelen herseye razıyım dedim doğar engelli olur vefat ederse annem elinden geleni yaptı bana baktı der şefaat eder dedim.tabiki kimse evladının aci çekmesini istemez ama kalbi halen atarken o hayattan vazgeçmemisken ben nasıl kıyardim..elhamdülillah şimdi hepside sağlıklı ☺️sağlıklı verirken iyide engelli verince mi kabul etmeyeceğiz Allahdan gelene razı olacağız. İnşallah sağlıklı şekilde alırsın kucağına 
0 oy
(4,549 puan) tarafından
Çok zor bir durum ama böyle bir konuda tek doktorla kalmamanızı önerebilirim sadece. Allah şifa versin. 
(1,450 puan) tarafından
Amin gideceğim özele yarın
0 oy
(3,057 puan) tarafından
Amniyo dan sivi alinmasi.kesin sonc verir diyolar ama onu da her doktorun eli.mahir degilms usta harika cerrahisi olan doktor bulmanz gerekir
0 oy
(270 puan) tarafından
Bence başka doktora da gidin ama birşey söylemeyin bakalım aynısını söylüyor mu Allah hayırlı şifalar versin 
(1,450 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun 2 doktora daha randevu aldım yarın gideceğim inşallah böyle kötü konuşmazlar gene
(270 puan) tarafından
İnşallah Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir durum çok zor bir karar

birkac örnek verebilirim bunun için 

Kaynimda bebekten örnek alıp test yapmışlar down sendromlu %100 demişler aldırmıyor diye hemşire kaynanama sen çok kötü bir annesin anne olmayı haketmiyirsun bile demiş kaynim doğmuş hiçbir şeyi yok şimdi 25 yaşında 

Başka bir arkadaşıma bebeğin kafası büyük gittikçe büyüyecek engelli bir bebek demişler hastalığın adını unuttum şimdi. doğuma kadar da bir daha kontrole gitmedi kötü şeyler duymamak için doğuracağım ben bu çocuğu dedi şimdi 3 yaşında maşallah hiçbir problemi yok 

Bir de olumsuz örnek vereyim 

Eşimin arkasının kızına da karninda açıklık var kapanmamış bağırsakları dışarıda demişler doğdu doğar doğmaz ameliyata alındı 6 ayda bir sürü ameliyat vs oldu 6 aylıkken vefat etti güzel yavrumuz
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Komşumuzun kızı var hamileydi bu bebek doğsa engelli doğar dediler çok hasta dediler kadının hamileliği zehir oldu kadın ne olursa kabulum dedi bebek doğdu sapasağlam 

Allah bebeğine şifa versin 
0 oy
(97 puan) tarafından
Detaylı ultrasona girdin mi canm? Beyindeki sıvı zamanla kaybolabilir miş.benmkinde de vardı detaylı ultrasonda çıkmadı.sirtindaki açıklık için birşey diyemem.Allah yardımcın olsun.detayli ultrasona girmeden karar verme lütfen.
0 oy
(758 puan) tarafından
Merhametlilerin en merhametlisi Allah'tir. O size bu bebegi verdiyse vardır bir hikmeti .
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Valla senin bi dört bes doktor dolasman lazim canim .devlet ozel tip fakultesi hepsini bi dinle ona gore karar ver. Ah ne zor evlatla sinanmak :( Allah yardimcin olsun 
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Canım öncellikle rabbim dayanma kuvveti ,sabır ,sağlık versin.

Rabbim verdi,alacaksa rabbim alır benim düşüncem bu yönde.evet evlat kaybetmek hiç kolay değil bende biliyorum.bende yavrumu karnimda kaybettim.ama kendi tercihimizle sonlandirip evlat katili olacağımıza ,rabbim eğer ki melaikesini kendisi almayı tercih eder ise cennet kapısında bizi bekleyen bir seffatcimiz olur.ben yavrumun beni beklediğine eminim.ayriyeten benim bir aile dostum yıllar önce gebe kaldı.cocuga neler dediler.koku yok bacağı yok beyni yok dediler hatta bir kere öldü dediler de almaya kalktılar.baska Dr gitti kız da ölmediğini öğrendi.su an çocuk o kadar saglikli ,akıllı ,terbiyeli bir çocuk ki anlatamam.hep gıpta ile baktığım bir çocuk rabbim nazardan korusun.o yüzden asla Rabbimden umut kesilmez.ayriyeten geçen gün bir videoda bir genç kadını izledim.ayni dediğin problemler ile doğmuş ve su an 30 yaşında çok sağlıklı bir kadın.linkini bulursam atarım buraya sende izlerisn

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 477 göst.
24 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
+2 oy
14 cevap 184 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asel124 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.

411,151 soru

12,375,928 cevap

42,826 kullanıcı

Kategoriler

...