Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Rahim sarkması dan ameliyat olan varmi
0
oy
88
göst.
21 Ekim 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Sena kaya
(
10
puan)
tarafından
soruldu
2 normal doğum yaptım geçen kontrole gittim kaşıntı akıntı var diye bayadr da şüpheleniyodum doğumdan sonra temizlenirken elime birsey geliyor dışarıdan bakınca içerideki et belli oluyor doğumdan önce olmuyodu onuda sordum doktora sarkmış dedi ameliyatlik dedi kısa bir işlem dedi emzirme süren bitene kadar bekle dedi korkuyorum ameliyat hiç olmadım nasıl yapıyorlar sonrası nasıl oluyor yardimcimda tek eşim var ne yapcm bilemedim
dogumsonrasi
saglik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
21 Ekim 2024
ozgecangursoybursa
(
11,384
puan)
tarafından
cevaplandı
Be. Daha önce rahimden hiç olmadım ameliyat ama başka şekilde 7 kere ameliyat oldum.ameliyattan korkacak hiç birşey yok.birsey anlamıyorsun.bir gözlerin gidiyor bir bakıyorsun odadasin.normal doğumdan da daha kötü olacagini asla düşünmüyorum.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
21 Ekim 2024
Gizem eylul
(
223
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla cnm ben 2021 de dogum yaptim dogumdan 10 gün sonra falan sarkmisti lavaboya gititigimde elikme geliyordu sonra doktora gittim doktor 40 cikana kadar gecmezse ameliyat yapariz dedi amelyat yapsak artik normal dogum yapamazsın dedi sonra eve geldim bol bol dinlendim surekli ayaklarimi yukari kaldirdim is yapmadim bebegimi emzirmekten baska annem ablalarim yardimci oldu islerde falan sonra 40 cikti gevmisti şükür şuan da 35+haftalık hamielyim doktora sordum iste daha once sarkma oldu yine olur mu diye olabilir dedi gecen buradan biri paylasim yapmisti ben yazdim arkadas ameliyat olmustu sonra sezeryanla doğum yapmksti yine sarkmisti yine ameliyat olacakti ve ameliyat zor mu diye sordum zor dedi 1 ay falan oturaniyorsun demisti
21 Ekim 2024
Emineninanesii
(
4,540
puan)
tarafından
yorumlandı
O benim cnm;)))))
21 Ekim 2024
Gizem eylul
(
223
puan)
tarafından
yorumlandı
Aa evet sendin cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ekim 2024
Emineninanesii
(
4,540
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben oldum cnm
21 Ekim 2024
Asabii
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bende iki doğum yaptım ,afedersin özel bölgeye elleyince elime gelmiyorda ,özel bölgeyi temizleyince farket ediyorum görünüyor küçük acaba bu sarkmami doktora gitmelimiyim.dogum yapalı 1 buçuk sene olacak
21 Ekim 2024
Emineninanesii
(
4,540
puan)
tarafından
yorumlandı
Yumurta gibi mi canm ama sarkmanin evreleri var idrar kaçırma vs gibi benim son raddedeydi
21 Ekim 2024
Asabii
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Yumurta değilde et parçasına benzer canım
21 Ekim 2024
Emineninanesii
(
4,540
puan)
tarafından
yorumlandı
Kapatıyor mu rahim agzini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ekim 2024
Asabii
(
441
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bende iki doğum yaptım ,afedersin özel bölgeye elleyince elime gelmiyorda ,özel bölgeyi temizleyince farket ediyorum görünüyor acaba bu sarkmami doktora gitmelimiyim
22 Ekim 2024
Sena kaya
(
10
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne olursa olsun yine bi gidin kontrol olun çok faydası olur aklınızda şüphe kalmasın hem birsey varsa da erken müdahale olur en azından
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
164
göst.
Rahim sarkması yaşayan var mı
15 Temmuz 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Eslos65
(
25
puan)
tarafından
soruldu
saglik
0
oy
11
cevap
351
göst.
Pazartesi ameliyat oluyorum bana dua eder misiniz kızlar doğumdan rahim sarkma ameliyatı
22 Ocak 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Kar beyaz05
(
14
puan)
tarafından
soruldu
dua
ameliyat
saglik
0
oy
4
cevap
104
göst.
Pazartesi ameliyat oluyorum bana dua eder misiniz kızlar doğumdan rahim sarkma ameliyatı
22 Ocak 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Kar beyaz05
(
14
puan)
tarafından
soruldu
dua
ameliyat
saglik